Heeft een totaal van 231 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Positief sentiment88%
De feedback benadrukt snelle levering en vlotte afhandeling, met lof voor professionaliteit en klantvriendelijke service. Enkele reacties vermelden problemen die snel en naar tevredenheid zijn opgelost, wat vertrouwen vergroot. Globaal gezien zijn de ervaringen positief en zouden klanten opnieuw bestellen.
Sterke punten
Zeer professionele en klantvriendelijke service
Snelle levering en afhandeling
Betrouwbare nazorg en oplossing van problemen
Gebaseerd op 12 reviews
Goede afwikkeling , snel en transparant en zijn goed bereikbaar
Zoals ik aangeef Goede afwikkeling , snel en transparant en zijn goed bereikbaar . Ook vragen achteraf worden proffesioneel beantwoord met de juiste know how
25 July 2024
Auto Mobility Center
steenwijk
10 June 2024
Arie
Molenaarsgraaf
niet nakomen koopovereenkomst!
Kunststof dieseltank 430 liter via website gekocht. Na betaling middels ideal en ontvangst van factuur werd er geld onder mom van 'te lage prijs op website' aankoopbedrag teruggestort. Alleen door bijbetaling (ca 10%) zou tank alsnog geleverd worden.
Slechte zaak dat koopovereenkomst zo eenzijdig gecanceld wordt. Eerlijk zaken doen is soms ook je verlies(je ) nemen.
Beveelt niet aan
2 June 2024
Roelof wester
Bant
Beste heer Wester, uit Bant
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij betreuren deze reactie.
Wij doen elke dag ons uiterste best om zo scherp mogelijk in de markt te staan, dit doen wij voor bedrijven zoals die van u. Geen grote overhead waardoor we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden en we de producten zo scherp mogelijk kunnen aanbieden.
Door een fout op de website stond dit product voor een oude prijs (prijs juni 2023) dat had zeker niet mogen gebeuren, maar helaas kan er bij ons ook wel eens een foutje inschieten.
Wij hebben u direct op de hoogte gebracht en u de keuze gegeven. Zoals u zelf aangeeft een klein beetje bijbetalen of uw geld retour. En wij hebben u zelfs een 3de keuze gegeven voor een andere tank. U gaf een bijzondere e-mail retour waarop wij direct hebben besloten uw geld terug te storten.
Indien u de behoefte heeft dit nog verder door te nemen kunt u altijd contact me ons opnemen.
prima ervaring
16 April 2024
Haaije
Heeg
Goed geregeld
Goed telefonisch bereikbaar, met duidelijk advies en uitleg over het bodemonderzoek en de tankverwijdering. Snelle levering van diensten en netjes uitgevoerd.
8 October 2023
Vic
Dordrecht
vlug, nette offerte, vriendelijke medewerker, wat mij betreft een aanrader
brandstofnet komt naar voren als je gaat Googlen. ze reageren snel en koppelen je aan een Kiwa keuringsbedrijf.
24 May 2023
19 May 2023
Enno
OOSTBURG
Super geregeld !
Bij de betaling online ging 2 keer wat fout. Binnen 5 minuten werd ik al gebeld of iets fout ging toen heb ik de factuur gelijk per mail gekregen. De volgende dag had ik het in huis super !
8 November 2022
menno
hendrik-ido-ambacht
Prijs kwaliteit goed
Marktplaats
30 October 2022
Herman
Hoek
Meer dan voldoende informatie verstrekt
Geholpen door een zerer bekwame medewerker.gaf me meer dan voldoende i formatie op ern korrekte en vlotte manier
28 October 2022
Ja Zaaijer
Rijswijk Gld
Snelle levering goede telefonische uitleg en een scherpe prijs, wat wil een mens nog meer
23 September 2022
Gerwin Pennings
Aalten
Altijd bereikbaar met advies op maat
Vanaf het eerste contact helder in afspraken en advies. Altijd bereikbaar en direct in de doe-stand. Snel met advies en indien nodig direct hulp inschakelen. Na de actie steeds even checken of alles goed gegaan is. Kortom de zorg die je nodig hebt als je het even tegen zit.
via internet
26 August 2022
Paul van Duijvenbode
Burgh-Haamstede
Nog geen
Enkel nog maar mogen betalen en een factuur ontvangen maar mijn bestelling nog niet mogen ontvangen
Beveelt niet aan
18 August 2022
BV
Tremelo
Goedendag,
Wij betreuren deze beoordeling en deze is naar ons inziens ontrecht. Zoals aan u gecommuniceerd op donderdag 11 augustus 2022 om 15:41, wordt i.v.m. de bouwvak vakantie de AdBlue pompset + K24 en beugel vanaf 22 augustus verstuurd.
Ons systeem stuurt 4 dagen na bestelling automatisch deze Klantenvertellen uitnodiging. Dit omdat we normaal vandaag besteld is VAAK morgen al in huis hanteren. In de bouwvak zijn toeleveranciers gesloten en is er voor sommige producten een afwijkende levertijd, zoals aan u is bevestigd.
Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen of indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.
ps: Wij hopen dat u de beoordeling aanpast zodra u conform onze bevestiging na 22 augustus uw AdBlue pompset + K24 en beugel heeft ontvangen.
???
Nog niks geleverd
11 August 2022
Jan
Peer
Goedendag Jan,
I.v.m. de bouwvak vakantie worden de IBC tanks weer vanaf 22 augustus verstuurd.
Ons systeem stuurt na 4 dagen automatisch deze Klantenvertellen uitnodiging.
Maar uw tank staat gewoon op de planning voor leveren!
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd!
Top service
Google
13 July 2022
Kristof
Watervliet
Goed materiaal en netjes geleverd
Product zoals op internet geleverd, snelle en nette communicatie , door drukte iets langere levertijd maar verder super netjes gegaan
Marktplaats
12 May 2022
Erik
Haastrecht
Service veel meer dan alleen certificering
Zeer flexibele dienstverlening, toen de keuring door omstandigheden aan onze kant niet door kon gaan, was hier begrip voor en kon er gemakkelijk een nieuwe datum gepland worden.
Er waren kleine mankementen aan de dieseltank die gekeurd moest worden, maar deze werden met veel toewijding verholpen, voordat de keuring gedaan werd. De samenwerking met Anouschka, die het kantoor runt, was zeer prettig en persoonlijk.
via Google search
11 May 2022
Marcelle
Gorinchem
Klasse
Afspraken worden stipt nagekomen en de contacten zijn als zeer
prettig ervaren.
via internet
5 April 2022
mevrouw
Renkum
Uitstekende service, goede afspraken, precisie en zorgvuldigheid in uitvoering.
Mijn oude bovengrondse olietank is uiterst zorgvuldig en vooral ook voorzichtig van z'n plaats gehaald waardoor er geen schade werd aangebracht aan de bomen/takken/begroeiïng rondom.
Hoe heeft u ons gevonden
internet, met zoekterm: olietank verwijderen
5 April 2022
Wietse
Vreeland
gedaan wat afgesproken is
Besteld op internet en met twee dagen geleverd
28 March 2022
Philip Tijssen
Hazerswoude-Rijndijk
Dieseltank netjes verwijdert voor zeer meevallende prijs
Ik had een 15 jaar oude goede dubbelwandige boven de grond staande diesel tank 1.2 m3 met gedeeltelijk inhoud. Deze is via brandstofnet heel netjes leeg gezogen en afgevoerd wat meerprijs voor afvoer en dubbel wandigheid van de tank maar alles heel meevallend voor een nette prijs uitgevoerd en een melding gemaakt bij de gemeente.
was erg tevreden
19 December 2021
Marcel
Naaldwijk
Super service et produit
Service parfait, réponse par mail et téléphone, malgré la barrière de la langue, l'achat a été très simple. Livré le jour ouvrable suivant et le produit correspond vraiment à ce qu'on voulait.
14 December 2021
Review overzicht
Positief sentiment88%
Heeft een totaal van 231 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Over Brandstofnet
Brandstofnet werkt alleen samen met bedrijven die volledig (KIWA) gecertificeerd zijn. Alle aanbieders die wij vertegenwoordigen werken landelijk en zijn bovengemiddeld (KIWA) geaccrediteerd. Naast een scherpe prijs van de aanbieders wordt er ook gekeken naar de kwaliteit, service en dienstverlening van de aanbieders. Als u via ons een overeenkomst aan gaat met een aanbieder, weet u zeker dat de service en dienstverlening tot in de puntjes is geregeld.