Travel Service Best is de plek waar je moet zijn! Elke medewerker is super klantvriendelijk en schat heel goed in wat de wensen zijn m.b.t. de reis die je in gedachten hebt. Mayke van Lierop heeft ons uitstekend geholpen.
Monique denkt met ons mee en vindt precies wat wij zoeken.
Persoonlijke adviseur afwezig, kundige collega neemt het zo over. Je wordt ten alle tijden meteen geholpen.
Al een paar jaar kom ik bij Travel Service Best. Dus ondertussen ook bekend met verschillende de reisadviseurs. Ze staan altijd klaar om te helpen en zoeken ook echt de beste optie. Ze tonen interesse in jou wensen en zorgen zelfs voor nieuwe ideeën. De voorpret van het boeken delen zij met jou en dat maakt het ook persoonlijk. Altijd weer gezellig om daar een vakantie te boeken!
We zijn heel fijn geholpen: - Goede service mbt het vinden van de best passende vlucht. - heel fijn rekening gehouden met persoonlijke interesses. - Leuke en gevarieerde overnachtingen toegevoegd. - Extra tips mbt bezienswaardigheden of hoe dingen aan te pakken. Dit alles maakte het voor ons een heel goede ervaring tot nu toe!
Judith heeft weer een geweldige reis samengesteld. Deze keer naar Sicilië. Ze denkt mee, komt met voorstellen, luistert, regelt, lost eventuele obstakels/problemen op en dat alles met een brede glimlach!
Mijn ervaring met Judith van Travel Service is al jaren helemaal top. Ze weet inmiddels precies wat we wel en niet willen en geeft een goed en eerlijk advies. Daarbij is het ook nog altijd heel gezellig, we zoeken thuis alvast het 1 en ander uit en gooien het dan bij Judith op tafel en dan ben ik verzekerd dat het goed geregeld is en dat ik zeker weer in het goede vliegtuig terug zit. Gewoon voor de goede service en gezelligheid en het fijne vakantie gevoel ga ik naar Travel Service!!!
Net als andere jaren weer heel goed geholpen.
Al een paar keer een reis geboekt en er wordt echt moeite voor je gedaan. De volgende keer komen we weer terug.
Luistert aandachtig weet wat jij wil en zoekt door tot ze wat heeft gevonden voor je.
Voor onze reis naar Zuid-Afrika hebben we gebruikgemaakt van de diensten van Travel Service Best, en we kunnen niet anders dan enthousiast zijn over hun service. Vanaf het eerste contact werden we vakkundig geholpen met het samenstellen van een reis die volledig aansloot op onze wensen. Het team van Travel Service Best dacht met ons mee, gaf waardevolle tips en zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was. Dankzij hun expertise en persoonlijke benadering hebben we een interessante reis geboekt. We raden Travel Service Best van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een goed georganiseerde, unieke en zorgeloze reiservaring!
We wilden naar een hotel op Gran Canaria, met het gehele gezien, waar 2 kleintje bij zijn. eerst gingen ze goed informeren wat we zelf gedacht hadden en daarna werd er het juiste hotel bij gezocht. Zoals al die jaren dat we er komen, helpen ze ons perfect en weten precies wat onze wensen zijn en waar rekening mee gehouden moet worden.
Ze nemen alle tijd voor je en kennen je wensen
Het was als ieder jaar. Wie je ook helpt, het resultaat is altijd tot volle tevredenheid
Wij waren er voor de eerste keer ,en hadden een afspraak met Natasja ,ze keek met ons mee welke plaats we het beste konden boeken ,we kregen te horen wat de voor en nadelen waren van sommige plekken.en of je beter all-in of alleen logies kon boeken voor het zelfde geld.. Was een heel fijn gesprek en fijne uitleg. We komen zeker terug voor een volgende reis.!
Wij hebben al meerdere malen een vakantiet bij jullie geboekt en majen als het kan altijd een afspraak met Judith de Baar omdat wij erg enthousiast zijn over haar. Het is voor ons als ouderen in deze digitale wereld erg fijn dat jullie het voor ons regelen
Niets was teveel, iedereen bleef aardig, ook al heeft het heel wat inspanning gekost!!!
Uitstekend en we zijn heel correct en vriendelijk geholpen.
Wij zijn erg tevreden over dit reisbureau. Erg vriendelijk personeel, zei zorgen dat je een geweldige vakantie gaat krijgen.
Uitstekend! Nemen de tijd, hebben veel kennis die zij goed kunnen overbrengen en denken mee om de leukste vakantie uit te zoeken.
Mayke luistert heel goed naar mijn wensen en voorwaarden bij de zoektocht naar een hotel.
Al meerdere reizen hier geboekt, altijd goed verzorgd.
Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam, altijd goede adviezen en altijd goede oplossingen. Met andere woorden: het beste reisbureau! En als je nu denkt ‘maar als ik het allemaal zelf boek via internet, dan ben ik veel goedkoper uit’ dan kan ik uit eigen ervaring zeggen dat dit niet klopt. Vergeet het maar. Boeken via dit reisbureau is goedkoper…zeker weten.
zeer netjes en vriendelijk ontvangen en geholpen. heb je vragen dan wordt je snel terug gebeld. perfecte service. zeer tevreden.
Op afgesproken tijd ontvangen. Vriendelijke en deskundige informatie. Geen haastwerk. Tevreden naar huis.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!