4 sterren: goede service, goed behandeld
Het is een klein bedrijfje waar je prettig geholpen wordt.
19 October 2018
Lettie
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Het is een klein bedrijfje waar je prettig geholpen wordt.
19 October 2018
Lettie
Veenendaal
ik denk dat de service wel goed is. maar ik wacht al sinds augustus op een uitnodiging voor een les. dus valt het mij tegen
Aartje
Ede
Prima geholpen met aanschaf machine. En de 3 gratis lessen waren super.
Joke
Stokkum
Prettige winkel wel, groot assortiment, vakkundige mensen, alle tijd
M
Ochten
Bianca
12 October 2018
anoniem
10 October 2018
carina
kesteren
Ik ga nooit te hoog in beoordelingscijfers zitten. Ik ben blij met mijn nieuwe naaimachine. Vriendelijke behandeling, uitleg gebruik. Ben blij met Niessens naaimachinehandel in Veenendaal.
10 October 2018
Anneke
Wijk bij Duurstede
Goed advies tijdens aankoop daarna uitgebreide lessen en workshops mogen volgen een zeer prettig en vakbekwaam bedrijf!
8 October 2018
B.
Den Haag
mijn ervaring is,goede product informatie zowel voor de door mij gekochte naaimachine als locker.ik heb helaas nog niet mee kunnen doen met proef lessen maar zal van deze service zeker nog gebruik gaan maken
annie
ede
Ik kom er graag. Altijd vriendelijk en deskundig.
Wendy
Veenendaal
Heel vriendelijk geholpen. Heb al een paar keer iets besteld via de webwinkel, perfect. Wil je meer weten dan is een belletje genoeg en bovenal, ze nemen de tijd voor je. Heel belangrijk in deze snelle wereld.
Ali
Zeewolde
Nieuwe machine gekocht en zeer goed geholpen
Gerda
Bijzonder klantvriendelijk.
Rina
Scherpe prijs en snelle levering 1 jaar extra garantie
10 November 2017
Gijs
Heijen
Singer naaimachine bij Niessen gekocht. Mijn vrouw is zeer tevreden met het product. Snelle levering van het product.
29 October 2017
Fred
Pelt
Het bevlogen echtpaar heeft mij vakkundig geholpen om een passende naaimachine te vinden. Daarbij hebben ik tijdens een workshop alle technische als praktische specifieke machine tools geoefend. Hierdoor heb ik mijn machine beter leren kennen en durf ik meer te experimenteren! Jullie hebben er een vaste klant bij!
2 October 2017
Lisette
Ede
Fijn advies, denken mee en geven ook nog instructieles! Super!
8 September 2017
Jenny
Veenendaal
Ik heb hier een prachtige naaimachine gekocht, geholpen door 2 mensen die zeer klantgericht en deskundig zijn. Door de veelzijdige en goedverzorgde workshops die zij organiseren, ben ik veel meer over de mogelijkheden van mijn machine te weten gekomen! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe naaimachine!
21 July 2017
Carmen
Werkhoven
Uiterst vakkundig advies. Niets is te veel om uit te leggen of de werking te laten zien/horen van een machine. Echt op maat op basis van wat de klant aan voorwaarden stelt. Ook de nazorg en het onderhoud gebeurt zeker vakkundig en allemaal met vriendelijkheid en een lach!
9 July 2017
Henny
9 July 2017
Antoinette
Leersum
Super zaak
Tina
Renswoude
Super ervaren weet waar hij over praat
Lp
Rhenen
Het enige wat ik jammer vind is dat het zo lang duurt voor dat je een proefles krijg. Ik weet dat er nu de vakantie tussen zit dus hoop ik dat er na de vakantie gauw zoiets gaat komen.
M.C.
Goede service en advies!