Fijne zaak
Prima service en vakmanschap!
Herman
Lage mierde
Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 206 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten waarderen het vriendelijke en vakbekwame personeel dat de tijd neemt om vragen te beantwoorden. De proefvaarten zijn uitgebreid en de offerte is duidelijk, zonder druk om te beslissen. Leveringen verlopen vlot en de communicatie is helder, met nazorg na aanschaf. De algehele indruk is zeer positief en veel klanten raden het bedrijf aan.
Prima service en vakmanschap!
Herman
Lage mierde
Enige min puntje is de aflevering. Je koopt een boot voor pittig geld, de aflevering en/of proefvaart mag wat meer sjeu hebben. Even een proost uitbrengen, klein hapje of iets van dat. Het zal de groningse nuchterheid wel wezen. Mijn advies : reken 25 euro extra en maak er een klein aflever feestje van.
M
Nobbe
Prettig zakendoen met dit bedrijf. Goed te woord gestaan en inmiddels onze tweede boot gekocht.
Ari en Monique van Essen
Woudbloem
Nette mensen nette prijzen een goed bedrijf.
M.j.j. Hoogland
Velserbroek
Prettige omgang, geen opdringerig praatje. Voor en nadelen zijn eerlijk besproken zodat wij een juist keuze hebben kunnen maken voor de Reitdieper 565T. Onze wensen zijn waargemaakt binnen ons budget. Heino en Stefan dank voor de goede contacten.
1 May 2022
Bert de Velde
IJsselmuiden
November 2020 besteld op advies van Van Dijk als importeur bij de Goede watersport en nog steeds niet geleverd. Ik wordt ook niet op de hoogte gehouden met de status. Geduldig wachten heeft mij niets gebracht tot nu toe. Joop van Dalen
11 April 2022
Joop
Havelte
Wij zijn zeer tevreden. Wij hebben 2 jaar geleden een Maxima 600 besteld die wij vorig jaar konden ophalen. Toen we de sloep wilden ophalen ontdekten we dat de kleur van de kap niet de kleur was die wij hadden besteld. Dit is keurig opgelost. Heino is altijd erg behulpzaam en betrokken geweest om ons de juiste sloep te verkopen. Hij geeft goede adviezen en zorgde ervoor dat wij met een goed gevoel naar huis gingen. Hij nam altijd voldoende tijd voor ons. Ook het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan er met plezier naar toe en hebben veel vertrouwen in dit bedrijf. Theo Nienhuis en Harma Boer
10 April 2022
Harma
Heiligerlee
Sloep beurt gehad, andere trailer gekocht. Alles perfect in orde gemaakt en voor een vriendelijk prijs!
16 October 2021
Bert
Haren
Ondanks dat de boot later werd geleverd door externe omstandigheden altijd keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
11 October 2021
Michel Dijk
Blauwestad
Reitdieper 570 Tender gekocht. Komt eerder dan verwacht, echter zonder motorslot en bestelde toplicht. De boot wordt geaccepteerd, prima zomer mee gehad. Afspraak voor de winter opslag gemaakt. Op afgesproken tijdstip staat medewerker in haven Winsum op ons te wachten, met formulier waarop staat dat er nog een motorslot en Toplicht geleverd moeten worden. Fijn dat je daar zelf niet over hoeft te beginnen. Voelt betrouwbaar.
11 October 2021
Ad
Meerstad
Betreft levering Reitdieper 570 sloeptender met 30 pk Suzuki bb motor (in de bun) en een PEGA 1350 Maxima liner trailer midden 2021. Goed advies m.b.t. wensen voor aanschaf type boot, motor en trailer. Goede begeleiding bij afname en bij proefvaren. Inmiddels prettige ervaringen met het varen en de vele ruimte. Het te water laten en het uit het water halen op trailerhellingen is met deze trailer heel gemakkelijk. Kortom, goede aanschaf bij een goed watersportbedrijf.
10 October 2021
Jan-Willem
VELDHOVEN
Zie bovenstaande
9 October 2021
Having
Scheemda
Aankoop eerste boot. Goed begeleid door medewerkers en goede vriendelijke bejegening.
8 October 2021
Hans Van Der Aa
Meerstad
In najaar van 2020 een nieuwe sloep bij van dijk besteld. Tot nu erg blij mee. Hadden misschien eerder kunnen aangeven dat de sloep later geleverd zou worden. Proefvaart bij aflevering was super!
19 May 2021
Jack de Vries
Groningen
In mei 2020 een aanbetaling gedaan voor een boot die wat onderhoud nodig had. Eigenaar Heino verzekerden ons dat eind juni de boot klaar zou zijn. Begin juli maar gebeld hoe het er voor staat. Krijg van Heino te horen dat de persoon die de reparatie moet uitvoeren aan het polyester ziek is geworden, heel zielig verhaal allemaal. Heino gaat zijn best doen om de boot met een week klaar te hebben. Eind juli maar weer contact opgenomen. Afspraken op papier gezet dat de het dit jaar(2020) geen zin meer heeft om de boot af te nemen. Hij is nog steeds niet klaar. Op papier de afspraak gemaakt dat de boot 3 april 2021 zou worden afgeleverd. Dan had Heino de hele winter om de boot klaar te maken. 17 maart 2021 maar eens gebeld over de status. Boot was nog niet klaar en 3 april ging hij niet redden. Had de hele winter niet aan de boot kunnen werken, was vergeten de boot achter uit de loods te halen en nu stonden er nog allemaal boten voor die in winterstalling staan. Heino kon hier volgens hem niks aan doen. Na veel discussie op 18 maart afgesproken dat de boot eind april wordt geleverd. 25 april maar een mail gestuurd met de vraag wanneer we een proefvaart kunnen plannen. Geen reactie. Afgelopen woensdagochtend maar gebeld en voicemail ingesproken met terugbellen verzoek wordt niet terug gebeld eind van de dag maar langs gegaan. U raadt het al de boot bekeken, deze was nog lang niet klaar. Aangegeven dat ik mijn rechtsbijstand verzekering ga inschakelen. Dezelfde avond voor het eerst initiatief vanuit Heino. Hij heeft de aanbetaling terug gestort en wil de boot niet afleveren. Kortom van Dijk Watersport is geen enkele afspraak nagekomen en ik ben 2 vaarseizoenen verder zonder boot. Een zeer nare ervaring, wij gaan nooit weer naar Van Dijk Watersport.
8 May 2021
Rick
Kropswolde
Het kontakt met van Dijk Watersport is bijzonder goed verlopen. Stephan die onze aankoop begeleidde luisterde uitstekend naar onze wensen. De proefvaart waar alle tijd voor genomen werd was dan ook een succes. Ook het afleveren op de plaats van bestemming verliep voorspoedig. Al met al een uitstekende keus voor firma en boot.
28 March 2021
Gerben
Koudum
Bij Van Dijk Watersport een Maxima 620 gekocht. Twee keer een proefvaart gehad met duidelijke uitleg. Echt een aanrader.
23 March 2021
Jan Willem
Groningen
Zie bovenstaande regel. U adverteert met een varende woon/houseboot op Marktplaats. Als ik die aanklik is nergens op uw site iets over deze aanbieding te vinden
13 March 2021
charles ten hengel
's-Gravenhage
Ik ben goed geadviseerd en alle tijd voor uitleg. Erg prettig!
13 February 2021
Peter
Groningen
Ik word altijd goed geholpen door de uitstekende kennis die zij bezitten. Ik beveel iedereen Van Dijk Watersport aan!
22 December 2020
Maureen
Winsum
Van dijk beloofd van alles maar komt de afspraken niet na.
31 May 2020
Jan Boersma
Sneek
Goede advisering en boot netjes afgeleverd en alle tijd voor uitleg hoe het e.a. werkt.
8 May 2020
Hilbert Jan
Pesse
Ik kan niet anders zeggen dat ik uitstekend ben geholpen en ga volgende keer zeker weer naar Van Dijk Watersport. Top en bedankt!!
27 April 2020
Johan
Warfhuizen
We hadden problemen met het starten van de buitenboordmotor. Dit is op een professionele en hele klantvriendelijke manier opgelost. Echt top!
17 April 2020
Christian