Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Na een behulpzame test van go2UBL, vanwege facturen die op regelniveau moeten worden gesplitst, werkte het vrij praktisch. De facturen vanuit een wat exotische software pakket worden vrijwel probleemloos omgezet in een UBL formaat, waardoor ik bij de verwerking in Yuki veel tijd bespaar, hetgeen opweegt tegen de kosten van go2UBL.
3 March 2025
André
Oudewater
Ik gebruik de service vooral om pdf facturen naar SnelStart te sturen. Dat werkt bijna altijd goed en bespaart me veel tijd.
3 December 2024
René van Opstal
Amersfoort
Facturen worden snel en correct verwerkt. Hierdoor is het mogelijk om dit ook meteen in de ochtend af te kunnen handelen.
11 November 2024
Peter
Middelbeers
Werkt mbv app prima en geen zorgen voor verwerking!
17 October 2024
Corne
Best
Ik gebruik het nog maar kort en vindt het wat vroeg om een beoordeling te doen.
6 October 2024
Rene
Eindhoven
Zeer positief
23 June 2024
Gerard Philipsen
Tilburg
Scheelt een heleboel Werkzaamheden. Ik beveel het iedereen aan die het nog niet hebben Zelfs ziggo
6 June 2024
Jan
Oost West en Middelbeers
Mensen aan de telefoon, er gaat niets boven. Zelf voor een klein visje met maar enkele tientallen facturen per maand aardig en voorkomend. Waren ze allemaal maar zo, met name de internetbanken...
24 May 2024
Gert
Groningen
Kwaliteit van verwerkte facturen is niet constant. Met regelmaat problemen met valuta en factuur data. Verschillende malen over gesproken maar helaas geen structurele verbetering.
Beveelt niet aan
4 May 2024
Pascalle Hendrick
Rotterdam
Go@UBL werkt in de regel goed, af en toe wat traag met verwerkingen zodat je een administratie een dag moet laten liggen. Afgelopen jaar een paar keer problemen met "verdwenen mails" maar met kontakt met go2UBL alles netjes opgelost. Maar, gezien het aantal verwerkingen mag dat geen naam hebben.
29 April 2024
Henri
Duizel
Werkt prima. Wel duur
27 April 2024
Jan
Hilversum
Steeds beter wordende service, sneller en accurater dus ik ben tevreden. Werk nu al meer dan 8 jaar met Go2UBL, merk dat feedback daadwerkelijk wordt opgepakt.
24 April 2024
Arjaan van den Berg
Nieuwegein
gemak en foutloos voor mijn administratie
11 March 2024
henri adriaans
Maarheeze
Hj
22 February 2024
A.G. van Geen
Alphen aan den Rijn
Zeer behulpzaam, geduldig, duidelijk, volledig, vriendelijk, ... Alles wat het zou moeten zijn, thanx!
28 January 2024
Bram
Wilrijk
elke factuur komt goed en snel door. Mocht er iets fout gaan dan kan ik altijd Herman bellen
3 January 2024
anneke weijman
amersfoort
2 fouten per jaar op duizenden inkomende facturen is een perfecte score. 10 met een griffel voor jullie geleverde werkzaamheden en daarnaast vriendelijke hulp bij telefonische hulp. Hulde en fijne feestdagen en gezond 2024
21 December 2023
Jan van Gastel
Wormerveer
Persoon nam de tijd om alles uit te leggen, duidelijk en goed duidelijke communicatie
18 December 2023
Dick
ALmelo
De service is snel en wetkt zoals het moet
3 December 2023
Rene
Amersfoort
Ik vind het vervelend dat ik niet kan zien welke facturen ik al ingeboekt heb
Beveelt niet aan
30 November 2023
monique speekenbrink
Eindhoven
De aangeleverde gegevens worden snel en zorgvuldig behandeld en teruggestuurd om te kunnen verwerken.
9 November 2023
Kolsters Installatie Techniek BV
Middelbeers
perfect
3 November 2023
pk's
Helmond
Het is een handig systeem om facturen te verwerken. Al zijn er ook minpunten. Het 'gevaarlijke' aan het doormailen is dat er soms facturen niet doorkomen en soms krijgen wij daar via mail bericht van maar soms ook niet, waardoor er soms ook facturen niet verwerkt worden. Als er een factuur niet doorkomt en je stuurt het nogmaals door, krijg je bericht van 'reeds meerdere malen doorgestuurd' en moet ze toch nog manueel verwerkt worden. Het niet kunnen manueel aanpassen van service/Tax date is jammer. Het kan soms lang duren vooraleer de facturen doorkomen in APA. Soms een dag vertraging op, als je in afsluiting zit bv, geeft dit wel extra stress.
9 October 2023
Liesbeth
Roosdaal
Het inscannen van facturen middels de mobiele telefoon gaat prima en levert geen problemen op. Ook de verdere afhandeling is top.
9 October 2023
Dutch Valour Company