Laden reviews...
411 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een consistente beeld van professionele begeleiding, vriendelijk personeel en betrouwbare planning. Klanten waarderen suggesties die aansluiten bij hun wensen en duidelijke afspraken. De ervaring wordt gekenmerkt door een soepele afhandeling met nazorg. Al met al wordt de service gezien als betrouwbaar en klantgericht.
Uiterst tevreden en voldaan terug gekeerd naar huis!
Persoonlijke aandacht
In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
23 August 2026
Paul
Natasja van den Broek
Nee
22 August 2026
Jolanda
Best
We hebben onze wensen doorgegeven en deze worden direct vertaald in een mooie vakantie met het juiste advies.
Linda Jacobs
22 August 2026
Floor
Sint-Oedenrode
Judith hoorde onze wensen aan en deed wat voorstellen. Ook wat we niet verwachtten Het heeft ertoe geleid dat we nu heerlijk onbezorgd op vakantie gaan
Verbeterpunten, suggesties of tips
Ga zo door. Altijd fijn bij jullie
Mariëlla
Oirschot
Meedenkend, vriendelijk en geduld ... echt goed
?
Cornelis Vrensen
Oirschot
heel vriendelijke medewerkers zoeken naar de beste optie veel informatie nemen de tijd
Anneke Weijnen
ben
Best
Precies op de vakantie uitgekomen die we voor ogen hadden
Jos
Oirschot
Luisteren goed en denken pro actief mee om een locatie te vinden die voldoet, nemen ruimschoots de tijd om het perfecte voorstel te maken.
John
Best
Was even zoeken maar toch weer iets goeds gevonden.
19 August 2026
Cees
Best
Mayke luistert goed naar wat wij willen en heeft ervaring in vele landen. Is eerlijk als ze er niet voldoende kennis van heeft. Dat geeft vertrouwen in het advies.
Mayke van Lierop
18 August 2026
Patrick
Son
Samen met Judith hebben de opties doorgesproken voor onze vakantie van dit jaar. Zeer verrassend kwamen in Griekenland uit, Parga. Voor onze afspraak had ik nog nooit van Parga gehoord, dus de verkenning naar dat gedeelte van Griekenland is de start van onze vakantie waar samen naar toe leven.
17 August 2026
Pascal Strik
Nuenen
We hebben al meerdere reizen geboekt via TravelService Best en de laatste steeds bij Sonja. Ze weet precies wat wij leuk vinden en geeft daar goede adviezen in, maar als ze het niet weet is ze niet te beroerd om bij een collega advies in te winnen.
Sonja Legius
Verbeterpunten, suggesties of tips
De reisapp mag wat meer informatie bevatten
JW
Best
Heel fijn . Ze kijken en denken heel goed mee ,hebben heel veel kennis en sta er elke keer weer van te kijken dat ze zo snel de beste prijzen weten te vinden . Als we op rwis gaan alleen nog maar via jullie .
Henk
Best
We hebben al eerder reizen geboekt via Travel Service Best en dus ook nu weer. Judith heeft ons weer prima geholpen. Een hartelijke begroeting en toen aan de slag. Ook met de computer en boeken voor zoveel mensen moet er opgelet blijven worden want het gaat niet allemaal vanzelf. Maar het is weer gelukt. We kijken weer uit naar de reis in de kerstperiode. Een compliment voor Travel Service Best dat ze zo nu en dan een klein berichtje sturen via de mail om het contact niet te verliezen en geen oeverloze stroom aan mails. Ikzelf en mijn schoondochter gingen met een goed gevoel en de boeking naar huis. Judith nogmaals dank.
jan
Veldhoven
Snel,efficiënt, meedenken en heel vriendelijk geholpen
Sonja Legius
11 August 2026
Anita Beckers
Best
Heel goed geïnformeerd over de te boeken reis en heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan om de reis te boeken!
Karin van Grimbergen
11 August 2026
Lies Spijkerboer
Best
Wat een geduld heeft Lindsay gehad! Last minute heeft ze een reis voor ons gevonden met al onze wensen. Wat zeker niet makkelijk was maar ze gaf niet op. Vroeg zelfs nog even voor de zekerheid aan collega’s die deze accommodatie kende of deze dan het beste was voor ons. Dus 2 dagen later konden wij relaxed op vakantie! Nogmaals bedankt voor je expertise en geduld. Van ons krijg je een dikke 10!
Geen!
8 August 2026
Corien
Oirschot
We hadden geen afspraak en liepen dus zo binnen. We werden meteen vriendelijk te woord gestaan en Lindsay keek meteen in haar planning of ze ons kon helpen. Dit kon omdat haar afspraak van die middag was afgezegd. We vertelden waar we naartoe wilden en Lindsay ging meteen enthousiast op zoek naar een leuke accommodatie. Ze kletste volop en was erg vriendelijk en behulpzaam. Dit was de eerste keer dat wij een vakantie boekte bij een reisbureau maar zeker niet de laatste.
8 August 2026
Anouk
Son
De adviseur heeft erg haar best gedaan om een reis te vinden die helemaal aansluit op onze wensen.
Verbeterpunten, suggesties of tips
Het contact verliep helemaal naar wens.
Leon
Veel kennis en vriendelijk
Nvt
Carla
Eindhoven
Ik hoef maar door te geven waar ik naar toe zou willen met mijn vakantie en het wordt geregeld. Je hebt zo een aantal opties, met prijzen, excursies en mogelijkheden. Of je maakt een afspraak waar alles wordt toegelicht. Ik woon in Helmond maar ga altijd naar Best voor de persoonlijke aandacht en service.
Ga zo door
Lenie
Helmond
Onze wensen uitstekend zijn geïnventariseerd waardoor de reis helemaal is zoals we ons dat hebben voorgesteld.
Mayke van Lierop
6 August 2026
Fam. Peters
Nuenen
Ze luisteren goed.
5 August 2026
Trees
Boxtel
deskundig en geen moeite teveel. altijd nog meezoeken voor een betere prijs-kwaliteit. gewoon top.
4 August 2026
jeanne
best
Judith - van VakantieXperts Best- heeft onze vakantie van begin tot eind uitgezocht en uitgeknobbeld tot in detail. Alles op een rijtje gezet en na allerlei opties de beste voor ons geadviseerd. Dat doet ze op een vriendelijke, persoonlijke en vrolijke manier.
Geen.... is al 100%
1 August 2026
Monique Olsa
Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best!
Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel.
Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!
Boterhoek 83
5683 AX Best