Heeft een totaal van 3.496 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment97%
De reviews geven een consistente beeld van professionele begeleiding, vriendelijk personeel en betrouwbare planning. Klanten waarderen suggesties die aansluiten bij hun wensen en duidelijke afspraken. De ervaring wordt gekenmerkt door een soepele afhandeling met nazorg. Al met al wordt de service gezien als betrouwbaar en klantgericht.
Sterke punten
Sterke expertise en vakkennis
Duidelijke communicatie gedurende het proces
Persoonlijke en attente service
Gebaseerd op 120 reviews
Er werd goed geluisterd naar onze wensen, en het zoeken naar de beste reis voor ons ging snel en vakkundig!
Persoonlijke aandacht
In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
Alles was prima!
3 October 2026
Wia
Vriendelijk en alle tijd
We werden heel aardig geholpen en ze ging allerlei opties af omdat wij eigenlijk niet echt een idee hadden wat we wilden. We kwamen iets zoeken omdat we een bon hadden gekregen
3 October 2026
Franka
Fijne medewerkers
Wij komen hier al jaren, en nog steeds hetzelfde resultaat !!!!
Heel bijzonder..
Sonja Legius
Verbeterpunten, suggesties of tips
Ze weet het, even bellen, of appen!!!
30 September 2026
Betsy
Sint Oedenrode
Verstand van zaken
Het reisbureau heeft mensen die weten waar ze over praten door ervaring.
Zou ik zo niet weten
29 September 2026
Maarten Keeris
Veldhoven
topper
na vorig jaar hadden we een rare nasmaak maar dit jaar super gehopen en hebben alles goed mee na gekeken om het fout van vorig jaar te verkomen
28 September 2026
Selina Van Der Aa
Denkt heel goed mee
Heel fijn om te merken dat aan alles gedacht wordt.
Heel blij met de kundigheid en advies
Nvt
25 September 2026
Meret
Helemaal fantastisch
Je geeft je wensen aan en ze worden vervuld.
Duidelijk en helder
Alles kan en niets moet, wij gaan straks heerlijk genieten van onze cruise
23 September 2026
Jacqueline
Geweldige service
Judith en haar collega's nemen alle tijd voor je en denken heel goed mee. Ze komen ook altijd met meerdere suggesties. Wat heel fijn is. Ook wordt goed naar het kustplaatsje gekeken. Ze tonen veel belangstelling en voelen goed aan waar je behoefte aan hebt. Altijd super geholpen.
23 September 2026
Joke Aarts
Zeer professioneel
Zeer betrokken en vriendelijk
22 September 2026
Wim
Veldhoven
Goede service,uitstekende uitleg/hulp bij uitzoeken van een vakantie
Na meer dan 20 jaar geen vliegvakantie te hebben geboekt en een vakantie zonder kinderen,hebben ze ons goed geholpen en uitleg gegeven bij een reis te boeken. Zelfs een andere collega kwam helpen en vertellen welke hotels echt een aanrader waren. Zelfs dachten ze ermee aan dat we voor mijn echtgenoot naar het CAK moeten schrijven voor medicatie die hij mee moet nemen naar het land waar we heen gaan. Had dit zelf niet geweten. Super service!
Martine Trefflich
Geldrop
Weer ontzettend goed geholpen , we wisten eigenlijk niet waar we naar toe wilden maar zijn er toch in geslaagd om een vakantie te boeken.
Annie De jong
Blije klant.
Heel fijn en gezellig geadviseerd, wij zijn er heel erg tevreden!!
Dianne
Klantvriendelijk reisbureau
Ik boek hier al vele jaren onze reizen.
Een prettig reisbureau, goede service en super fijn personeel. Ze hebben alle aandacht en geduld om een prachtige vakantie voor je te boeken
Monique Wijn
Heb ik geen
Chantal Gofers
Best
3e boeking bij Travel Service Best voor een supergave vakantie met hun kennis, geduld en service!
Alles wordt tot in de puntjes door hen geregeld. Geen moeite is teveel, duidelijke informatie, vriendelijkheid en service!
Verbeterpunten, suggesties of tips
Voor mij was alles correct verlopen.
19 September 2026
Henk.
BEST Noord Brabant
Natasja heeft ons supergoed geholpen, nam echt de tijd voor ons en uiteindelijk zijn we met een mooie reis de deur uit gegaan
18 September 2026
Ineke
Son en Breugel
Wij worden al ruim 30 jaar super geholpen met het uitzoeken van onze vakanties
Luisteren goed
Altijd gezellig en gastvrij
Tot nu toe altijd fijne vakanties gehad en goed verzorgd
Ron
Oirschot
Een vriendelijke en zeer deskundige adviseur voor onze cruise.
Omdat we met een grote groep een cruise wilden maken hadden we goed advies nodig. En dat vonden we bij Travel Service Best. Judith stond ons met raad en daad bij en dat was ook nodig omdat het heel wat denkwerk vergt als je alle details van een cruise met 9 personen in goede banen wilt leiden. Maar dat is gelukt, dus hartelijk dank, Judtih voor je persoonlijke betrokkenheid bij het boeken van onze "droomreis".
Rita
Uitstekende service en klantvriendelijk
Fijn om op afspraak te werken. Er wordt dan tijd voor je gereserveerd en er is dan alle aandacht om samen je plannen te bespreken. Afgelopen weken twee reizen geboekt, moeten nog wel plaatsvinden maar gezien de voorbereidingen gaat dat zeker succesvol verlopen. Wat ook prettig is dat als je een vraag hebt ook de andere medewerkers op de hoogte zijn en je kunnen helpen.
Geen
Paul
Best
Ik heb al verschillende reizen geboekt via Travel Service Best. De persoonlijke aandacht en interesse die ze bieden is heel fijn.
16 September 2026
Wouter
Eindhoven
Zoals je ziet: uitstekend!
Ik ben ontzettend vriendelijk en gezellig ontvangen!
Dit is voor mij een duidelijke meerwaarde in vergelijking met online boeken!
Verbeterpunten, suggesties of tips
Blijf vooral doorgaan zoals jullie zijn!!
José
Het kon niet beter.
Ben zéér tevreden zoals we geholpen zijn door Monique bij het uitzoeken van vlucht en hotel. GEWELDIG !
Monique Wijn
Ga zo door !
Leni Louwers
Goed geholpen bij het boeken van tickets voor Dissney Parijs
Zeer kundig geholpen met prima oplossingen.
Frank
Frederix
Deskundig reisadvies en meedenkend.
Al sinds 2016 is Anneke mijn go-to reisadviseur voor mijn vakanties naar Japan. Samen hebben wij mooie en goedverzorgde reizen samengesteld en voor volgend jaar staat er weer 1 in de planning.
14 September 2026
Tom Pouwelse
Gewoon Goed !
Wij boeken al jaren vakanties bij Travel service Best en nu ook onze kinderen, wij worden netjes geholpen met adviseren , voelen aan wat we willen en beantwoorden onze vragen , en goede prijzen dus kortom gewoon zoals het hoort! Dames ga zo door.
14 September 2026
Berry
Primaten een persoonlijke benadering
Wij hebben al eerder een reis via Travel service Best geboekt. Alles was en is prima verlopen een fijne persoonlijke benadering.
Mayke van Lierop
13 September 2026
Jasper
Nuenen
Review overzicht
Positief sentiment97%
Heeft een totaal van 3.496 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Over Travel Service Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!