Gewoon goed.
Prettig geholpen en meegedacht over de reis
Er werd meegedacht en ook mijn eigen ideeën werden meegenomen. Er werd ook geïnformeerd bij collega's om mij nog beter te kunnen helpen.
Zoals altijd bij Travel Best goed contact met de klanten.
Zeer vakkundige uitleg ,en precies die vakantie geboekt die we voor ogen hadden
Judith de Baar, had voor ons gezin een complete vakantie naar Egypte geregeld, we hebben er geen omkijken naar gehad, en voor een ieder was het een geslaagde vakantie, daarom zijn we nu weer een vakantie naar Tanzania en vervolgens Zanzibar met Judith aan het samen stellen
Wederom is er goed gekeken naar onze wensen en meegedacht als we iets anders wilde. De juiste tips zorgen ervoor dat we met een goed gevoel deze reis weer gaan maken.
Wat begon met een stedentrip eindigde in een mooie landelijke omgeving waarbij we ons toch op een acceptabele afstand tussen steden in bevinden. Dik tevreden!
Ik voelde mij meteen welkom door een vriendelijk ontvangst. Medewerkster heeft alles goed uitgelegd en mij goed geïnformeerd. Ook was de persoonlijke aandacht heel fijn.
Goed meegedacht over de prijs en kwaliteit voor onze all inn vakantie. Ook goed gekeken naar gunstige vluchttijden en het transfer van en naar het hotel. We hebben het gered in 1,5 uur.
voor het boeken van mijn reis ben ik erg goed geinformeerd en zijn er veel opties besproken. zeker de tips van een specialist zijn de moeite waard. Ook het contact na het bezoek was erg vriendelijk en goed. zowel per mail als telefonisch. Gewoon Top!
We waren voor de eerste keer naar een reisbureau gegaan omdat we zekerheid wilden qua hotels in een niet zo'n toeristisch gedeelte van Griekenland. Mayke heeft ons echt heel fijn geholpen. Heeft met ons samen een reis uitgestippeld met onze wensen en haar ideeën. Na 1.5 week kwam er een voorstel waar we wat kleine aanpassingen in wilden. Mayke heeft dat meteen geregeld en we hebben dezelfde dag nog ons aangepaste voorstel goedgekeurd. We hebben er zin in en kunnen niet wachten tot de vakantie gaat beginnen.
TSB nam ruim de tijd om ons te adviseren. Alle mogelijkheden werden doorgenomen.
zijn behulpzaam en hebben altijd goede ideen. Staan altijd voor je klaar. Lossen het goed op als je reis niet goed is verlopen
met veel aandacht, kennis en persoonlijk advies een reis uitgezocht en geboekt
Direct volledig en zeer klantvriendelijk uitstekend geholpen door Mayke.
Vriendelijk personeel en heel behulpzaam
Prima begeleiding en enthousiasme gekregen voor een reis (cruise) waar wij vooraf totaal niet aan hadden gedacht. Nu zijn we erg blij met de gemaakte keuze en verheugen ons op deze vakantie.
Het is gewoon een hele geruststelling te weten dat je vakantie perfect uitgezocht en geregeld wordt bij VakantieXperts Best en in het bijzonder door Judith de Baar.
We kregen uitgebreide informatie van alle mogelijkheden rondom onze vakantie naar Egypte.
Ben fijn geholpen. Goede uitleg, service en advies
Luisterend oor. Begripvol. Enthousiast Meedenkend Begripvol Rustig 4 dames ( met wensen) naar bestemming begeleiden is een kunst, maar gelukt! Kijken uit naar onze vakantie.
Fijn geholpen om de keuze te maken voor onze vakantiebestemming in Maart. Goede uitleg gekregen over het verschil van de badplaatsen en wat er zoal te doen is. Via de mail verschillende opties doorgekregen zodat je het thuis nog eens rustig na kon kijken. Ik ging met een zeer tevreden gevoel naar huis zodat de keuze thuis heel snel gemaakt was en na èèn telefoontje wordt alles voor je geregeld. Ook fijn dat het op afspraak gaat !!
We zijn super geholpen nadat we zomaar binnen kwamen gelopen. Was een afspraak maken geen probleem we konden dezelfde middag nog terecht. Alles werd duidelijk op een rijtje gezet. En werden perfect geholpen.
Erg fijn geholpen met andere opties waar ik zelf niet aan gedacht of gevonden had. Er werd toch even tijd vrij gemaakt voor mij op een drukke dag.
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!