Filters

9

Goed

Een goede partner om zaken mee te doen. In deze drukke tijd wel geduld moeten hebben, maar alles is naar wens. Een stel mooie garagedeuren in de gevel, en een vlotte montage.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundige installatie voor redelijke prijs

Bedrijf komt afspraken na, deuren zijn als omschreven en van goede kwaliteit. Installatie vakkundig

 • Aanbevelen? Ja
10

Service, kwaliteit deuren is TOP! Werken heel netjes

Garage en voordeur mooie kwaliteit Een fijne ervaring met dit bedrijf, goede service ,de mannen werken serieus en netjes .

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige en correct geholpen en geadviseerd

Werkzaamheden netjes en vakkundig uitgevoerd en heldere uitleg qua werking ect.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakmensen

Wij zijn zeer te vrede over de diensten van dit bedrijf! Wij hebben een nieuwe voordeur met een nieuw frame laten plaatsen. Van offerte tot oplevering is alles soepel verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

na een stroef begin prima werk geleverd

eerst offerte laten maken, daarna inmeten, dit liep wat stroef, toch weer netjes opgelost, daarna effe wachten ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................helaas hoort dat er tegenwoordig bij, maar ja, er zat toch al een (oude)deur in. de monteurs hebben prachtige nieuwe openslaande deuren gemonteerd,nogmaals complimenten voor deze mannen, daar kan je als bedrijf trots op zijn. iedereen bij hpv timmerwerken bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede ervaring

Afgelopen vrijdag nieuwe garagedeuren geplaatst gekregen. Super! alles was netjes afgeleverd en het ziet er geweldig uit, vriendelijk en vakkundig personeel. Na afloop was niet te zien dat er gewerkt was, top!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Prima bedrijf. Werken rustig en netjes.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Wij hebben een goede ervaring met HPV-timmeren. Onlangs een nieuwe voordeur en garagedeuren laten installeren door het bedrijf. Kan niet anders zeggen dat het van begin tot eind goed geregeld is geweest. Levertijd was wel een ding, maar dat was gezien de tijd van nu goed te verklaren, en doet niet te nadelen van het moois dat geleverd is! Mvg J de Kater

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekende informatie en prima kwaliteit

Vanaf het eerste contact keurig geholpen en geinformeerd, het eindresultaat is van hoge kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en ervaren bedrijf dat goed en accuraat werk levert.

prima levering en plaatsing van voordeur

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie deuren, duidelijke afspraken

Deze mensen verstaan hun vak! Dat merk je al wanneer je de website bekijkt en de order plaatst. Duidelijke opties weergegeven waar ik andere aanbieders niet over heb gehoord (links- of rechtsdraaiend, standaard erbij, stormkettinkje enz). Inmeten en fabriceren en binnen een paar uur geplaatst. Goed gedaan. Bijzonder blij!

 • Aanbevelen? Ja
10

Magnifiek

Zijn alle afspraken nagekomen. Professioneel en vakkundig. Prachtig resultaat. Betalen als ze klaar zijn met hun werk en als jij als klant tevreden bent.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige deuren, goede service.

Wij zijn erg tevreden over het werk en de deuren van garagedeuren op maat en zouden ze zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Het afgeleverde werk is prima. De garagedeuren geven het vooraanzicht van mijn huis een upgrade. De mannen werken snel, netjes en zijn vriendelijk. De planning was minder. Aanvankelijk was de afspraak om 7 uur, daarna 11 uur. Uiteindelijk werd het 13.45 uur. Nogmaals vraag ik om te mailen naar: hanneketerhorst@quicknet.nl

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed verlopen bestelling en plaatsing garagedeuren

De online bestelling is goed verlopen en de plaatsing van de garagedeuren is keurig uitgevoerd. Ook de communicatie is goed verlopen, al was die wel erg koel en zakelijk. Er werd vrij bot gemeld per email dat het inmeten à €150 direct moest worden voldaan en daarna een mail voor een aanbetaling à €500 voordat de order kon worden uitgevoerd. Op zich geen probleem, maar dit zou ook alvast op de website gemeld kunnen worden bij de overigens goede en uitgebreide informatie. Juist omdat de info erg uitgebreid is kwam de vooruitbetaling als een kille verrassing over. Verder is alles netjes geleverd en gemonteerd, daar ben ik zeer tevreden over. Als de eisen voor vooruitbetalingen duidelijker vooraf zichtbaar waren geweest had ik 5 sterren willen geven.

 • Aanbevelen? Ja
8

Top

Goed geholpen, keurig geplaatst, top eindresultaat. De mannen die kwamen plaatsen werkten snel en netjes.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig geplaatst

Het contact is altijd top geweest, ook met de impact van Corona. Hierdoor is de plaatsing later gebeurd dan eerst gepland maar dat is netjes gecommuniceerd. Plaatsing was erg snel en is vakkundig gedaan. We zijn er super blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig eindresultaat!

Goede Prijs- kwaliteit verhouding

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP

Bij ons is een voordeur en achterdeur geplaatst door de jongens van voordeur-opmaat. Wij zijn zeer tevreden. Keurig werk afgeleverd ondanks het slechte weer. Bedankt jongens. En het mooie is de buren willen ook.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel Prettig

Wij vonden het een hele prettige ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden

We zijn blij met de mooie deuren. Het kozijn met de deuren is prima afgewerkt en goed gemonteerd. De monteurs hebben goed werk geleverd en in drie uur was alles geregeld, demontage oude deur en inzetten van het kozijn. We zijn heel tevreden en zullen jullie zeker aanbevelen. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn te horen dan je tevreden bent Peter. Veel gebruiksgemak van de deuren en bedankt voor deze mooie beoordeling.

9

Maken waar wat ze beloven

7.30 uur in de ochtend stonden de mannen voor de deur. Direct aan de slag en 10.30 uur hingen de garagedeuren in het kozijn. Top werk geleverd en ben zeer blij met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie voordeur strak geplaatst!

Duidelijke communicatie. Snel en netjes gewerkt. Oude voordeur + kozijn zijn er netjes uitgehaald zonder dat het een grote bende werd evenals her plaatsen. Het is een hoop geld maar dat is het absoluut waard!

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

Zag er in eerste instantie tegenop om schuifpui te laten vervangen door openslaande deuren; Het hele proces was in een halve dag geklaard met een geweldig resultaat. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe Ruben en Paul aan het werk zijn geweest en op verzoek hebben zij ook het technische aspect van hun handelen aan mij uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Over HPV-Timmerwerken

Al meer dan 20 jaar ligt onze kracht en kennis in het maken van houten deuren en kozijnen. In de loop der jaren hebben wij vele mooie projecten mogen realiseren. Variërend van relatief eenvoudige tot complexere verbouwingen. www.tuindeuren-opmaat.nl www.garagedeuren-opmaat.nl www.voordeuren-opmaat.nl

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd