Laden reviews...
412 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een consistente beeld van professionele begeleiding, vriendelijk personeel en betrouwbare planning. Klanten waarderen suggesties die aansluiten bij hun wensen en duidelijke afspraken. De ervaring wordt gekenmerkt door een soepele afhandeling met nazorg. Al met al wordt de service gezien als betrouwbaar en klantgericht.
De adviseur heeft erg haar best gedaan om een reis te vinden die helemaal aansluit op onze wensen.
Persoonlijke aandacht
In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
Verbeterpunten, suggesties of tips
Het contact verliep helemaal naar wens.
Leon
Veel kennis en vriendelijk
Nvt
Carla
Eindhoven
Ik hoef maar door te geven waar ik naar toe zou willen met mijn vakantie en het wordt geregeld. Je hebt zo een aantal opties, met prijzen, excursies en mogelijkheden. Of je maakt een afspraak waar alles wordt toegelicht. Ik woon in Helmond maar ga altijd naar Best voor de persoonlijke aandacht en service.
Ga zo door
Lenie
Helmond
Onze wensen uitstekend zijn geïnventariseerd waardoor de reis helemaal is zoals we ons dat hebben voorgesteld.
6 August 2026
Fam. Peters
Nuenen
Ze luisteren goed.
5 August 2026
Trees
Boxtel
deskundig en geen moeite teveel. altijd nog meezoeken voor een betere prijs-kwaliteit. gewoon top.
4 August 2026
jeanne
best
Judith - van VakantieXperts Best- heeft onze vakantie van begin tot eind uitgezocht en uitgeknobbeld tot in detail. Alles op een rijtje gezet en na allerlei opties de beste voor ons geadviseerd. Dat doet ze op een vriendelijke, persoonlijke en vrolijke manier.
Geen.... is al 100%
1 August 2026
Monique Olsa
Best
Wederom voor een rondreis die we met 6 personen maken heeft Judith een reis uitgestippeld met vliegen, auto en accommodaties. Altijd bereid om vragen te beantwoorden of uit te zoeken, hoe vaak we ook bellen of mailen, behulpzaam en vriendelijk. En geeft leuke tips.
31 July 2026
Thea
Best
Met een vaag idee kwamen we binnen en met een bestemming en boeking stonden we 1 uur later weer buiten. Goed luisteren en adequaat adviseren is het sterke punt van Travel Service Best.
29 July 2026
Harry
Best
Medewerker is behulpzaam, vriendelijk en heeft kennis van zaken.
Belinda Merkerk-de Sain
Best
Het contact was goed en gezellig, zoals we dat gewend zijn. Door omstandigheden waren we deze keer erg laat en leek onze missie te mislukken. Maar uiteindelijk bij de tweede afspraak toch gevonden wat we zochten. De aanhouder wint. Dat typeert niet alleen ons maar ook Travel Service Best. Ze halen alles uit de kast voor de klant.
Natasja van den Broek
Geert en Maria
Best
Zeer deskundig en met de nodige eigen ervaring advies gegeven over onze eerste cruise naar Noorwegen.
Helma
Sint-Oedenrode
Ik wordt behandeld, zoals ik behandeld wil worden, goed van afspraak, invullen van onze wensen, dus ga zo door !
27 July 2026
Berry
Oirschot
Ik ben uitstekend geholpen door Judith om op zeer korte termijn samen een reis te boeken, namelijk vertrek de volgende dag. Aan al mijn wensen is voldaan; vlucht vanuit Eindhoven en een hotel. Mijn voorkeur voor een hotel in het centrum, dichtbij het strand, mooi & modern. Aan al deze wensen werd voldaan. De reispapieren had ik binnen 1 uur in mijn bezit. Aanrader Travel Service Best.
26 July 2026
Monique
Eindhoven
Onze ervaring met het reisbureau is geweldig,gisteren 25-7 -2026 hebben we een stedentrip geboekt naar Edenburgh en zijn geholpen door Sonja Legius en echt waar die heeft ons voortreffelijk veel verteld en ook alles uitgezocht voor informatie enz.Een dikke 10.Voorheen zijn we ook geholpen door Sonja met de reis Europapark was ook helemaal Top.
Sonja Legius
Geen.
Marjet Scheepens
Son en Breugel
Monique was van te voren niet op de hoogte van de keuze voor onze Citytrip. Maar vanaf het allereerste moment leefde zij zich in in onze keuze en ze zorgde voor meerdere opties zoals vluchten en hotels om uiteindelijk tot een goed overwogen keuze te komen. Daarbij nam ze zeer uitgebreid de tijd om naar onze vragen te luisteren. Ongelooflijk, zoveel aandacht en geduld en ook kennis van de stad en de mogelijkheden. Wij willen bij deze Travel Service aanraden en komen er al jaren!
Geen verbeterpunten.
Rian
Veldhoven
Onze reis was snel geregeld. Je merkt dat er veel ervaring is. Leuk ongedwongen gesprek. Er werd geen druk uitgeoefend om snel te beslissen. Zeker voor herhaling vatbaar. Groet Wigo en Daniëlle
Wigo Sleutjes
best
Weer super geholpen met plannen van de vakantie.
24 July 2026
Christina
Best
Denkt goed mee, geeft alternatieven en blijft zoeken naar het beste voor de klant
24 July 2026
Hans van Lith
Breugel
Autohuur Portugal snel en goed geregeld.
geen
23 July 2026
Sieb
Best
Na wat heen en weer gemail toch maar een keer op locatie geweest en binnen een uur een vakantie geboekt. Geweldig geholpen en goed te woord gestaan over vragen. Altijd prettige communicatie gehad.
22 July 2026
Jochem
Veghel
Vriendelijk ontvangst door Judit en fijn geholpen door Lindsay. Gezellig gesprek gehad over alles en nog wat.
Gerrit
Eindhoven Acht
Zeer uitgebreide uitleg over de verschillende bestemmingen die we wilde gaan boeken. Ook nuttige informatie over de beste plek waar je kunt boeken op het eiland in verband met eb en vloed.
Natasja van den Broek
Lianne van der
Nuland
Ze zorgen dat je vrolijk en met vol enthousiasme de reiswinkel verlaat
Nee. Sorry
Charmaine van Heck
Best
Prima service en duidelijk verstand van zaken. In een prettige sfeer alweer met veel plezier een reis geboekt. Bedankt Mayke.
18 July 2026
Fred van den Heijkant
Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best!
Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel.
Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!
Boterhoek 83
5683 AX Best