Laden reviews...
410 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een consistente beeld van professionele begeleiding, vriendelijk personeel en betrouwbare planning. Klanten waarderen suggesties die aansluiten bij hun wensen en duidelijke afspraken. De ervaring wordt gekenmerkt door een soepele afhandeling met nazorg. Al met al wordt de service gezien als betrouwbaar en klantgericht.
4de keer dat ik een vakantie via Travel Service Best regel. Erg fijn hoe snel alles geregeld is.
Anneke Weijnen
Persoonlijke aandacht
In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
10 July 2026
Sandra
Breugel
Onze vakantie is heel goed geregeld. Bij vragen werden we snel en correct geholpen. TOP !!
10 July 2026
Monica
Oostelbeers
Fijn reisburau. Afspraak gemaakt voor info over een cruise naar Noorwegen. Hebben dit nog nooit gedaan. Alles werd uitgelegd. Namen echt de tijd voor je.
Kan geen verbeterpunten bedenken
9 July 2026
Anneke
BEST
De beste reisbureau
9 July 2026
albert meurs
hamont-achel
Snelle reactie op vragen ,bereid om taken over te nemen denken mee Super
6 July 2026
Jos
Waalre
We hebben opnieuw een super fijn gesprek gehad. Voor de tweede keer heeft Natasja ons geholpen bij het boeken van een reis, en ook deze keer zijn we ontzettend tevreden. Ze denkt goed mee, geeft deskundig advies en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. We kunnen niet wachten tot onze vakantie begint!
Natasja van den Broek
5 July 2026
Melissa
Oirschot
Lindsay, heeft ons erg goed geholpen met t maken van onze keuze. Dit ook omdat we een scootmobiel moeten meenemen op vakantie. Maar nu weten we zeker dat we onbezorgd weg kunnen. Dank voor alle voorwerk Lindsay
Nvt
Geen
3 July 2026
Desiree Rooijakkers
Kaatsheuvel
Zoals iedere keer wordt er iets gevonden door Linda wat perfect aansluit op onze wensen.
3 July 2026
Erwin
Son en Breugel
Vertrouwen en vriendelijke mensen.
1 July 2026
Afaf
Best
Mayke is zeer vriendelijk en geduldig, heeft veel ervaring, heeft goede ideeën en denkt goed mee.
Geen
1 July 2026
Berry
Oirschot
fijn hoe er wordt meegedacht en vertaald naar een reis op maat
Verbeterpunten, suggesties of tips
prettig, maar kost veel tijd
28 June 2026
Huub van de Wiel
best
Lindsay heeft ons fantastisch geholpen bij het boeken van onze reis. Ze dacht goed mee, gaf deskundig advies en alles werd duidelijk uitgelegd.
Nvt
28 June 2026
Ellen
Eindhoven
Bij binnenkomst gaf ik al meteen aan dat ik erg veel specifieke wensen heb Linda heeft alle moeite genomen om eerst die specifieke wensen allemaal in kaart te brengen Daarna gaf ik aan dat ik eigenlijk de deur uit wilde met een boeking Kosten nog moeite zijn gespaard om in mijn chaos steeds te blijven filteren en terug te gaan naar de kern En jawel aan het eind van de afspraak ging met een geboekte vakantie de deur uit eigenlijk volledig aan al mijn mensen voldoet
27 June 2026
Suus en Sander
Nuenen
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring. We zijn super vriendelijk geholpen, er werd goed met ons meegedacht en alles werd duidelijk uitgelegd. Het boeken verliep soepel en wij voelde ons echt goed geholpen. Wij gaan zeker in de toekomst nog een keer terug. Zeker een aanrader!
Natasja van den Broek
Amy van der Sande
Oirschot
Waar zal ik beginnen met deze fantastische meiden? Vanaf het eerste contact luisteren ze aandachtig, denken ze actief mee en geven ze eerlijk en deskundig advies. Ze bekijken verschillende mogelijkheden en houden continu rekening met wat je als klant echt belangrijk vindt. Wat ik daarnaast erg prettig vond, is hoe goed ze samenwerken. Als de één ergens nog niet is geweest, maar de ander wel, wordt er uitgebreid overlegd. Daardoor krijg je altijd een goed onderbouwd advies en merk je dat je met een team te maken hebt dat elkaar versterkt. Dankzij hun betrokkenheid en persoonlijke aanpak ga je met een gerust gevoel én goed voorbereid op vakantie. Absoluut een aanrader!
Betere koffie serveren.
Dreke
Eindhoven
Het fijne bij Travel Service Best is dat ze veel weten van veel bestemmingen, waardoor je ze goed kunnen adviseren, ook al weet je zelf nog niet helemaal wat je wil. Verder reageren ze overal super snel op en is iedereen uiterst vriendelijk. Super!
Karin van Grimbergen
Thea Vrijnsen
22 June 2026
Anouk
Sint Oedenrode
Altijd tijd maken en super vriendelijk en behulpzaam!, We komen graag bij jullie!
21 June 2026
Theo en Toos Saris
Boskant (Sint-Oedenrode
Monique, mijn complimenten! Klantvriendelijk, geduldig en meedenkend. Dankjewel hiervoor!
Monique Wijn
Vooral zo doorgaan.
19 June 2026
Anita Van Asperdt
Boxtel
Ik heb het zeer fijn ervaren, we kwamen voor een vakantie te boeken, we hadden eigenlijk nog niet echt een idee hoe of wat. Eerst kregen we koffie en thee, toen werden onze wensen besproken. Zijn we gaan kijken en we hebben iets goeds gevonden met duidelijke uitleg. Vakantie geboekt, helemaal top !
15 June 2026
Mathijn de Leijer
Sint-Oedenrode
Door allebei de dames ben ik goed geholpen. Zelfs wat ze niet hoeven te doen gaan ze toch met mij doen. Al die computers is niets voor mij. Echte mensen die helpen is top Linda en Natasja
14 June 2026
Hanny hendrix
Best
Super reisbureau met deskudig en ervaren personeel. Alles doen/zoeken om een zo goed mogelijke reis voor de klant te regelen.
11 June 2026
Els
Best
Er is goed naar onze wensen en ideën geluisterd en er is, tesamen met ons, gezocht binnen onze mogelijkheden. Ook is er uitgebreid informatie verstrekt nav onze vragen. Hierdoor hebben wij een weloverwogen keuze kunnen maken.
Verbeterpunten, suggesties of tips
Bij afspraak om 10 uur mensen binnenlaten die iets eerder komen.
10 June 2026
Chris en Monique
Eindhoven
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best!
Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel.
Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!
Boterhoek 83
5683 AX Best