Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden herhaaldelijk dat de materialen van hoge kwaliteit zijn en het vakwerk bij de montage uitstekend is. Offertes zijn meestal duidelijk en de uitvoering verloopt betrouwbaar. Het personeel wordt als professioneel en klantvriendelijk beschreven, en de communicatie is over het algemeen goed. Enkele reacties gaan over prijsafspraken en de begrijpelijkheid van offertes.
Fijne begeleiding met de keuze in de showroom. Goedemkwaliteit en fantastisch resultaat!
9 June 2026
Renate Rovers
Uden
Prachtig tuinhuis laten zetten en alles tot in detail afgewerkt. De samenwerking met bijvoorbeeld de elektro en dakdekker was ook heel goed waardoor het binnen een aantal dagen gerealiseerd was.
8 June 2026
Esther
Geffen
Ons tuinhuis is helemaal geworden wat we ervan verwacht hadden. Hoge kwaliteit materialen en montage door kundige monteurs. Tip : Zeer uitgebreide offerte/orderbevestiging, maar voor een leek wat minder begrijp-/controleerbaar.
21 May 2026
Anke
Rosmalen
Sa en met de buren hebben we twee schuttingen als erfafscheiding laten leveren en plaatsen> We zijn dik tevreden over het hele proces van offerte tot en met plaatsing en nazorg. Duidelijke afspraken, betrouwbaar in de uitvoering met als resultaat een product naar wens! Compliment!
14 May 2026
Lex
Heesch
Goed geholpen en perfect geplaatste pergola door vakmensen.
24 March 2026
J.C.J. van Amelsfoort
Eersel
Goede kwaliteit, duidelijk en komen afspraken na.
21 March 2026
Svetlana Ljevar
Eindhoven
In de offertefase was het "verrekenen" van het laten vervallen van een aflopende dakisolatie met het plaatsen van drie stukjes zijwanden uiteindelijk een forse meerprijs. Op de vrijdag van uitvoering van het werk, het plaatsen/opbouwen en afwerken van een fietsenhok, werd er aan ons gevraagd wie het dak ging afwerken en wanneer!!! Na telefonisch contact werd ons verteld dat dat maandag zou worden uitgevoerd. Er was in de aanbieding niet vermeld dat het aanbrengen van de dakafwerking door een onderaannemer en pas na het weekend zou worden uitgevoerd. Na het afwerken van het dak bleken de naden in de alu afwerkstrip op vier plaatsen een andere afmeting te hebben. Enkele te klein en anderen te groot. Na indienen van foto's van de betreffende naden, werd er een slappe draai aan gegeven dat het zo hoorde ivm uitzetten!!! Na aanhouden onzerzijds dat het niet klopte werd er tijdens een bezoek van een van de mensen ter plaatse van van der Heijden toegegeven dat er enkele naden te krap waren, maar de andere niet te groot. Hier hebben wij het bij gelaten om geen verdere discussie en bezoeken van dakdekkers te hoeven hebben.
Beveelt niet aan
Paul
'S-HERTOGENBOSCH
Beste Paul,
We vinden het vervelend dat u bij de verkoop niet op de hoogte was gebracht dat een extern bedrijf de dakbedekking aan zou komen brengen. Dit is over het algemeen een hele secure dakdekker.
Mocht u alsnog iets hersteld willen hebben doen we dat graag.
Met vriendelijke groet,
Jochem van der Heijden
We hadden een nieuwe schutting nodig. Prettig geholpen in de showroom en nette offerte. Er is goed geluisterd naar onze wensen en over het resultaat zijn we heel tevreden.
Rien
Rosmalen
Eerste contact met afdeling Verkoop was - duidelijk wat men ging leveren - van der Heijden voelde zich verantwoordelijk voor het hele project De uitvoering verliep volgens plan De afstemming met de hovenier was goed, hoewel er toch een probleem was met de deuren plaatsen. Hierbij werd snel en adequaat mee gedacht, en opgelost. De gecalculeerde uitvoeringskosten leverden geen enkele verassing op. Kortom een hele goede en prettige ervaring.
Henk
Wijchen
Goed werk, fijne mensen, prima advies
19 December 2025
Bea
Heesch
Leveren goed werk en komen de afstraken na
21 October 2025
Rob en noortje
Drunen
volgens de afspraak hebben ze goed uitgevoerd .
20 September 2025
Jacco
Oss
Bewonderingswaardig hoever vooruit gepland wordt en dat die planning op de dag precies gewoon gehaald wordt. Fijne vakkundige mensen aan het werk met alle tijd om dingen uit te leggen hoe en waarom ze iets doen zoals ze het doen en advies geven over de dingen die in eigen beheer nog gedaan moeten worden.
18 September 2025
Marco
Berghem
Nette medewerkers en keurig werk !
17 September 2025
Henriette
Haarsteeg
14 April 2025
Eric
Lith
Goede communicatie, strakke planning en fijne medewerkers die allen klantgericht werken.
10 April 2025
Peter
Kluijtmans
Wij hebben een hele fijne ervaring met alle afdelingen van houthandel van der Heijden gehad tijdens ons project. Wij zijn erg blij met het resultaat. Alles is met bijzondere aandacht gemaakt en op locatie in elkaar gezet. Chapeau heren, ga zo door.
11 March 2025
Caroline & René
Nuenen
Ondanks mijn vele vragen keurig en geduldig gereageerd
21 February 2025
Josh
Vlijmen
Zeer kundige verkoop medewerker,denkt met je mee. Monteurs waren vakbekwaam en Hebben de overkapping ondanks Het slechte weer in twee dagen geplaatst.
21 February 2025
Hans
Vlijmen
Van begin (ontwerpen van overkapping en schuur) tot eind (bouwen van overkapping en schuur) wordt er geluisterd naar je wensen, meegedacht, goed geadviseerd en is er duidelijke communicatie. Hier werken zeer vriendelijke en prettige mensen!
10 January 2025
Monique
Zeeland
In onderling overleg eerder uitgevoerd, dan gepland. Is correct ingemeten en volgens afspraak geplaatst door het A-team Nikky en Koen. In overleg met elektricien en dakdekkers alles keurig afgerond. Is duurder dan tuinhuisje en overkapping via internet, maar is ook te zien en ook gemerkt tijdens de uitvoering. Over de levensduur kan ik nu nog niets zeggen, maar dat is volgens mij ook prima. Ga zo door!!
12 December 2024
Martin
Den Bosch
Een prettige samenwerking gehad, en alles is netjes afgewerkt. Complimenten aan iedereen die aan het project carport familie Habraken Mariaheide heeft gewerkt
10 December 2024
Frenk Habraken
VEGHEL
Prachtig werk geleverd! Na wat complicaties van onze kant (niet kunnen leveren vanwege opgebroken weg) is er door van de Heijden naar een oplossing gezocht waardoor wij nu een prachtige tuinkamer hebben . Mensen van houthandel van de Heijen heel hartelijk dank.
1 November 2024
Petra
Nuenen
Duidelijke uitleg over ontwerp en gebruikte materialen, uitvoering zoals afgesproken, duidelijke communicatie, vriendelijke medewerkers.
28 October 2024
Fam.
Uden
Hele nette,deskundige en vriendelijke mensen die bij ons de carport en schutting geplaatst en gemonteerd hebben.Ook zijn we heel netjes ontvangen en vakkundig geholpen met alle vragen die we hadden in de showroom.
28 October 2024
Fam. de Bijl