Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten reageren over het algemeen positief op de servicekwaliteit. Het team wordt geprezen om professionaliteit, betrouwbaarheid en tijdige uitvoering. Enkele opmerkingen gaan over prijs-kwaliteit en de wens voor betere ondersteuning bij het installeren van apps. De dienstverlening wordt ervaren als efficiënt, vakkundig en betrouwbaar.
De medewerkers zijn altijd vriendelijk en correct. De werkzaamheden uitstekend en het contract met Baggerman is goed. De prijs is normaal. Zeker aan te raden.
24 August 2026
Ron
Wateringen
Heb een nieuwe gaskachel aangekocht. Een lekker ouderwets klusje om alles aan te sluiten (op bestaande situatie) Mnr Paul heeft alle kennis en kunde in huis om de gaskachel te installeren. (jarenlange expertise). Eerst van te voren inspectie geweest en daarna de gaskachel geinstalleerd. Prima service geboden en alles goed uitgevoerd. toppie.
28 April 2026
Petra
Den Haag
Komen hun afspraken na. Vakkundig, prima werk geleverd: vogelnest verwijderen uit schoorsteen, schoorsteen aanhelen, gaas aanbrengen. Alles in overleg.
26 April 2026
Annette
Den Haag
Schoon werkend snel ter plaatse kundige mensen
8 April 2026
laurens
Den Haag
De installatie van nieuwe cv ketel verliep prima. Werd van tevoren goed nagedacht door Paul welke ketel ik in jaren 20 appartement beste kon nemen en welke aan mijn gewenste afmetingen voldeed. Van tevoren was er inspectie of het kon. Fijn! Ook meegedacht over welk soort thermostaat. Installatie verliep door kundige vaklieden goed. Werklieden kwamen netjes op afgesproken tijdstip. Dik tevreden. Enige kritische noten ter verbetering service: kosten zijn wel wat aan hoge kant (maar voor een goede service en ketel betaal je), nog even wat schoonmaken na hun werkzaamheden was mooi geweest en hulp bij installatie van app op telefoon en verbinding via telefoon met thermostaat zou ook fijn geweest zijn (zou zeker voor oudere mensen fijn zijn). Hoe dan ook : Ik zou fa. Baggerman zeker aanbevelen; denken met je mee, zijn oplossingsgericht, en het zijn betrouwbare en gedegen vaklieden die verstand van zaken hebben. CV ketel werkt weer en kan hoop ik weer jaren mee!
8 February 2026
Hidde
Den Haag
Good service, easy to arrange and good profesional plumber
Beveelt niet aan
18 January 2026
Cristina
Ondanks zijn drukke agenda konden we direct een afspraak maken. Het probleem werd snel vastgesteld en opgelost. Hartelijk dank.
14 January 2026
I.
Den Haag
De ketel netjes en vakkundig geplaatst. Kwamen op tijd en alles volgens afspraak. Zou ze zeker aanbevelen.
14 January 2026
Wel goed en snel.
29 September 2025
Joke
's-Gravenhage
betrouwbaar en snel, een echte aanrader
15 May 2025
Aastraat
Den Haag
Aantal zaken zouden worden aangepakt. Alleen CV-ketel is uiteindelijk vervangen. Nieuwe pomp voor vloerverwarming kon niet worden vervangen, vanwege plekgebrek in de kast. Dit had ook bij opname kunnen worden gezegd (toen de offerte werd opgemaakt). Geldt ook voor aanbrengen nieuwe koppelingen verwarming. Wilde ze graag vervangen hebben, was ook opgenomen in de offerte: aannemer had geen juiste materialen bij zich. Had ook gevraagd voor schoonmaken schoorsteen (jaarlijkse beurt), dus op 1 dag alles door 1 bedrijf: hier was niemand voor gekomen en aanwezige monteur wist hier niet van. Gemaild naderhand met deze opmerkingen geen reactie meer gekregen. CV ketel naar behoren vervangen, de rest dus niet zonder enige communicatie naderhand hierover......Jammer. Mijn schoorsteen moet nog steeds worden schoongemaakt, overweeg een andere 'veger' maar te nemen.....Kortom: diensten worden goed geleverd, maar communicatie kan beter bij en rondom opmaken offerte en het aan te nemen werk wat achteraf dus niet kon worden uitgevoerd vanwege niet goed inspectiewerk vooraf en niet de juiste materialen bij zich hebben. Zal wellicht met interne communicatie te maken hebben
8 May 2025
Boot
Leidschendam
snel en goed afgehandeld
8 May 2025
raymond
Den Haag
Prima contact, vanaf het telefonisch overleggen. Ook achteraf nog contact of alles goed werkt.
7 May 2025
A
Den Haag
Nieuwe verwarmingsketel geplaatst op zaterdag. Wat een goede service.
Marjan
Nederpelt
Naaldwijk
Al jaren doe ik zaken mat Paul. Echt geweldig. Goede service, afspraken worden gelijk opgepakt. Gewoon Super. Dank daar voor
marlis
Den-Haag
Duidelijke communicatie. Zijn vooraf eerst langsgeweest om naar de bestaande situatie te kijken en foto's te maken. Aan de hand daarvan goed advies gekregen. Monteurs hebben er een flinke klus aan gehad en hebben goed werk afgeleverd!
10 January 2025
N.B.
Den Haag
Er gaat wel wat fout hier en daar qua planning maar wordt ook opgelost en er kan sorry gezegd worden. Zie je tegenwoordig niet veel meer. Op kerstavond je cv doen omdat de afspraak vorige week dus niet helemaal goed ging. Volgens mij ook eerlijke prijzen. Vakkundige monteur en integer. Snelle reacties ook per mail. Hopen dat het zo blijft :)
25 December 2024
Patrick Van der Veld
's-Gravenhage
Op aanraden van ons vastgoedbeheer hebben wij contact opgenomen met de heer A. voor een spoedreparatie. Hij is erg vriendelijk en antwoordt snel. Ook al we geen klant waren, hij heeft ons snel en betrouwbaar geholpen met het repareren van onze verwarming.
16 December 2024
I.
Den Haag
Kwamen mooi op tijd en praktisch meteen begon men aan de klus. Nadat de klus geklaard werd, duidelijke uitleg gegeven hoe e.e.a. werkte, wat uiteraard ook in de bijgevoegde gebruikershand stond. Maar het is altijd prettig als dat mondeling nog wordt verteld.
4 July 2024
Rene
Den Haag
Afspraken worden uitstekend nagekomen, nette mensen, laten de werkruimte schoon achter en geen verborgen kosten. Ik ben blij
3 July 2024
Paul
Den Haag
Zorgvuldig gewerkt. Meedenkend. Uitleg over de ketel.
8 June 2024
Ingrid