professionele kandidaat-notaris
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 353 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Almere
Vriendelijke, geduldige mensen, nemen de tijd voor je en waar nodige enige uitleg/aanvulling.
Almere
Alles is volgens afspraak verlopen.
29 November 2022
annemarie
Almere
Fijn geholpen en alles goed geregeld
24 November 2022
Nathasia Cabenda
Almere
Wordt vriendelijke ontvangen. Niet lang hoeven wachten. Goed afgehandeld naar verwachting.
22 November 2022
A.
Almere
Heel goede ontvangst bij aankomst op het kantoor. Je wordt gelijk op je gemak gesteld en het gesprek met de Notaris was heel goed en erg positief te noemen.
16 November 2022
Cyriel
Almere
Ingewikkelde materie op een leuke manier uitgelegd.
16 November 2022
Martijn Holman
Almere
op tijd ontvangen met een kopje thee en daarna een complete duidelijke uitleg gekregen over de te tekenen akten.
12 November 2022
Ronald
Almere
Enig minpuntje is het niet voorstellen aan het begin van het gesprek
11 November 2022
Isa
Amersfoort
We werden vriendelijk ontvangen en de Notaris heeft alles duidelijk uitgelegd zodat ik alles heb begrepen. Daar was ik zeer blij mee mijn complimenten
28 September 2022
Petronella Josepha Maria
Almere
Daardoor voor iedereen te begrijpen en je hoeft geen navraag te doen. Alles is bij de notaris is heel vlotjes verlopen.
26 September 2022
Gerhardus
Lelystad
Onze ervaring was erg prettig, zeer duidelijk en helder. Fijn om zo de zaken te regelen.
21 September 2022
M.A de Lannoy
ALMERE
in alle opzichten een prima ervaring.
20 September 2022
Anthony Joannes Petrus Maria
Aalmere
Er waren verschillende aktes die aandacht behoefden, waaronder testament en hypotheek aktes. Er is over het algemeen goede communicatie, echter was er een document wat per ongeluk in het verkeerde dossier was terechtgekomen. Dit is verder prima opgelost en heeft verder niet tot problemen geleid.
19 September 2022
Anja
ALMERE
Prima uitleg over de zaken waarvoor er waren . Levenstestament Testament Vragen die er waren goed en duidelijk beantwoord. Vrg Bert Venema
19 September 2022
Berend venema
Almere
Het is alleen heel jammer omdat ik bezig ben met voor en achternaamwijziging dat burgers dan onterecht op kosten worden gejaagd door het trage "rechtssysteem" in Nederland . Maar notarissen kunnen alleen maar een contract opstellen wat er op dit moment in de gemeente basis administratie staat .
5 September 2022
Mozes Milco
Almere
**** happens maar klote dat het mij de slecht afhandeling overkomt. Verder aardige en fijne dienstverlening. Aanbevelen? nog net wel. Hopen dat het gewoon een weinig voorkomende incident is geweest.
5 September 2022
Cem Ozugur
Geachte heer Özugur,
Wat vervelend dat u de afhandeling van uw dossier als niet prettig heeft ervaren. Indien u dit op prijs stelt, zijn wij uiteraard bereid in een persoonlijk gesprek hierover uw gedachten te wisselen. Wij horen graag of u een afspraak wilt maken.
Team Trip Notarissen
Goed geïnformeerd. Netjes en duidelijk
1 September 2022
Jolanda
Almere
Goede en duidelijke communicatie bij de voorbereiding en ondertekening van een akte van levering.
1 September 2022
Andre
Almere
Uitleg over het gevraagde product is goed zowel qua inhoud als qua uitleg over de bestaande wetsartikelen waardoor een goede beslissing kan worden genomen
31 August 2022
Arnoldus