TOP Service
Klantvriendelijk en probeert altijd tijd vrij te maken ondanks dat het heel erg druk is. De service is geweldig.
René
Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 142 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Klanten reageren over het algemeen positief op de servicekwaliteit. Het team wordt geprezen om professionaliteit, betrouwbaarheid en tijdige uitvoering. Enkele opmerkingen gaan over prijs-kwaliteit en de wens voor betere ondersteuning bij het installeren van apps. De dienstverlening wordt ervaren als efficiënt, vakkundig en betrouwbaar.
René
Den Haag
Staat altijd klaar voor zijn cliënten geen maanden wachttijd. Zijn altijd vriendelijk en de prijzen zijn heel goed
B S
Wassenaar
Makkelijk om afspraak te maken en komt afspraak na. Werk is met zorg uitgevoerd.
28 December 2023
Roeland
Den haag
We moesten een nieuwe ketel aanschaffen, en ze adviseerden ons een Hr. Ketel te nemen. De offerte kwam al snel, en daarna werd er snel een afspraak gemaakt. Wat ze beloven komen ze ook na, ondanks de enorme drukte. We zijn vlot en correct geholpen. Bedankt!
28 November 2023
J.G. Pronk
's-Gravenhage
Al een paar jaar heb ik een schoorsteenveegabonnement bij Baggerman. Aan het eind van de zomer of het begin van de herfst komen ze langs om de schorsteen te vegen. Het enige verbeterpuntje is dat ze een week van te voren een mail sturen dat ze weer langs komen. Omdat ik niet dagelijks mijn mail lees zou ik een maand van te voren een mailtje op prijs stellen. Aan de andere kant, Baggerman is voor mij de schoorsteenveger en dat doen ze heel netjes.
1 October 2023
Corné
Beerse
Storing aan cv-ketel doorgegeven. Na onderzoek door monteur bleek dat deze helaas niet meer te repareren was. In goed overleg is een nieuwe ketel door hen besteld, die de volgende ochtend meteen is geplaatst.
8 June 2023
Patrick van der Heyden
Den Haag
Afspraak stond ingepland door de fa Baggerman, hij kwam netjes op tijd en de klus is netjes en goed gedaan.
11 March 2023
Ruud van den Broek
Delft
Vakkundig en erg prettige ervaring
27 January 2023
N
Den Haag
Prima en snelle service. Het was snel, goed en netjes geïnstalleerd.
28 November 2022
Ronald
Den haag
Vakkundig, snel en prettig!
27 November 2022
louk notten
Den Haag
Deskundige installatie met een duidelijke uitleg er bij
26 November 2022
Len
Snelle afhandeling, betrouwbaar bedrijf Klantvriendelijk
25 November 2022
Irene
Den Haag
Ik ben klant van Baggerman sinds 2007 voor o.a. de onderhoud van de gaskachels, een bad geiser en een openhard met schoorsteen. Het is heel fijn om te weten dat ze meteen komen als er een probleem is en dat ze me één keer per jaar herinneren dat het tijd is om de apparaten weer te laten controleren. In al deze jaren is maar één keer een werknemer vergeten een klus af te maken (geen warm water in de douche). De volgende dag is hij kosteloos teruggekomen om het probleem op te lossen.
16 November 2022
Sabrina
Rijswijk
Al jaren komt de firma Baggerman ieder jaar de schoorsteen vegen. Ze werken netjes en schoon, en zijn er altijd op de afgesproken tijd. Aardige mensen bovendien! Wel zou het fijn zijn om een iets kleiner tijdslot te ontvangen, bv. tussen 8 en 11 uur in plaats van ochtend of middag. Dat is wat vaag dus bel ik op de dag zelf altijd even om een iets nauwkeuriger moment.
21 October 2022
Tanya
Den Haag
Vriendelijke monteur, die goed en keurig zijn werk heeft gedaan.
20 October 2022
Riet
Den Haag
Nieuwe afspraak wordt prima geregeld met een berichtje per e-mail. Wijziging ook geen probleem. Er wordt heel schoon en snel gewerkt.
17 October 2022
goed werk aardige mensen
12 May 2022
Rina Ferdinand
's-Gravenhage
Jaarlijks onderhoud CV naar tevredenheid uitgevoerd
16 January 2022
Manon
Den Haag
Al jaren tevreden klant en uw firma al verschillende keren aanbevolen
9 December 2021
Lex
Voorburg
Prima dienstverlening. Efficiënte communicatie en uitvoering.
7 December 2021
Leo Mooren
Prima mensen
6 December 2021
H
Voorburg
goede ervaring, zowel technisch als persoonlijk.
3 December 2021
W
Scheveningen
Niet van toepassing
2 December 2021
Anja
Den Haag
Fijn bedrijf, alles volgens afspraak. Hele prettige en kundige medewerkers
30 November 2021
Anneke