Ik wilde mijn moeder verassen met een reis naar Curaçao. We hadden een afspraak met Karin. Zij stond meteen open om hierbij te helpen. Ze stelde voor om met het kopje koffie de reisgids mee te nemen. Zo geschiede. Vervolgens zaten we alle drie met tranen. Daarna ontzettend goed geholpen en meegedacht met onze behoeften.
Ondanks dat we niet goed wisten wat we wilden zijn we super geslaagd. We hebben een bestemming gevonden die we zelf niet bedacht hadden.
Het is zo fijn dat alles goed wordt uitgelegd, en als je vragen hebt altijd kan bellen of binnenlopen
Er wordt alle tijd genomen om de juiste bestemming en de juiste accommodatie te vinden.
Ik heb een hotel en prijs in gedachten. Meld dit bij de dames en ze gaan aan de slag voor ons . Stuk voor stuk lieve dames en denken.met je mee . Het hotel stond niet op de site van vx en toch maar een mail gestuurd om te vragen om ons te helpen Een woord geweldig
Al een aantal jaren boeken wij onze familie/gezinsvakanties (10 personen) bij dit reisbureau. Judith en haar collega's hebben alle geduld en aandacht voor je klantwensen en doen vervolgens hun best deze ook in te vullen. Deze persoonlijke aanpak en aandacht verloopt nog steeds tot onze tevredenheid.
Allemaal even leuke meiden daar. Nemen de tijd voor je. Er wordt mee gedacht over wat er nog meer mogelijk zou kunnen zijn voor ons. Gewoon een super reisbureau!! Ik ga altijd terug.
Goede ervaring goed meegedacht Karin en Sonja
Ze was vriendelijk en voelde goed aan wat wij graag wilden.
Zeer professioneel, snelle behandeling van mijn vragen. En erg vriendelijk!
Onze vakantiewensen werden professioneel opgepakt en , waar nodig , aangepast. Duidelijk taal bij de verwerking en verbe****** van ons reissschema. Snelle en vriendelijke afhandeling.
Wat en fantastische service. alle tijd en aandacht voor onze ideeën. Dit gecombineerd met de ervaringen van Judith heeft onze droomreis weer dichterbij gebracht.
Judith helpt ons al jaren met het boeken van onze vakanties. Altijd vriendelijk en persoonlijk.
Kwaliteit, goede service en snel en duidelijk handelen. Verstand van zaken!
Wij worden altijd ontzettend goed ,en kundig geholpen..
Zelf ideeën aangedragen en samen uitgewerkt. Doe dit al een aantal jaren.
Wij komen hier al jaren en is altijd zo,n fijne sfeer en hele vriendelijke medewerkers. Ze nemen alle tijd voor je om je naar tevredenheid te helpen.
Bij Travel Service Best wordt er goed geluisterd naar je vakantie wensen en vervolgens is er niets te gek, om de best passende reis voor je te vinden! We zijn weer fantastisch geholpen en kijken ernaar uit om weer een heerlijke vakantie te beleven.
Wederom zeer plezierig ontvangen en deskundig geholpen.
Zelf het hele internet afgezocht. Maar konden niet tot een goed besluit komen, Waar moet je zijn als je naar toscane wil. Uiteindelijk toch maar professionele hulp ingeroepen middels Travel Service Best. Daar onze wensen kenbaar gemaakt. T.S.B. beschikt over meer middelen en na 1,5 uur zoek en speurwerk toch iets moois centraal gelegen in toscane kunnen boeken. Zijn dan ook zeer tevreden met het gekregen adviezen.
Hartelijke ontvangst, ze helpen je overal mee en gewoon een fijne plek om je vakantie te boeken.
Wij komen nu alweer wat jaartjes bij Travel Service Best en vanaf de eerste keer zijn we top geholpen door Anneke en de andere Travel Angels. Wij houden van georganiseerde rondreizen, waar we zelf niks bij hoeven uit te zoeken. Hier helpen ze je er echt goed bij om deze te vinden. Vaak koppelen ze dan een Travel Angel aan je mogelijke boeking die in het betreffende land is geweest. Ook komen ze met leuke ideeën voor eventuele reizen. Dus voor persoonlijke hulp moet je hier zeker zijn. Dus dames Bedankt!
Aanvankelijk via de website een reis geboekt (hotel + vlucht). Technisch ging daarbij iets mis. Werd vriendelijk teruggebeld door reisbureau met uitleg. Aanbod aangenomen om de bewuste reis door het bureau te laten boeken, zonder meerkosten. Was in een mum gedaan. Overigens was totaalprijs zo lager dan zelfboeken via aparte sites van booking en vliegtickets. Aanrader.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!