Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback benadrukt snelle levering en vlotte afhandeling, met lof voor professionaliteit en klantvriendelijke service. Enkele reacties vermelden problemen die snel en naar tevredenheid zijn opgelost, wat vertrouwen vergroot. Globaal gezien zijn de ervaringen positief en zouden klanten opnieuw bestellen.
Snelle levering en goede kwaliteit,geen goedkope spul maar degelijk!!
8 July 2026
Guido
Hindeloopen
PRIMA GEHOLPEN TOPPIE
ADBLEU
17 June 2026
SJEF
Meijel
Onderdeel verkeerd besteld niet goed gekeken door mijzelf Kon meteen retour en werd meteen gecrediteerd Ook een nieuwe pomp besteld werd een dag later ook al geleverd Zeer professioneel erg klantvriendelijk Zeker een aanrader
Online
14 April 2026
mark
Deurne
A-kwaliteit en scherpe prijs
17 February 2026
Edwin Leuris
BAARLE NASSAU
Product vlot geleverd. Helaas werkte het product niet naar behoren en moest eerst gerepareerd worden. Helaas dus nog flink meerkosten aan gehad. (update: Ben binnen enkele dagen teruggebeld door Brandstofnet met de vraag hoe ze konden helpen om het probleem op te lossen. Ze vonden het zelf ook zeer vervelend, dat het product niet naar behoren werkte. Door omstandigheden kon het product helaas niet terug worden gestuurd, maar ik ben wel zeer positief over de nazorg bij dit bedrijf om goed werkende producten te leveren aan klanten. Wanneer nodig, zou ik weer producten bij Brandstofnet bestellen.)
25 January 2026
Gerben
Hengevelde
komt afspraken na
25 November 2025
HJ
Waddinxveen
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling en hoor niks
Beveelt niet aan
23 November 2025
Pieter jan
Urk
Goedendag heer Pieter jan, Urk
Erg jammer dat u onze deze beoordeling geeft.
U heeft bij ons een Kingspan tank besteld en zoals op de website vermeld staat "Deze tank heeft een langere levertijd, deze komt direct van Kingspan."
Op 17-11-2025 hebben wij u de volgende update gestuurd:
Goedendag heer Vrugteveen,
Nogmaals bedankt voor je bestelling.
In de bijlage ontvang je de bevestiging van deze bestelling, waarvan de verwachte leverdatum 26/11/2025 is.
De opgegeven leverdatum is een indicatie en kan in sommige gevallen afwijken.
Producten worden ongelost geleverd.
De opgegeven leverdatum zal door onze planning zoveel mogelijk worden nageleefd.
Er kunnen geen rechten aan de opgegeven leveringstermijnen worden ontleend.
Op alle overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Momenteel kunnen er tevens vertragingen in de levering ontstaan door grenscontroles.
In het vertrouwen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Liesbeth Verweij
Customer Service Executive
Kingspan Water & Energy The Netherlands
Dus deze beoordeling begrijpen wij dan ook totaal niet?
goede service
19 November 2025
Gerald
Oss
Er is een kleinigheid misgegaan bij de transporteur. Maar na contact met Brandstofnet kreeg ik snel informatie over wat het probleem was en is het ook onmiddellijk opgelost. Zeer correcte werkwijze! En het bestelde artikel was ook in orde!
20 October 2025
Peter
Bilzen
Goedendag Peter,
Ik zie inderdaad in het systeem dat deze nog niet geleverd is.
Deze staat nog open bij de DHL zie ik.
Ik heb direct de track en trace naar u verstuurd.
i.p.v. ons een 3 te geven had u ons ook even een e-mail kunnen sturen of even kunnen bellen met de vraag waar de pomp blijft, dan hadden we het gelijk nagekeken.
Sorry voor het ongemak maar ook wij zijn afhankelijk van de postbezorging.
Had snel pomp nodig. Donderdag besteld, zaterdag in huis !
31 August 2025
J.P. Klaase
Limmen
Goede service. Een onderdeel is direct nagestuurd.
20 August 2025
Mathieu H
Scheulder
Brandstof tank snel en correct geleverd.
3 August 2025
Jacobine
Zeewolde
Top! Snel en efficiënt!
29 July 2025
lucrece
Merelbeke
Wegens een misverstand van mijzelf.. Hebben ze het probleem loos opgelost Wat een top bedrijf!!
8 July 2025
Mike
Emst
marktplaats
19 May 2025
E
Garyp
Om te beslissen welke producten ik moest kopen, werd ik snel en goed geholpen.
18 March 2025
Vincent
Tollebeek
goede tank goede service
6 March 2025
jan
Nieuw-Lekkerland
Ik moet de pompfilter installatie nog wel inbedrijfnemen hopelijk wordt dat ook een succes.
19 February 2025
Sander
Muiden
Vanaf de aanvraag een snelle en uiterst correcte behandeling. Offerte was nog niet helemaal volledig, dus nog telefonisch contact opgenomen. Personeel was zeer vriendelijk en dacht goed mee. Alles in orde gemaakt en een dag later werd het al geleverd. Heel erg blij met de snelle service! Zeker een aanrader!
zoekfunctie
14 February 2025
André
Ossendrecht
Telefonisch contact gezocht, vriendelijk en meedenkend te woord gestaan. Zeer snelle levering. Product zoals omschreven, ben er zeer tevreden mee.
marktplaats
Goed bedrijf
7 August 2024
Eric
Veendam
Brandstof pomp super snel geleverd dik tevreden
6 August 2024
Dennsi
Someren
Correcte levering in korte tijd
Via internet
1 August 2024
Sjaak
Meterik
Brandstofnet werkt alleen samen met bedrijven die volledig (KIWA) gecertificeerd zijn. Alle aanbieders die wij vertegenwoordigen werken landelijk en zijn bovengemiddeld (KIWA) geaccrediteerd. Naast een scherpe prijs van de aanbieders wordt er ook gekeken naar de kwaliteit, service en dienstverlening van de aanbieders. Als u via ons een overeenkomst aan gaat met een aanbieder, weet u zeker dat de service en dienstverlening tot in de puntjes is geregeld.
Rozenlaan 19
3281CR Numansdorp