Vriendelijk, servicegericht
Niet voor niets al jaren vaste klant. Prijskaartje is even schrikken maar kwaliteit kost.
13 September 2022
Review overzicht
13 September 2022
AR
Heemskerk
Wel wennen de bril, wel een mooie bril, goed geholpen
J.G.M.
H'kerk
Na jaren kwakkelen met mijn ogen, nu verlost van de vervelende hoofdpijn en branderige ogen...perfect
R
Opmeer
Een gedegen controle van mijn zicht en een goed advies voor het montuur en de keuze van de glazen.
T.A.M.
Uitgeest
Je wordt als klant serieus genomen en er wordt naar je geluisterd. Wensen worden samen door gesproken en daar naar wordt gehandeld. Ik ben zeer tevreden
16 August 2022
Wim
ENSCHEDE
Goede vakkundige service
6 August 2022
D.R.
Heemskerk
Ik ben goed geholpen , zij neem tijd voor je , rustig , geduld .
27 July 2022
T.H.Hageman -Liem
Heemskerk
Een bijna 10. Eerder was de service beter.
16 July 2022
L.P.
Rijnsburg
zie boven
6 July 2022
A.C.
Assendelft
Mijn oogafwijking is net wat anders als gemiddeld. Maar daar weet Peter-Jan wel raad mee. Omdat mijn oude blauwe glazen leverancier ermee gestopt is. Heeft Tamara een leverancier gevonden die de kleur heeft nagemaakt. De nieuwe glazen samen met nieuwe montuur is bloedmooie combinatie!
6 July 2022
Arnella
Zwaag
Super geadviseerd bij het uitzoeken van een montuur en de juiste glazen. Het afstellen van het montuur op mijn scheve gezicht. Het ging allemaal zo soepel. En het is heerlijk om weer alles goed te kunnen zien met mijn nieuwe varifocale bril. Hij bevalt uitstekend. Het enige jammere was dat de mail in mijn spam postvak terechtkwam, waardoor ik mijn bril 10 dagen nadat ie was binnengekomen pas opgehaald heb.
10 June 2022
Resi
Beverwijk
Er is wel één ding wat mij irriteert, dat is goed lezen als er een mail verstuurd wordt. Met de juiste achternaam OOK de tussenvoegsel gebruiken….
10 June 2022
E.
Uitgeest
Na mijn ongeluk kreeg ik van jullie in een keer beste oplossing voor mij...
2 June 2022
Mirza Grcic
Amsterdam
Advies top Kennis van zaken uitstekend Tevreden 100 %
17 May 2022
F.W.M.
Uitgeest
Waar menigeen moet zoeken weet de optometrist met onderzoeken wat de oorzaak is bij onze zoon. Nogmaals dank !!!
16 May 2022
Marlies
Apeldoorn
Alles ok
8 May 2022
T.
Heemskerk
Ben al jaren klant komt speciaal uit Hilversum voor de goede klantgerichte en gespecialiseerde zorg voor mijn ogen. Dus daarom, een 10.
7 May 2022
D.
Hilversum
Goede controle en prima hulp bij het kiezen van een nieuwe bril
4 May 2022
Jacqueline
Fijn personeel
4 May 2022
M.A. Snelleman
Beverwijk
Ik heb alle vertrouwen dat ik bij Van Els in goede handen ben voor behandeling van mijn fixatie disparatie (gecombineerd met nog andere oogproblemen). Mijn controlerend oogarts in Amsterdam, die mij heeft verwezen naar Van Els, had helemaal gelijk dit te doen!
2 May 2022
Y.
Berghorst
Mooie winkel, de mensen zijn vriendelijk en zeer hulpvaardig. Er wordt alle tijd aan je besteed.
30 April 2022
Stien
Heemskerk
Uitstekende behandeling met een prima resultaat Zeer tevreden.
30 April 2022
F.J. van den Boogaard
Heemskerk
Na maanden zonder bril na een staar operatie, heb ik ik weer een geweldig zicht. Ik kan de randen van de blaadjes weer goed zien. Goed geholpen en bij het kiezen van het montuur ook.
27 April 2022
henny Tijsma