Systeem top, klantvriendelijkheid zwaar onvoldoende
Fantastisch systeem om zelf te leggen. Het is wel handig als je enige technische kennis hebt als je het volledig zelf gaat leggen, want het legplan klopte niet helemaal met de werkelijkheid. Ook is er iets veranderd in de groepen, maar daar zijn de materialen niet op aangepast. Daardoor nog wat materialen bij moeten bestellen (die wel heel snel geleverd werden).
Het ging bij ons mis bij het egaliseren. Warp deed dit niet zelf maar huurde een ander bedrijf in. Zij hadden te weinig materiaal om te egaliseren, dus er moest nog een deel, maar hebben het ook niet netjes gedaan. Dat was op een vrijdag. Meteen contact met Warp opgenomen. Niks meer van gehoord dus hele weekend in spanning gezeten. Maandag stond ineens het bedrijf voor de deur om egaliseren af te maken. Dat was niet goed gedaan, dus moest later nog een keer. Dit hebben we maar gedaan, want de vloer moest toch af. Ook hierbij contact met Warp gehad om te bespreken hoe ze ons tegemoet konden komen of konden helpen. Mevrouw van de klantenservice was heel vriendelijk en gaf aan dat ze ons volledig begreep en zeker nog contact met ons op zou nemen. Einde van de dag alleen een mail met een tip waar we niet zoveel mee konden. Daarna nooit meer teruggebeld. Dus de klantvriendelijkheid waar we zoveel mooie reviews over gelezen hebben, hebben wij helaas niet mogen ervaren.
Gelukkig werkt het systeem nu fantastisch en zijn we hopelijk alle ellende snel vergeten. Qua materialen top, maar qua bedrijf zouden we het absoluut niet aanraden.