Filters

10

Vakkundig werk afgeleverd

Goed en netjes werk afgeleverd. Ondanks dat er iets mis was gegaan met de maten van het glas is het diezelfde middag nog opgelost. Een foutje maken is menselijk, maar hoe het wordt opgelost zegt veel over het bedrijf. Netjes dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig gemaakt tuinhuisje

Vlot en netjes gemaakt door het personeel. Na telefonische melding vlugge service achteraf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Verwezenlijken van een droom

Het lijkt mogelijk alsof ik niet kritisch ben, dat is onjuist. Wat wel juist is, is dat van der Heijden kwaliteit levert. Een goed luisterend oor met vakkundig advies in de voorbereidende fase. Twee vakmensen die komen plaatsen en je ook nog een verder op weg helpen. Kortom een betrouwbaar bedrijf die jouw wensen weten te verwezenlijken tegen een goede prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk!

Zeer gedegen veranda en carport geplaatst. Mooi passend bij het huis en uitgevoerd door mensen met verstand van zaken die ook nog eens zeer prettig in de omgang waren. Niet de goedkoopste, maar wel kwalitatief een staaltje vakwerk.

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn super tevreden over van der Heijden

We zijn Houthandel van der Heijden op het spoor gekomen toen zij werkzaamheden bij een van onze buren uitvoerden. Tijdens ons bezoek aan de showroom en in het gesprek met de adviseur (Rene) waren we onder de indruk van de flexibiliteit in uitvoering en opties, we waren opzoek naar een tuinhuis met overkapping waarop 10 zonnepanelen geplaatst konden worden. Het hele proces van offerte, inmeten, plaatsing en oplevering is vlekkeloos verlopen. Het tuinhuis met overkapping is in een woord fantastisch qua mogelijkheden en afwerking! Het was niet goedkoop, maar uiteindelijke is het ook gewoon perfect wat er opgeleverd is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Constructie & Planning

Wij zijn erg tevreden over onze overkaping. Zeer degelijk ingemeten, getekend en gebouwd. Alles geheel volgens planning. Ook dakdekkers zeer efficient en professioneel. Het staat als een huis

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Vriendelijk ontvangen en geholpen met het opstellen van een offerte voor een tuinhuis. Het proces tot het plaatsen was ook netjes en conform afspraak. Ook het plaatsen van het tuinhuis wat 5 dagen duurde is door 2 vakmannen gedaan alle dagen dezelfde 2 wat een groot pluspunt is. Vragen die ik tussendoor had werd snel en correct op geantwoord kortom ze weren waar ze mee bezig zijn en hebben er verstand van.

 • Aanbevelen? Ja
10

van offerte tot plaatsing alles uitstekend verlopen

duidelijke offerte, met nadien wat kleine aanpassingen die vergeten waren (en uiteindelijk wat extra kosten, gedeeld door beide partijen) zeer heldere afspraken, exact op tijd met plaatsen en binnen de verwachte doorlooptijd. zeer vakkundig personeel en prachtige afwerking. Zeer tevreden en voor iedereen aanbevelenswaardig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele aanpak vanaf het maken van een eerste afspraak tot en met oplevering tuinhuis.

Professioneel Proactief Meedenkend Afspraak is afspraak Klantvriendelijk Vakkundig personeel

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakwerk

Onze veranda prachtig neergezet door vakmensen. In het voortraject goed advies gekregen omtrent aanpassingen. Op een klein mankementje(glazen schuifpanelen) zeer goed en snel gereageerd en opgelost. Bij onze wensen is ruimschoots te tijd genomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

We genieten van een prachtig tuinhuis

De werkwijze waarmee de overkapping met glazen wanden is voorbereid en geplaatst zijn uitstekend. Het is een bijzonder degelijk geheel. Helaas was de persoon die eea kwam inmeten ongelooflijk eigenwijs waardoor er een geheel ander bouwwwerk is geplaatst dan vooraf was besproken. Daardoor is het helaas een stukje kleiner geworden en minder speels. Toch zijn we heel erg blij met het geheel. Door de glazen schuifdeuren zijn er veel mogelijkheden om binnen te zitten, of buiten of iets daartussenin. Het is een heerlijke plek die de tuin en het huis een extra dimensie geeft.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb een heel positieve ervaring bij Houthandel Van der Heijden.

Nette ontvangst in de showroom, afspraak ook nagekomen bij mijn overkapping/zithoek, meedenken over alternatieven bij het opmeten, nette medewerkers en de overkapping/zithoek is naar tevredenheid geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed bedrijf

Goede voorlichting, duidelijke afspraken, zowel inmeten als het plaatsen, prettige en goede werknemers. Prima resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
8

We kunnen gaan genieten deze zomer van onze mooie nieuwe overkapping

Door Houthandel van der Heijden hebben wij de schutting laten vervangen en een overkapping tegen de bestaande berging laten plaatsen. Bij het maken van de offerte namen ze ruim de tijd voor ons en werden alle mogelijke opties voorgelegd. Na het inmeten moesten er nog enkele dingen aangepast worden aan de offerte, maar ook nu was de communicatie goed. De plaatsing ging vlotjes en werd gedaan door een zeer goed profesionneel team. De mannen lostten de laatste kleine obstakels met gemak ter plaatse op. Wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed meegedacht, prima voorbereiding en ook plaatsing was helemaal prima. Kortom super tevreden.

Prettige samenwerking bij het ontwerpen van het tuinhuis. Alles is verder ook zeer correct afgehandeld en de plaatsing en uiteindelijke oplevering zijn prima verlopen. Kortom wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven verwachting

Alles klopte van begin tot einde. En eindresultaat is perfect.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Er wordt goed meegedacht en ook tijdens het plaatsen. Zeer aardige vakkundige mensen. Wij genieten erg van onze mooie terrasoverkapping.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder prettig kontakt, zowel bij planning als bij uitvoering van het werk.Grote deskundigheid.

Door onze nieuwe tuinoverkapping is onze tuin een heerlijke zitruimte rijker geworden die er prachtig uitziet en waar we veel uren leefgenot in hebben doorgebracht deze zomer.

 • Aanbevelen? Ja
6

Mooie veranda, maar let op extra werk en bijkomende kosten

Mooie veranda, maar had graag meer geholpen willen worden met goed krijgen terras en aspecten rondom afwatering. Ook al is het een houthandel, jullie maken veranda's dus dit hoort er ook bij. Het gat graven konden wij zelf, maar de afwatering goed krijgen kunnen wij zelf niet en zitten nu ook nog met de kosten om alles in de tuin goed te krijgen. Hadden dit graag eerder willen horen en inzicht in willen hebben. Uiteindelijk komt dan het totale kostenplaatje van: stenen van terras goed terug zetten, afwatering, schilder en elektriciën behoorlijk veel hoger.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig en onderscheidend

Gewapend met een mooi wensenpakket, gingen we vorig jaar het gesprek aan met Houthandel Van Der Heijden. Tijdens de eerste afspraak werd ruimschoots de tijd genomen om onze ideeën te vertalen. Van der Heijden kon vrijwel alles uitvoeren en dachten met ons mee. De adviseur gaf aan geen ervaring te hebben met het maken van de lichtstraat, zoals wij deze graag zagen uitgevoerd. Toch waren zij bereid om de uitdaging aan te gaan. Een prachtig resultaat! We zijn uitermate tevreden over communicatie met de adviseurs, het uitvoerend team (goed op elkaar ingespeeld; 2 deskundige en aardige heren met een opgeruimd karakter) en (waar het om gaat) het resultaat. We genieten al vanaf het vroege voorjaar met volle tuigen van onze geweldige ‘tuinkamer’!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top kwaliteit

Doen wat ze beloven. Geven goed advies. Nette fatsoenlijke beleefde werknemers. Laten het werk wanneer gereed opgeruimd en netjes achter.

 • Aanbevelen? Ja
5

Eindresultaat is goed, maar voor- en natraject zijn sterk voor verbetering vatbaar

De totstandkoming van de definitieve offerte en de datum van plaatsing van de schuur heeft ons als klant veel teveel inspanning gekost. Intern had Houthandel van der Heijden haar zaken gewoon niet goed georganiseerd. Over de mannen die de schuur uiteindelijk geplaatst hebben niets dan lof, ondanks het uitvallen van één van de dakdekkers en afgezien van de verkeerde kit die ze gebruikt hebben bij het kitten van de ramen. De definitieve afhandeling verdiende ook geen schoonheidsprijs, want we werden in eerste instantie gewoon onbeschoft behandeld door de desbetreffende kantoormedewerker. Al met al heeft Houthandel van der Heijden een hele mooie schuur geplaatst tegen een nette prijs, maar qua voor- en natraject was de service gewoon onvoldoende. Het was ook jammer dat ze na de oplevering nooit contact met ons hebben opgenomen. Als ze hun interne organisatie en klantgerichtheid op kantoor verbeteren, dan zou ik hen zeker aanraden, want de kwaliteit van het opgeleverde product is goed. Nu kom ik echter nog niet tot een positieve aanbeveling.

 • Aanbevelen? Nee
10

Professioneel en zorgvuldig

De plaatsing van ons tuinhuis gebeurde door professionals. Heel zorgvuldig en netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

professioneel, belangstellend

Bij mij geweest om foto's te maken voor de website. Weer zeer voorkomend, gezellig en professioneel. Erg prettig zoals ze je bij dit bedrijf benaderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk, duidelijk, kwaliteit en deskundig.

Na een eerste gesprek, welke wij als zeer prettig, transparant, deskundig hebben ervaren. Er werd meegedacht en er was ruimte voor afweging mogelijkheden. Tussentijdse contactmomenten verliep prettig en het opmeten gebeurde secuur en adviseerde andere opties. De overkapping is door deskundige timmermannen geplaatst. Er werd netjes, rustig en secuur gewerkt. Overleg was mogelijk. Oplevering was binnen de gestelde termijn, echter het aansluiten van de elektra was wat vertraagd door levering. We zijn heel tevreden over de samenwerking en blij met de prachtige overkapping!!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd