Beste meneer Bras, Hiermee komen wij terug op uw beoordeling, waarvoor onze dank. Zoals u weet wordt de polis opgemaakt door Klaverblad verzekeringen, in dit geval zijn wij dus afhankelijk van de snelheid in verwerking van Klaverblad. De verwerking van uw aanvraag voor een offerte, het aanvragen van de verzekering en een bevestiging van voorlopige dekking hadden wij allemaal op dezelfde dag uitgevoerd. Van Klaverblad kregen wij een melding dat u de verzekering ook via een andere adviseur had afgesloten en ze wilde van u weten welk van de twee aanvragen door moest gaan. Dit heeft de zaak erg vertraagd, helaas. Via email heeft u vanmorgen de polis alvast digitaal ontvangen. Het origineel is door Klaverblad via de post naar u toegestuurd.
Beste Leanne, Bedankt voor jouw mooie review.
Heel fijn om te horen dat wij naar tevredenheid hebben geadviseerd. Bedankt voor het compliment.
We hebben je graag geholpen. Bedankt voor deze mooie review.
Bedankt voor deze positieve beoordeling.
Hartstikke bedankt voor deze reactie.
Beste Ronal, Bedankt voor je mooie review.
Beste Sylvia, wat een ontzettend leuke review. Bedankt.
Beste Rian, Bedankt voor de zeer positieve review.
Beste Silvana, Bedankt voor deze mooie review!
Beste Ronald, Dat is inderdaad wat wij graag doen. Bedankt voor deze geweldige review.
Beste Dirk, Dank je voor deze goede review. Dat kunnen wij erg waarderen!
Beste Ivo, dank je voor deze positieve aanbeveling.
Deventerstraat 36
7311LW Apeldoorn
Op ASSURANTIESITE.NL krijg je de mogelijkheid om in een paar stappen simpel en eenvoudig je voordelige premie te berekenen. Bevalt de premie dan kun je direct de verzekering afsluiten. Wil je service en advies, dan zijn wij daarvoor normaal bereikbaar. Wij adviseren en bemiddelen voor verzekeringen en helpen je bij schade. Ook als een schade verhaald moet worden, dan staan wij voor je klaar. Achter de schermen kunnen wij nog veel meer voor je betekenen. Zie je bij ons online niet de voordeligste premie, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen alle 89 verzekeraars van Nederland voor je vergelijken. Een verzekeringspakket kunnen wij heel voordelig voor je samenstellen, ook al is dit bij meerdere verzekeringsmaatschappijen. Wij kunnen hierbij gebruik maken van 2e voertuigkortingen, commerciƫle kortingen en pakketkortingen. Online is dit nergens mogelijk.