Heeft een totaal van 337 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Positief sentiment93%
Samengevat laten de beoordelingen een hoge klanttevredenheid zien door duidelijke planning en professionele uitvoering. Punctualiteit, vakmanschap en netheid komen keer op keer naar voren, samen met heldere communicatie. Het hele proces verloopt doorgaans soepel met prettige samenwerking en duidelijke uitleg.
Sterke punten
Duidelijke planning en uitvoering
Vakkundige en vriendelijke monteurs
Goede communicatie en netheid
Gebaseerd op 43 reviews
Vriendelijke monteur. Legde duidelijk uit wat hij precies ging doen, wanneer de stroom eraf moest enz. Installatie netjes gemonteerd. Ook goed geholpen met apps op telefoon zetten.
De installatie alleen nog niet kunnen proberen omdat Stedin nog 3 fase aan moet komen leggen.
22 January 2026
Ronald
Strijen
Simpel geregeld zonder gedoe
Alles ging gemakkelijk
Afspraak maken
Situatie van plaatsing opnemen
Het plaatsen zelf en ingebruikname
Net personeel
Gewoon prima
Johan
Meteren
Hele goede ervaring .
R.Strunk
Hoofddorp
Ik werd compleet ontzorgd
De installatie van het laadstation bleek zeer eenvoudig geregeld te kunnen worden. Ik werd stap voor stap meegenomen in de opties, er werd op locatie beoordeeld waar het laadstation te plaatsen. De werkzaamheden op de dag van installatie verliepen keurig volgens plan.
Nicole
Oirschot
Positief.
Duidelijk geïnformeerd, monteur was netjes en heeft zijn werk netjes gedaan.
15 January 2026
Martijn
Tiel
Op een zeer professionele en vriendelijk manier gehopen!!
Op een zeer nette en uitstekende maniet gehopen.
Deze persoon heeft veel ervaring en gaat op een beleefde maniet om met de klant.
9 December 2025
Raymond Bosch
Druten
Vriendelijke communicatie, houden aan afspraken, prettige afstemming tijdens montage, vriendelijke monteur. Eigenlijk geen negatieve ervaringen.
24 November 2025
Remko
Bentvelsen
Netjes en snel
Zowel telefonisch als via de mail goed en snel tewoord gestaan.
Het plaatsen van de laadbox ging netjes. Vriendelijke mensen echt een aanrader.
3 November 2025
29 October 2025
Jan
Loenen aan de Vecht
Zeer accuraat en meedenkend
Ecolon komt zijn afspraken keurig na en de laadpaal keurig en met vakkennis aangesloten
28 October 2025
Cora
Lage Vuursche
Van te voren netjes op de hoogte gesteld van de afspraak zowel per mail als per SMS.
Nette monteur, uitleg wat hij ging doen en gevraagd of er nog wensen waren over de plaatsing en of dit dan technisch mogelijk zou zijn.
16 October 2025
Robert
Beneden Leeuwen
Super Service!
Toen ik een storing had aan de thuislader regelde Ecoleon direct een monteur. Hij kon binnen een dag langskomen. Er bleek een fout in de Kwh meter te zijn. Gelukkig was alles snel en vakkundig gefixed.
9 October 2025
Simone
Zaltbommel
Fijne communicatie en werkzaamheden netjes uitgevoerd!
Fijne communicatie en werkzaamheden netjes uitgevoerd!
9 October 2025
Giel
Uden
Deskundig en vriendelijk
De monteur was op tijd en heeft net werk geleverd. Heeft ook meegedacht bij de laadoplossing in combinatie met de zonnepanelen.
17 September 2025
Frank
Sint-Oedenrode
netjes in overleg en goed verlopen
10 September 2025
Frank van der Gaag
Haasterecht
Onduidelijke communicatie
De gestandaardiseerde communicatie was onduidelijk. Bijvoorbeeld over het aanmaken van het account voor een laadpaal van mijn werkgever.
Beveelt niet aan
9 September 2025
Andre
Gouda
Zeer behulpzaam.
Zeer behulpzaam bij het oplossen van een probleem.
8 September 2025
Charles
Ede
Op tijd, snel en netjes gewerkt
Conform afspraak keurig ons verzoek netjes uitgevoerd.
4 September 2025
Frank
Assendelft
Duidelijke en snelle service.
Doordat de service duidelijk was en de medewerkers (met name Sylvia van Doorn) snel reageerden, zowel telefonisch als per mail, heb ik het hele traject als zeer positief ervaren. Van tevoren zag ik enigszins op tegen het regelen en afstemmen van alles, maar dat bleek helemaal niet nodig: alles liep eigenlijk vanzelf.
Een mooi voorbeeld hiervan was het inplannen van de monteurs. Ik wist vooraf dat ik enkele zaken moest regelen, zoals een opgeruimde meterkast en een mantelbuis vanuit de meterkast naar de laadunit. Nadat dat gedaan was, werden de monteurs ingepland. Ze kwamen keurig op tijd en waren bovendien erg vriendelijk en behulpzaam.
Mijn broer heeft inmiddels ook een elektrische auto gekocht en ik heb hem Ecoleon aangeraden voor de laadpaal en alles wat daarbij komt kijken.
Al met al ben ik ontzettend tevreden over hoe alles met Ecoleon is verlopen.
Met vriendelijke groet,
Simon Paap
Goed telefonisch contact. Komen afspraken na en er is keurig gewerkt door Leon en de andere mannen.
2 July 2024
Kim de Groot
Vianen
goed geregeld
komen afspraken na en hebben goed personeel die netjes werken
11 March 2024
wilco dekker
vroomshoop
Dramatisch
Mijn ervaring is nog niet afgerond, maar tot dusver ronduit slecht.
De offerte en aanleg zijn zeer goed verlopen, maar daarna werd het bittere ellende.
- Aanmeldformulieren die niet aangekomen zijn.
- Doorgestuurd worden van afdeling naar afdeling. iedereen zegt dat iemand anders erover gaat.
- Laden functioneert niet
- Laadpaal gooit bij aanzetten was machine de auto eruit, moet handmatig weer aangezet worden. Dit zou de load balancer oplossen maar doet het niet
- Laadkabel moet meermaals worden aangesloten en begint dan niet met laden.
- Amperage is aangepast als minimum, om te voorkomen dat de laadpaal eruit knalt. Hierdoor is de laadsnelheid met 30% naartoe beneden gegaan. Nu max. 8,5 kW. Hierdoor is de auto sochtend pas op 70% als ik naar mijn werk moet
Ik heb 1 ster gegeven, omdat er geen negatieve sterren zijn. En je kon niet lager invullen
Beveelt niet aan
9 March 2024
André
Wolvega
De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Straatwerk en tuin zijn vakkundig hersteld. Dank en complimenten!
5 March 2024
Paul