Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
geen gepuzzel meer met de grootboek kaarten
23 December 2022
Hans Thijssen
Geldrop
het doorzetten gaat heel snel. Mocht er iets niet goed gaan, dan kan ik altijd Herman contacten en die regelt het dan altijd.
22 December 2022
anneke weijman
amersfoort
Men doet wat men beloofd en service is ronduit 100%
21 December 2022
Jan van Gastel
Krommenie
Het goed instellen van de gegevens was met goede service zo geregeld. Daarna vlotte en correcte omzetting naar ubl.
19 December 2022
Look van Klaveren
Hazerswoude-Dorp
tijdens telefonische contacten welk ik enkele malen heb gehad was de medewerker niet alleen klantvriendelijk maar ook uiterst oplossing gericht.
Eerbeek
De aangeboden service werkt prima. Jammer alleen dat er niet met OneDrive Zakelijk te koppelen is. De Prive OneDrive wil ik niet gebruiken voor zakelijke doeleinden.
2 December 2022
René
Amersfoort
De reactie op de ingestuurde facturen is altijd snel en accuraat. Fijn!
24 October 2022
Angela
Schiedam
Prettig contact
28 July 2022
Albert
Tijnje
Go2Ubl werkt makkelijk en snel. Er zijn nog wel verbeterpunten maar die worden over het algemeen opgepakt door het tean
20 July 2022
Hendrik Ido Ambacht
14 May 2022
Ger
Purmerend
de service is over het algemeen goed, al zitten er toch wel met enige regelmaat fouten in de ingelezen facturen (verkeerd bedrag / verkeerde crediteur of crediteur onbekend terwijl hij wel bekend is)
9 May 2022
Erica
Amersforot
Een goede en waardevolle applicatie, scheelt enorm veel tijd in het verwerken van digitale facturen. Koppeling met AFAS online werkte goed. Klantvriendelijk, kennis van zaken en goede communicatie.
4 May 2022
Edwin
Rotterdam
Eenvoudig en efficient om stukken ingeboekt te krijgen. Vooral de melding dat iets al eens ontvangen/aangeboden is scheelt tijd.
2 May 2022
alfred
Purmerend
Prima service, soms een kleine afwijking
2 May 2022
Jeroen Sanstra
Enkhuizen
Zeer hoge verwerkings graad. Goede aanlevering bespaart zeer veel tijd
29 April 2022
Ronald Vorstman
Badhoevedorp
Mooi programma, erg blij mee. Scheelt mij enorm veel tijd omdat ik anders zelf alles handmatig moet inboeken. Al jaren erg blij mee.
Marloes van der Wouden
Ouderkerk Aan Den Ijssel
Geen bijzonderheden
Peter
Limmen
gelijk contact en een oplossing
De Groot Uitvaart
Huizen
Het is erg fijn dat je niet alle inkoopfacturen met de hand in hoeft te boeken. Ik ervaar wel dat bij Pin- en kasbonnen het "Go2ubl-systeem" er meerdere malen gekke omschrijvingen bij zet (bijv "pin-onbekend", benzinefacturen afkeurt terwijl het wel degelijk facturen zijn etc.etc.) terwijl de factuur/bon correct is. Ik heb ook wel eens de indruk dat medewerkers facturen handmatig doorzetten omdat typefouten of gekke omschrijvingen worden gemaakt! Maar in de regel gaat het erg goed.
24 April 2022
Kubus Duizel
Duizel
Er wordt een uitstekende kwaliteit geleverd door Go2UBL. Ze komen met correcte voorstellen en die kan je vrijwel altijd zo 1 op 1 overnemen in Exact online.
24 April 2022
Arjaan
Nieuwegein
Al meerdere jaren gebruiker van Go2ubl inclusief 1 middelgroot bedrijf. Ervaring afgelopen jaren is goed. Heb wel de indruk dat Go2ubl stil blijft staan qua uitbreiding functionaliteiten. Bijvoorbeeld goedkeuren/autoriseren van facturen, e.d.
23 April 2022
Bert-Jan Versteeg