Laden reviews...
44 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat laten de beoordelingen een hoge klanttevredenheid zien door duidelijke planning en professionele uitvoering. Punctualiteit, vakmanschap en netheid komen keer op keer naar voren, samen met heldere communicatie. Het hele proces verloopt doorgaans soepel met prettige samenwerking en duidelijke uitleg.
planning en installatie ging prima. In contact komen via de mail is lastiger.
18 June 2026
Peter
Hengelo
Duidelijke planning en uitvoering geheel volgens planning. Er wordt netjes gewerkt en geen afval achter gelaten.
29 May 2026
Martin
Nijmegen
Afspraak keurig nagekomen,vakman gestuurd
20 May 2026
Bram Baggerman
Zaltbommel
Afspraak was snel en makkelijk gemaakt. Installateur kwam netjes optijd, werkte secuur, snel, netjes en goed! Vriendelijk, professioneel en een duidelijke uitleg. Bedankt voor de geweldige service!
12 May 2026
Nando
Purmerend
Fijne monteur die kundig en snel de werkzaamheden had uitgevoerd. Alles werkte meteen. Was ook (ruim) op tijd op locatie.
8 May 2026
Cyntha Schouten
Rotterdam
Vriendelijke monteur
15 April 2026
Dik
Rheden
Voorafgaand fijn contact, duidelijke uitleg. Installatie door Leon is vakkundig uitgevoerd, vriendelijke en nette man! Top
2 April 2026
Puck
Oldenzaal
Commenicatie goed ze hadden ons ingepland maar ik was zelf niet thuis zonder problemen werdt het omgezet zo dat ik wel thuis was. Ik heb de des betreffende vak man mee geholpen waar ik nodig was. Het enige min puntje dat ik zelf de gleuf die gegraven was zelf weer dicht moest maken en het straat werk weer terug moest leggen terwijl afgesproken was dat de des betreffende vak man dat gelijk mee zou nemen. Veder alles goed naar wens afgrond
30 March 2026
Rob van Aalsburg
Asperen
Beste Rob,
Bedankt voor uw review.
De werkzaamheden zijn conform offerte uitgevoerd. Zowel het graafwerk als het dichtmaken van de kabelsleuf/Straatwerk zijn in overleg met u uit de offerte gehaald en hier heeft u voor getekend.
Het voortraject was al top, informatie inwinnen, offertetraject, afspraak maken: alles als zeer prettig, persoonlijk en 'worry free' ervaren. Monteur Ruben van de Ruitenbeek was keurig op tijd, werkte heel netjes, overlegde en legde uit wat hij uitgevoerd had. Hij kwam zeer bekwaam en professioneel over.
26 March 2026
Guido
Arnhem
Echt keurig geholpen. Er is meegedacht en fantastisch gecommuniceerd. De bereikbaarheid was erg fijn en reactiesnelheid was top.
17 March 2026
Theo
Nieuw-Lekkerland
Prettig bedrijf om mee te werken. Professioneel en een goede communicatie.
17 March 2026
Hans
Heerenveen
Ik zou ze zeker aanbevelen.
13 March 2026
Michael
Boxtel
De monteur heeft in een paar uur de laadpaal geïnstalleerd op de afgesproken plek. Hij was kundig en vriendelijk. Ik ben zeer tevreden.
6 March 2026
mevrouw T
Pijnacker
Prima geregeld vanaf offerte tot oplevering
4 March 2026
Henk
Haaften
Het personeel is beleefd, deskundig en communiceert prettig met de klant. Wel zou de werkplek iets netter achtergelaten mogen worden, met name van buiten naar binnen – bijvoorbeeld door schoenen bij de deur uit te doen. Verder ben ik zeer tevreden.
24 February 2026
Albert de Wilde
Burgum
Monteur was heel vriendelijk en heb mij alles goed uitgelegd zou zeker deze monteur ook bevelen aan eventuele toekomstige collega’s. Een hele aardige man is dit
23 February 2026
Jan
ijsselstein
Bedankt voor de snelle en nette installatie van de laadbox. Ondanks de slechte weersomstandigheden was monteur Leon mooi op tijd aanwezig en heeft de laadbox kundig geïnstalleerd en werkplek heel netjes achtergelaten.
19 February 2026
Monique
Eindhoven
Goede ervaring van het begin tot het eind
17 February 2026
Jan van Leeuwen
Ermelo
Hetgeen wat besproken is tijdens de schouw is helder en duidelijk gecommuniceerd en gelijk het handboek voor de uitvoering.
11 February 2026
Patrick
Borculo
Makkelijk bestelproces en super montage. Erg tevreden!
6 February 2026
Bram
Delden
Werkzaamheden prima volgens afspraak uitgevoerd.
28 January 2026
Guus
Nieuwaal
De installatie verliep soepel, van offerte aanvraag tot plaatsing laad paal. De heren die de paal kwamen installeren waren netjes vakkundig en gingen lekker door. Al om al een goed gelopen werkje.
27 January 2026
Jeffrey
Middenmeer
Het is wel een drama met inloggen geweest , dat moet echt door dat bedrijf in eenvoudig Nederlands trapsgewijs het op papier gezet worden , ze gebruiken woorden die niet door iedereen ontcijferd kunnen worden , dat is maar een tip , maar goed , het is nu in orde door tussenkomst van ecoleon.
26 January 2026
Gerard daams
Kerkdriel 5331cs
Vriendelijke monteur. Legde duidelijk uit wat hij precies ging doen, wanneer de stroom eraf moest enz. Installatie netjes gemonteerd. Ook goed geholpen met apps op telefoon zetten. De installatie alleen nog niet kunnen proberen omdat Stedin nog 3 fase aan moet komen leggen.
22 January 2026
Ronald
Strijen
Alles ging gemakkelijk Afspraak maken Situatie van plaatsing opnemen Het plaatsen zelf en ingebruikname Net personeel Gewoon prima
21 January 2026
Johan