Heeft een totaal van 219 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment91%
Klanten melden herhaaldelijk dat de materialen van hoge kwaliteit zijn en het vakwerk bij de montage uitstekend is. Offertes zijn meestal duidelijk en de uitvoering verloopt betrouwbaar. Het personeel wordt als professioneel en klantvriendelijk beschreven, en de communicatie is over het algemeen goed. Enkele reacties gaan over prijsafspraken en de begrijpelijkheid van offertes.
Sterke punten
Hoge kwaliteit materialen en vakmanschap bij montage
Duidelijke offertes en betrouwbare uitvoering
Vriendelijk en professioneel personeel, goede communicatie
Gebaseerd op 12 reviews
Na onze eerdere possitieve ervaringen (garage en schuttingen) met firma van der Heijden weer gekozen voor dit bedrijf.
Ook nu weer is onze opdracht perfect uitgevoerd, en kunnen wij genieten van onze pergola.
28 October 2024
A. Frankvoort
Arnhem
Erg tevreden over de oplevering.
Bij het plaatsen van de tuinhuizen is er secuur gemeten en ook opgeleverd zoals voorgetekend en gecommuniceerd. De logistiek was goed geregeld: met een hijskraanwagen zijn de prefab onderdelen op 3 adressen in de straat op dezelfde dag netjes op hun plaats gezet. Geen enkel probleem! De afwerking er na was goed geregeld.
30 October 2023
Jaap
Berkel-Enschot
Een zeer betrouwbaar bedrijf met kundig en vriendelijk personeel
Wij hebben bij Houthandel van der Heijden een berging en carport besteld. Zeer vakkundig geholpen door Michael en René.
Niets was teveel (ook hun hulp bij de vergunningsaanvraag was erg welkom)
In ons nieuwbouwproject hebben ook 2 andere bewoners gekozen voor van der Heijden. Ook complimenten voor de montageploeg.
Nogmaals bedankt Michael en René voor jullie goede hulp en service.
30 October 2023
Joost
Berkel Enschot
Alles klopt, van A tot Z
Geweldig werk geleverd, vakmanschap.
27 October 2023
Ronald
Meteren
Grote klasse in uitvoering en materiaal!
Wij zijn super tevreden met name ook over de uitvoering en begeleiding. 1 minpuntje.... We gaven per emailbericht aan dat het geleverde verfblik lekte. Er liep verf uit de onderrand en later bleek ook dat het blik aan de binnenkant een slechte (geroeste) lek had. Op dit bericht hebben we nooit een reactie gehad en dat past eigenlijk niet bij het overige perfecte plaatje. Dat was een beetje jammer.
Fons
Elst
Vriendelijk en uitstekende kwaliteit
Behulpzaam en alles goed op tijd.
Willi
Geldrop
Fijn meedenkend bedrijf
Plaatsing tuinhuis met behoudt van mooie oude boom. Niet te veel moeite om op locatie te komen om te kijken naar de mogelijkheden. Naar tevredenheid opgelost.
Margot
Geffen
Goed en mooi eindresultaat
Fijne samenwerking, bekwame vakmensen met een prachtig eindresultaat
6 September 2023
Nb
Nb
Top, snel en netjes geplaatst
Overkapping geplaatst, hele proces is volgens afspraak verlopen. Snel en vakkundig gemaakt en geplaatst.
14 June 2023
Karin
Wageningen
Uitermate blij met zowel het resultaat als het hele proces van offerte tot bouw
Erg blij met onze prachtige overkapping en ook zeer tevreden over het hele traject. Fijn meegenomen in de mogelijkheden en alles volgens afspraak en planning gerealiseerd. Top.
13 June 2023
Koen
Gilze
Een meedenkend bedrijf dat maatwerk kan leveren.
Er is vanaf het oriënterend gesprek al meegedacht en goed geluisterd naar onze wensen. Ook in de handelingen erna is er goede communicatie en wordt er gesproken in mogelijkheden.
13 April 2023
J.
Sleeuwijk
Goede service en kwaliteit
Van der Heijden is een fijn bedrijf, waar wij goed advies hebben gekregen. Er werd met ons meegedacht en vele opties zijn besproken. Het plaatsen van de veranda was prima geregeld. Ook het inmeten vooraf is goed gegaan. Er is voldoende ruimte en tijd vrijgemaakt om te overleggen en onze vragen te beantwoorden.
We hebben een prachtige veranda gekregen!
12 April 2023
Sophia
Drunen
Heel netjes gewerkt . Een echte aanrader.
Beste mensen,
Wij kennen jullie al lang en hebben al vaak zaken gedaan. Het is zo vertrouwd. Nu bij dit project zijn wij dik tevreden. Het was fijn om de jongens aan het werk te zien. Keurig netjes hebben ze gewerkt. Met tussen door koffie en gezellige Brabantse verhalen. Vol lof .
Dank jullie wel.
Ruud en Mieske
11 April 2023
Ruud
Ewijk
Prettige kundige samenwerking met een mooi resultaat
Prettige samenwerking
Mooi eindresultaat
25 October 2022
Jacqueline
Vlijmen
Goed werk geleverd overeenkomstig afspraak
Koen en Nicky hebben goed werk geleverd en hebben ter plekke goede oplossingen bedacht toen tijdens de bouw de tekening niet helemaal klopte aan de lange zijde van de overkapping. De service via Rene was goed toen bleek dat achteraf toch nog meer afwerking nodig was. Dat gold voor de deur van de schuur en het dichtmaken van de bovenkant van de overkapping. Na plaatsing glazen wanden bleek de bovenrail niet goed te lopen en die wordt nog vervangen, evenals de 24 schroeven die nu al roesten. Tip: ook de details zijn belangrijk zoals het gronden van de kopse kanten van het boeiboord. Dat hebben we zelf gedaan. Maar zoals gezegd, onze opmerkingen zijn klantgericht en snel opgepakt. En het allerbelangrijkste is dat we zeer tevreden zijn over het resultaat. Dat mag er zijn.
Hartelijke groet
Eric en Karin
24 October 2022
Karin
Drunen
Professioneel en vakkundig
In september/oktober is bij ons een nieuwe tuinkamer met berging geplaatst door van der Heijden. Keurige monteurs en goed werk. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
24 October 2022
Rob van Lanen
Mill
uitstekend
We hebben er een tuinhuis met overkapping gekocht en laten installeren. Zowel het verkooptraject als het pre-installatie- (met laser inmeten en opmaak tekeningen) en installatie traject (met laser (her)inmeten en de installatie) zijn professioneel, nauwkeurig en prima verricht. Voor overleg en beantwoording van vragen wordt tijdig de tijd genomen en de overeengekomen planning wordt gehandhaafd. Ook igv eventueel benodigde "nazorg" (dus na installatie) wordt adequaat gehandeld. Bedrijf is een aanrader.
23 October 2022
Erik
Helmond
Kundige service en een prachtresultaat!
Via onze hovenier kwamen we bij houthandel van der Heijden. Nu hebben we een mooie tuin en een prachtig tuinhuis en overkapping, precies zoals we graag hadden. Goede materialen, mooie kwaliteit. In slechts 2 dagen volgens neergezet. Top, ik zou het bedrijf absoluut aanraden!
21 October 2022
Marja Ernst
Rosmalen
Mooie overkapping precies in de stijl die wij graag wilden
De overkapping is prachtig geworden en precies wat we voor ogen hadden. Vond het alleen jammer van de miscommunicatie ( 2 keer) waardoor het onnodig langer duurde.
19 October 2022
Pieter
Utrecht
Top kwaliteit
- top kwaliteit producten, goed advies
- prettige communicatie
- prettige mensen die komen plaatsen
6 August 2022
Bregje
‘s-hertogenbosch
uitstekend
Een fijn bedrijf met creatieve en vakkundige medewerkers, die meedenken en helpen om het ideale plaatje voor de klant te realiseren.
En dat is gelukt!! zo blij mee... dank zij houthandel van der Heijden.
Marieke
Oijen
Zeer netjes, correct en professioneel bedrijf
De overkapping en schuur zijn zeer degelijk en netjes geplaatst volgens afspraak. Het hout, deuren en schuifpuien zijn van prachtig materiaal. Van der Heijden maken duidelijke afspraken bij afwijkingen houden ze je perfect op de hoogte. Wij zijn zeer tevreden! In een woord prima. De mannen die de overkapping hebben geplaatst zijn zeer kundig, netjes en professioneel. Zij verdienen ook een pluim.
Mark
Best
Goede service en klantvriendelijk
Voldoet aan verwachtingen
Jolan van Oorsouw
Berghem
Het tuinhuisje is goed en vakkundig geplaatst.
19 July 2022
An
OSS
Prachtig resultaat
Om onze schuur/garage en schutting te kunnen plaatsen, moesten er wat hindernissen genomen worden. Er zat een oude fundering die eigenlijk niet op de juiste plek zat. Samen met het hoogte verschil tussen de tuinen van de buren en de onze, was zomaar iets plaatsen er niet bij. Het hele team heeft goed meegedacht en samen zijn we tot een goede oplossing/constructie gekomen. Alles is netjes geplaatst en afgewerkt. Het ziet er fantastisch uit. We zijn er erg blij mee.
19 July 2022
Rolf en Anita Frankvoort