Heeft een totaal van 176 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment95%
De beoordelingen geven over het algemeen een positief beeld van de dienstverlening. Klanten waarderen duidelijke communicatie, hoge kwaliteit en vakmanschap bij de installatie. Leveringen en montages werden volgens afspraak uitgevoerd en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Al met al blijkt de klanttevredenheid hoog en wordt de service aanbevolen.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Kwaliteit van het product
Vakbekwame monteurs
Gebaseerd op 20 reviews
Vakmanschap
De mannen hebben een prachtig kozijn ingemeten en deze op maat gemaakt. Het betreft een kozijn met openstaande tuindeuren, zijramen en bovenraam. Deze is na alle tevredenheid geleverd en geplaatst. Zeer tevreden en aan te raden.
11 February 2026
Sebastiaan
Hey Sebastiaan, Thanks!
Succes met je verbouwing, gaat mooi worden.
Goed geïnformeerd, Mooi product.
Houten garagedeuren laten plaatsen.
Bij het inmeten hebben de monteurs ons goed voorgelicht op het gebied er allemaal mogelijk is. Het monteren van de deuren ging verrassend snel. We zijn er blij mee.
6 February 2026
Jarno
Purmerend
Piekfijn voor elkaar!
Top ervaring gehad, leuke gezellige mannen welke echt vakwerk hebben uitgevoerd. Wij zijn ontzettend bij met onze nieuwe tuindeuren. Vanaf de prijsopgave tot oplevering erg prettig ervaren. Zeker aan te raden!
3 February 2026
Finlay
Lochem
Reactie van HPV-Timmerwerken
Dank je wel Finlay! Wat leuk om te lezen dat de Openslaande Tuindeuren zo goed bevallen. Graag tot een volgende keer!
Goede ervaring
2 weken geleden nieuwe garagedeuren en een voordeur laten plaatsen. We zijn er erg blij mee. Goed werk mannen! Ga jullie zeker aanbevelen bij de buren verderop in de straat.
1 February 2026
Frank
Opmeer
Vriendelijke en vakkundige mannen. Prima maatwerk om een oude voordeur met kozijn te vervangen, alles schoon en netjes opgeleverd.
29 January 2026
Fred
Utrecht
Fred,
Bedankt voor deze dikke 10. Het is ook wel heel mooi geworden met het glas-in-lood
Groetjes, Voordeuren-Opmaat
Toppers!
Zeer tevreden over de kwaliteit van de garagedeur en de montage. Alles is netjes en vakkundig uitgevoerd, met duidelijke aandacht voor detail. De afwerking is verzorgd en de deur werkt perfect. Professionele monteurs en duidelijke afspraken. Aanrader.
20 January 2026
Theo
Beverwijk
HPV heeft prima vskwerk geleverd
Wij hebben HPV gevraagd om de bestaande garagedeuren van onze buren na te maken (type Michigan met ramen), zodat beide garages eenzelfde look en uitstraling krijgen. HPV heeft alles opgemeten en omdat de deuren afweken van de standaard HPV Michigan maten heeft HPV voor ons maatwerk geleverd. De deuren zien er fantastisch uit, mooi in de verf en netjes, schoon en snel gemonteerd. De broers leveren vakwerk, zijn super aardig en weten waar ze over praten!!!
15 January 2026
Leo
Gouda
Beste Leo,
Hartelijk dank voor uw positieve review. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Groetjes, Garagedeuren-Opmaat
Goed!
De mannen komen optijd, werken netjes en leveren een mooi product af. In ons geval een nieuwe voordeur met het frame.
Een aanrader voor een ieder.
8 January 2026
Hinke
Leeuwarden
Betrouwbaar
Net voor de kerstvakantie openslaande garagedeuren laten plaatsen.
We zijn zeer tevreden over de gang van zaken en natuurlijk het product.
Vriendelijke mensen.
8 January 2026
Derk
Alkmaar
Super service
Ik kan alleen maar zeggen dat er top werk is afgeleverd. Vriendelijk en werken heel netjes. Super blij met ons nieuwe kozijn en voordeur.
14 December 2024
Arjen en Cynthia
Netjes en vakkundig
Netjes, beleeft, vakkundig en vriendelijke mannen
30 October 2024
Frank
Den Helder
Prima levering van een mooi Kozijn
Ben zeer tevreden met de levering van het Kozijn
9 October 2024
Juriaan
Hillegom
Zeer tevreden over geleverde producten, kwaliteit en de medewerkers!
De communicatie en de wil om de klant tevreden te stellen is vanaf het eerste contact maximaal geweest. Ook het plaatsen van de dubbele sets tuindeuren, is vakkundig, correct en netjes uitgevoerd.
Al met al hebben wij een prettig en goed gevoel over gehouden van het werken met HPV.
27 September 2024
Roel
ALMERE
Kundig bedrijf, mooi product
Vorige week openslaande tuindeuren laten installeren, nadat we in 2022 al een nieuwe voordeur hebben laten plaatsen. Wederom tevreden. Ook fijn dat de monteurs de schuurdeur opnieuw hebben afgesteld, ondanks het niet hun product was. Bedankt
13 June 2024
Ruben
Schagen
In 1 dag van raam naar garagedeuren.
Net personeel, die netjes werken en in overleg het nog net even mooier maken.
10 June 2024
Willem
Warmenhuizen
Goede ervaring
Na aanleiding van mijn aangekochte garagedeuren, een positieve feedback naar HPV-timmerwerken. Een mooi en doordacht product geleverd gekregen. Snelle montage door 2 jonge mannen, complimenten.
14 May 2024
Rick
Heemsteden
Duurt een aantal maanden maar dan heb je ook wat.
7 May 2024
Ed
Leeuwarden
Goed, mooi product.
Zeer tevreden, zowel met geleverde kwaliteit van tuindeuren+kozijn , alswel met de installatie van de combinatie.
7 May 2024
Rinke
Heemskerk
Na ongeveer 6 weken kunnen we denk ik al een goed oordeel geven.
De deur is geweldig.
Sterk, goed in de verf en met solide sloten/hangwerk met beveiligingen. De installatie was snel en kundig gedaan, door 2 serieuze monteurs. Diverse buren reageren ook positief en wellicht gaat hier nog extra business uit volgen.
Kortom, een prima voordeuren !!!!!
4 May 2024
Bart
Hoorn
Vakwerk geleverd!
Alles volgens afspraak geregeld en gedaan. Tijdens de montage alles netjes gemonteerd en opgeruimd.
15 August 2023
Hendrik
dronrijp
Prima deur, puntjes met offerte en afwerking
De deur met kozijn zijn keurig en deskundig geplaatst, conform afspraak. Ruime keuze in verschillende modellen. In het proces een paar verrassingen. Na opdrachtverlening definitieve offerte met enkele eerder niet opgenomen posten (zoals voor briefplaat) waarvan ik had verwacht dat die al in de oorspronkelijke offerte zouden zitten. Na het plaatsen van kozijn en deur is de buitenkant keurig afgewerkt, de deur hangt keurig recht en opent en sluit makkelijk maar binnen kijk ik aan de randen van het kozijn nog aan tegen purschuim en afgebrokkeld pleisterwerk. Afwerking daarvan bleek geen onderdeel van de offerte. Ik heb weinig ervaring met dit het lezen van dit soort offertes. De prijs leek erg scherp, uiteindelijk bleek dat minder scherp maar wel goed concurrerend.
5 August 2023
Hans
Voorburg
Gigantisch tevreden :-))))))
De mannen kwamen keurig op tijd en het zijn echte vakmensen. In korte tijd prachtige nieuwe kozijnen en met stip de prachtigste deur in mijn straat. Mijn dank is groot mannen. Ik raad dit bedrijf bij iedereen zeer van harte aan.
13 February 2023
Angelique Hoogesteger
Beantwoord de verwachting
No nonsens, Ingemeten, aanbetaald en op afgesproken tijdstip vakkundig & vlot geplaatst. Rommel werd opgeruimd, oude garagedeur en kozijn meegenomen. Monteurs ontzettend vriendelijk.
15 December 2022
Beantwoord de verwachting
No nonsens. Ingemeten, aanbetaald en op afgesproken tijdstip vakkundig & vlot geplaats. Rommel werd opgeruimd, oude garagedeur en kozijn meegenomen. Monteurs ontzettend vriendelijk.
5 December 2022
5 December 2022
Review overzicht
Positief sentiment95%
Heeft een totaal van 176 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Over HPV-Timmerwerken
Al meer dan 20 jaar ligt onze kracht en kennis in het maken van houten deuren en kozijnen. In de loop der jaren hebben wij vele mooie projecten mogen realiseren. Variërend van relatief eenvoudige tot complexere verbouwingen.