Perfect en duidelijk systeem
Het systeem is duidelijk en gemakkelijk aan te leggen. Daarnaast wordt er een goed legplan meegeleverd, zodat iedereen het systems goed kan aanleggen.
1 May 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.064 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
De reviews tonen overwegend positieve ervaringen met advies, installatie en service. Klanten prijzen snelle reacties, duidelijke communicatie en betrouwbare prestaties. Enkele opmerkingen gingen over kosten of afstemming, maar de algehele toon is zeer positief. Warp Systems wordt gezien als een betrouwbare partner voor vloerverwarming.
1 May 2026
Jort
Eindhoven
Goede samenwerking met Warp systems. Snelle levering, duidelijke communicatie en kwalitatieve producten. Alles volgens afspraak verlopen. Zeker aan te bevelen.
29 April 2026
Paula
Haarlem
Mooi systeem en snel gelegd door WARP alleen de nazorg was beneden peil. Je moet het systeem op je eigen primaire CV systeem aansluiten dat is OK. Maar ik vraag aan de monteurs wat ik voor de rest nog moest doen na aansluiting op het primaire systeem toen antwoorden ze NIETS alleen de kranen open zetten maar ze hebben niet gezegd dat de blauwe doppen ook open gezet moesten worden. Dus geen opstookprotocol gehad.
25 April 2026
Rob Peeters
Poeldijk
Beste Rob,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het systeem.
Het is normaal gesproken de bedoeling dat wij de verdeler volledig voor je instellen, inclusief het openen van de blauwe knoppen (retourknoppen). Als wij het goed begrijpen, is dat in jouw situatie onvolledig gebeurd en dat is uiteraard ongewenst. Wij zullen deze feedback intern meenemen om onze dienstverlening verder te verbeteren. Nogmaals dank voor je feedback en veel plezier gewenst van het SpeeTile10 systeem.
Alles goed geregeld en een goed legplan erbij.
Beveelt niet aan
21 April 2026
Pk
Waddinxveen
Alles netjes erin gemaakt en snel gewerkt. Er kwamen wel scheuren in de beton vloer. Waarom weet ik niet heb alles gedaan wat er gezegd is. Maar de vloerverwarming bevalt goed.
21 April 2026
klaas Breeuwsma
Zwolle
Bedankt voor je review! Krimp- en zet scheuren zijn gelukkig normaal bij cementgebonden producten en zijn dus in de meeste gevallen onschuldig. Indien gewenst kun je altijd contact met ons opnemen. Wij wensen je veel plezier van jouw SpeeTile10 systeem.
snelle goede complete levering .
10 April 2026
wim knols
maastricht
Bij de levering en installatie van de WARP vloerverwarming zijn mijn ervaringen louter positief. De medewerkers zijn vriendelijk en kantgericht.
30 March 2026
Sjoerd
Amsterdam
Eerste keer mee gewerkt, gaat razend en zeer doeltreffend.
20 March 2026
Gerrit
Utrecht
Snelle en nette installatie van het vloerverwarmingssysteem
20 March 2026
Frank
Amersfoort
Mijn ervaring met Warp Systems was uitstekend; het hele proces is ingericht zonder onnodig gedoe en alles werd gewoon snel en makkelijk geregeld. Hoewel de installatie zelf iets meer tijd kostte dan vooraf gedacht, waren de instructievideo's een zeer behulpzame en welkome aanvulling op de handleiding. De binnendienst verdient een groot compliment voor de snelle en adequate antwoorden op al mijn vragen. Ook de retourontvangst was keurig geregeld dankzij een super behulpzame en vriendelijke medewerker. Een professioneel bedrijf dat doet wat het belooft, bedankt voor de fijne service!
9 March 2026
Richard
Rotterdam
goede service, goed bereikbaar, zeer behulpzaam, kortom een prima bedrijf.
8 March 2026
Joop van Kampen
Boskoop
Vloerverwarming vakkundig aangelegd door Warp Systems. Klantvriendelijkheid en duidelijke communicatie maakt onze ervaring met Warp Systems zeer goed. Vloerverwarming van Warp Systems werkt goed, wij zitten er weer warmpjes bij.
3 March 2026
A. van den Akker
Nijkerk
Wij zijn tevreden met het geleverde product en het geleverde werk. Monteurs werken netjes, secuur zijn heel vriendelijk. Een min punt is de communicatie met de financiële administratie. Op de oorspronkelijke factuur was mijn aanbetaling helaas niet verrekend. Hierop heb ik gereageerd. Naar aanleiding daarvan heb ik een aangepaste factuur ontvangen, echter zonder enige vorm van excuus voor de eerdere onjuistheid. Na het verstrijken van de betalingstermijn ontving ik vervolgens direct een aanmaning. Dit heb ik als vervelend en onnodig ervaren. Het had ook een betalingsherinnering kunnen zijn, dat komt net iets anders over. Tevens worden Mails gestuurd zonder aanhef. Zie bovenstaande als positieve feedback een leerpunt voor de administratie afdeling.
3 March 2026
Angelique
Landgraaf
Een hele goede service en goed afgewerkt
28 February 2026
Damian
Bodegraven
Het Speetherm-systeem is met zowel de uitgebreide en duidelijke meegegeven instructies als YouTube-video's uiterst eenvoudig te installeren. De opbouwhoogte van 3 cm was een groot pluspunt aan mijn huidige project en met het extra gereedschap, de EPS-brander en aluminium cutter was de klus snel klaar vooral dat er geen natte dekvloer nodig was! De klantenservice was uitzonderlijk. De vele vragen die ik had over bestellen, levering en installatie werden snel en professioneel beantwoord Ik zou WARP niet alleen aanbevelen aan andere installateurs, maar zal ze zelf zeker ook weer gebruiken.
28 February 2026
Darren Cotterrill
Amsterdam
Ik heb de samenwerking met dit bedrijf als zeer prettig ervaren. Klantenservice is goed bereikbaar, ook per.mail. houden zich aan afspraken. Nette vriendelijke medewerkers die de vloerverwarming komen leggen. De vloerverwarming werkt perfect!.
27 February 2026
Patty
Veenendaal
Goed werk en lekker warme vloer
24 February 2026
Gijs
Bergambacht
Warp reageert supersnel op (aan)vragen. Meestal binnen een dag reactie op alle vragen. Ook telefonisch en ter plekke word je hartstikke goed te woord gestaan. Wij hadden veel vragen omdat wij wandverwarming zelf hebben geïnstalleerd en dit wordt nog niet veel toegepast. De informatie op de website en in de handleidingen is met name gericht op vloerverwarming. Als ik dan een verbeterpunt moet bedenken dan zou ik dat opnoemen.
20 February 2026
Joyce
Heerhugowaard
Update 18-02-2026: Na mijn review van gisteren ben ik gebeld door de eigenaar. Hij wil meedenken voor een oplossing. Dat vind ik wel netjes van hem. We gaan kijken hoever we met een oplossing kunnen komen. Ik vond het ook niet leuk dat het zo hoog moest oplopen in een review. 17-02-2026: Mensen ga GEEN WARP aanschaffen. Als er iets mis gaat laten ze je in de steek het draait bij hun alleen om geld! Klant helpen en mee denken als er problemen zijn kun je vergeten ze laten je niet eens uitpraten als je de klantenservice belt... Dus doe het niet koop geen producten van WARP! Je mag zelfs de eigenaar niet spreken ze doen zo raar we leven in 2026 waar schuil je achter hoezo mag ik de eigenaar van Warp niet spreken? Dit is geen service hoe het hoort!
17 February 2026
Sukran Saglamer
Eerbeek
Al bij de eerste kennismaking bij Warp bedrijf, waar alles duidelijk en helder werd verteld, tot aan het einde van de werkzaamheden, niets anders dan lof, prima mensen, goede service, en ook belangrijk, heerlijk warm huis.
15 February 2026
Bert
Nieuwerkerk aan den IJssel
Fantastisch heldere website, binnendienst communiceert duidelijk en helpt goed bij vragen.
6 February 2026
Chris
Mijdrecht
Product welke op vele verwarming- en koel -technische manier kan worden toegepast in verduurzaming door laag temperaturen afgifte verwarming en koeling Vloer - wand-plafond toepasbaar in allerlei variaties
6 February 2026
jan rietveld
purmerend
Het was een hoop werk maar de mensen van Warp hebben de hele tijd uitstekend geholpen, van aanschaf, installatie en nazorg. Volgende keer laat ik ze ook de installatie doen, maar het ging prima zelf.
26 January 2026
Sebastian