fijn om te gebruiken
volledig te gebruiken vanuit mijn administratie werkt het inlezen van pdf facturen die worden omgezet naar UBL prima
4 July 2023
Review overzicht
4 July 2023
Erwin van der Linden
Oud-Zuilen
Inkoopfacturen worden correct en snel klaar gezet in de boekhouding
1 July 2023
Paul
Mierlo
Correct en snelle reaktie s
25 June 2023
Hans
Enter
n.v.t.
17 June 2023
FIS
Berkel en Rodenrijs
een aanvulling op mijn administratie zeker een aanrader
20 May 2023
klaas-jacob oorburg
ZOUTKAMP
Direct telefonisch bekwame medewerkers aan de telefoon die je ondersteunen met de inrichting van het pakket. Als het zelf niet lukt doen zij dit direct zelf voor je zodat jij aan de slag kunt.
14 May 2023
werkt uitstekend
6 May 2023
Pieter Buist
FOCHTELOO
Bijna alle facturen zijn correct op naam en correct uitgesplitst voor de verschillende BTW tarieven. Het scheelt ontzettend veel tijd met inboeken en het zorgt er ook voor dat je geen achterstanden oploopt, wat snel het geval kan zijn als je tegen een stapel facturen zit aan te hikken. Wij kunnen niet meer zonder.
4 May 2023
Joost
Den Haag
De werking van Go2UBL is in het algemeen prima. Er zijn specifieke gevallen waarbij het regelmatig fout gaat, maar dat wordt dan wel weer adequaat opgepakt. De massa aanleveringen gaat in het algemeen goed. Wat wel erg prettig is, dat als je een keer iets hebt, de helpdesk erg goed bereikbaar is, en zeer snel je probleem oppakt.
1 May 2023
Bernard Oosterwijk
Hoofddorp
Vaak terugkerende problemen met valuta’s. Creditnotes niet altijd correct verwerkt
Beveelt niet aan
30 April 2023
Pascalle
Hendrik Ido Ambacht
Makkelijk en snel, bijna altijd in een keer correcte aanlevering kan de facturen dan zo automatisch inlezen in boekhoudpakket.
28 April 2023
Rene
Haaksbergen
In de regel werkt het goed met PDF's en XML, een aantal dingen: - facturen worden portiegewijs teruggestuurd met PDF en XML, zodoende moet je goed in de gaten houden of je alle inkopen gehad hebt, wel eens lastig en neemt tijd in beslag; - facturen worden enkele keren in het verkeerde boekjaar geboekt doordat er een verkeerde scan bij de UBL-organisatie gemaakt wordt, bijv. een factuur van 15-02-2023 wordt teruggeleverd met datum en omschrijving 15-03-2022 (en wordt dus in het verkeerde boekjaar ingelezen). Algemeen : werkt prettig.
27 April 2023
Henri
Duizel
Goede ervaring, snelle verwerking. Opletten met BTW-verlegd (= niet altijd G) en facturen IW-NH bedrag minus korting vermelden, maar kleine moeite dat dit door mijzelf wordt gewijzigd
26 April 2023
VETIM B.V. - Jolanda
ZAANDAM
Heel gemakkelijk en tijdbesparend, eerst even wennen op het portaal
25 April 2023
Jan Paul Jonker
Hilversum
Het is een handig systeem en het werkt over het algemeen goed.
24 April 2023
Harma De Groot
Huizen
Elke maand stuur ik al mijn inkoopfacturen naar Go2ubl. Daarna worden ze automatisch en netjes afgeleverd in Ubl formaat en kan ik ze inlezen in de boekhoudsoftware. Als er iets mis is met een factuur, dan ontvang ik daarvan een melding.
14 April 2023
Willem
Genemuiden
Het werkt goed!
28 March 2023
Robert
Utrecht
gedegen interface, scans komen snel tot redelijk snel door, helpdesk reageert snel, als je boekhoudpakket geen koppeling met een scanservice aanbiedt is dit een goede oplossing
16 March 2023
erik
Meppel
Mijn dollar rekening wordt door snelstart ook in UBL code niet herkent.
Beveelt niet aan
13 March 2023
Ronald den Boogert
Gouda
alle facturen meteen in de juiste boekhouding
3 March 2023
HHC Adriaans
Maarheze
Het omzetten van de facturen gebeurt snel en nauwkeurig. Bij vragen worden we altijd snel en goed geholpen.
13 February 2023
Henriët
Boijl
Als ik een probleem heb krijg ik meteen iemand aan de lijn met verstand van zaken, geen callcenter dus. Het probleem wordt opgelost of er wordt meegedacht aan een work-around. Zo zou elke helpdesk moeten zijn.
13 February 2023
Ricardo
Leidschendam
Koppeling inschieten facturen in boekhouding werkte niet meer. Helder door te lopen stappen gegaan.
9 February 2023
Sandra Mees
Rotterdam
Goede service, 99'9% vertrouwen in een goede factuur herkenning. Goede hulp bij vragen. Onbetwist beter dan alle concurenten !
23 January 2023
Juliën