Een reisbureau waar je altijd fijn geholpen wordt

Zelfs aan het einde van de werkdag langer doorgewerkt om onze boeking in het systeem te verwerken!

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Ze zoekt alles tot in de puntjes uit!

Ze doet echt fantastisch werk, ik ben altijd zo blij als ik bij haar ben geweest en het allemaal niet zelf uit hoef te zoeken. Echt super fijn!

Heel goed

Duidelijke uitleg en luisteren naar onze wensen

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Vriendelijke mensen en veel mij geholpen.

Heel goed geholpen

Medewerkster dacht met ons mee, gaf goede uitleg, benoemde de voors en tegens.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Sonja Legius
  • Verbeterpunten, suggesties of tips voor deze boeking geen

Heel fijn

Super geholpen, alle tijd en aandacht

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Al vele jaren kom ik bij Travel Service in Best. Je wordt er altijd met een glimlach ontvangen. Ze denken met je mee, doen hele goede voorstellen. Heb pas een hele andere reis geboekt dan dat wij normaal doen. Tot in de kleinste details hebben ze alles uitgezocht. Je krijgt al zo'n heerlijk vakantiegevoel als je er geweest bent dat je bijna niet meer kunt wachten tot je gaat en eventueel weer een volgende reis kunt boeken. Ik hoop dat we nog heel erg lang bij dit reisbureau met zijn fijne medewerkers kunnen binnenlopen om een reis uit te zoeken.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Judith de Baar
  • Verbeterpunten, suggesties of tips .

Uitmuntend

Denken mee. Reageren direct. Top!

Goed geholpen en geadviseerd

Ik ben vriendelijke ontvangen. De medewerkers hebben samen met mij een reis uitgezocht, die bij ons past. Waren goed op de hoogte van de reisbestemming.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Deskundig, vriendelijk en volledig ontzorgen

Deskundige medewerkers, luisteren goed naar je wensen en geven eerlijk advies. Komen afspraken na en reageren tijdig op e-mail etc.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Het meekijk scherm verplaatsbaar maken zodat het makkelijker te lezen is vanaf beide stoelen.

Fantastisch

Monique heeft ons meer dan goed geholpen met het boeken van onze droomreis, daarbij meegedacht en luisterend oor en begrip getoond voor onze situatie. Ik kan haar aanraden!

Fijn en goed geholpen

Ik was al een hele tijd niet geweest,maar zoals vanouds is de service en zoeken wat ik graag wil op mijn vakantie optimaal.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Nee

Goed en deskundig advies

Goed en deskundig advies Ben goed geholpen.

Goed geholpen

Natasja is heel behulpzaam en denkt goed mee

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Soepel snel en duidelijk geregeld

De wensen werden gezocht en vergeleken, met duidelijke uitleg. Mayke , top gedaan

Vriendelijke en meedenkend

Voor de 2de keer Linda Jacobs geweest. Al de 2keren zeer goed en behulpzaam geholpen. Ze denkt mee en zorgt dat je tevreden de deur uitgaat. Groetjes Joke

Prima reisadvies

Persoonlijk advies gekregen. Prettig geholpen om een reis te vinden en te boeken.

Gewoon top

Hele fijne service en goed advies Fijn dat je snel contact kunt krijgen en makkelijk dingen kan regelen ipv online reisbureau nooit direct en snel contact.

Klantvriendelijk, deskundig en meedenkend

We hebben al meerdere malen bij jullie geboekt en gaan dit ook niet meer anders doen! De klantvriendelijkheid begint bij de voordeur! Je wordt gezien en snel geholpen. In ons geval konden we ivm een tijdelijke korting op de reis ondanks de drukte toch eerder geholpen worden zodat we korting niet mis zouden lopen. Dit had Judith alsnog kunnen regelen waarnaar Moniquens verder geholpen heeft! Zij straalt net als de rest enthousiasme uit en onder het genot van een kopje koffie deelt ze haar eigen ervaringen van de teis die wij voor ogen hebben zodat we een goed beeld kregen en beter keuzes kunnen maken! Ik kan het iedereen aanraden! Lieve mensen! Bedankt en tot de volgende reis! Groetjes fam de Bresser

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Monique Wijn
  • Verbeterpunten, suggesties of tips In eerste instantie leek het ofwe de korting gemist hadden. Op de site stond dat dit beperkt geldig was daarom hebben we zelf actie genomen om eerder een afspraak in te plannen. Misschien had dit bij het eerste bezoek gezien kunnen worden.

Super!

Super geholpen! Denken echt met je mee en zeer klantvriendelijk!

super

Mijn eerste maar prettige ervaring met Travel Service Best. Natasja heeft al meerdere reizen voor ons geregeld, snel en meedenkend. Voor herhaling zeker!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Monique heeft ons geweldig geholpen. Ze denkt mee.

Goed geregeld

Kwam binnen lopen en ging met het gevraagde ticket naar huis en tevens afspraak voor de volgende boeking Goede informatie Mayke heeft het perfect voor me geregeld.

zeer ervaren

zeer ervaren veel ervaring ze denkt met je mee is correct

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Erg goed geholpen en uiteindelijk tot de perfecte reis gekomen

Nadat er een kopje koffie werd aangeboden is Monique aan de slag gegaan om voor mij de leukste reis uit te zoeken. Na wat vragen en heel wat zoeken was de perfecte reis samengesteld welke het beste bij mij en mijn budget paste. Monique kon ook veel vertellen uit eigen ervaring. Ze heeft er ook nog werk van gemaakt om nog goedkoper uit te komen. Al met al gewoon een goede ervaring

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1977 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!