Perfect !!!
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 489 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
De beoordelingen geven aan dat het bedrijf betrouwbaar is, met vakwerk van hoge kwaliteit en een professionele aanpak. Klanten prijzen de duidelijke communicatie en snelle reacties. Het werk werd met aandacht voor details uitgevoerd en de locatie werd netjes opgeleverd. Over het geheel genomen wordt de ervaring beschreven als betrouwbaar en waardevol.
Perfect !!!
26 December 2024
Nout Zonnevijlle
Eindhoven
Ik ben zeer tevreden over de geplaatste schuifpui en slaapkamerkozijn. Zeer vriendelijke mensen en hebben alles netjes afgewerkt.
17 December 2024
Rutger
veldhoven
Zowel het voortraject van verkoop tot aan de uitvoering zijn prima! De werknemers werken netjes en als zij weg gaan, ziet alles er keurig netjes uit. Ze denken mee na, als er onvoorziene werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wij zijn erg tevreden!
1 December 2024
René
Best
Vanaf het eerste contact tot de definitieve plaatsing werden alle afspraken nagekomen. Alle contacten zijn informeel en vriendelijk, maar ook correct. De plaatsingsploeg was uitermate ervaren, en de plaatsing zelf perfect. We hadden al veel positieve recensies gehoord: deze kan daar onverkort bij!
19 November 2024
Wil
Veldhoven
Prettige ervaring. Bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken. Plaatsen gebeurde snel en netjes.
15 November 2024
L.
Veldhoven
The service for the new door installation was very good. The timing was as discussed, and the installation process went smoothly without any issues.
14 November 2024
Selin
Eindhoven
Geweldige bediening. En Geweldige plaatsen vd deur.
21 October 2024
Marlies Tops
Veldhoven
Mooi optijd, mannen met kennis, dakkapel ziet er weer als nieuw uit.
19 October 2024
Johan
Veldhoven
Kwaliteit kozijn en is netjes geplaatst en afgewerkt door vakkundig personeel
15 October 2024
Ad Smetsers
Oirschot
Horsten komt zijn afspraken keurig en op tijd na met een goede kwaliteit!
11 October 2024
Kees
Sint-Oedenrode
Mensen waren plezierig en ter zake deskundig
30 September 2024
Jelle
EINDHOVEN
Zeer tevreden wat betreft vervangen van oude kozijnen en plaatsen van nieuwe, mannen hebben goed gewerkt en netjes afgewerkt. Raad het iedereen aan ook wat prijs betreft
29 September 2024
Louis
Den bosch
top bedrijf gewoon in 1 zin gezegd
22 September 2024
theo van Mol
Veldhoven
Zeer professioneel. Zorgvuldig uitgevoerde weekzaamheden; topkwaliteit. Werknemers creeeren geen problemen maar lossen die op; ook bij uitdagende verbouwing van ons oudere huis.
19 September 2024
Jos
Moergestel
Net als vorige, keer uitstekend werk geleverd nette monteurs.
14 September 2024
Johan
Veldhoven
Wij zijn erg tevreden over de vriendelijke en nette service. Er werd goed meegedacht met onze wensen. Er is netjes gewerkt. Rommel werd goed opgeruimd. Service was top. Het eindresultaat is erg mooi geworden.
13 September 2024
Arjan
Valkenswaard
Alles is van begin ( afbreken) tot eind ( geinstaleerd) perfect
10 September 2024
Frank
Veldhoven
Personeel heel netjes en beleefd prachtig werk afgeleverd en alles opgeruimd
3 September 2024
Henny
Dussen
Ziet er super netjes uit. Aanrader!
28 August 2024
Joost
Waalre
Buitengewoon vriendelijke mensen die hoge kwaliteit werk leveren. Snel en accuraat.
27 August 2024
Henk
Geldrop
Vakkundige monteurs
20 August 2024
Henk
Beek en Donk
Het werk was kundig en professioneel uitgevoerd. Ik ben ook tevreden met de afwerking en kwaliteit van de kozijnen. De mannen hebben mij ook geholpen met het afvoeren van de oude luifel. Mijn hartelijke dank hiervoor!
1 August 2024
Natalia
Eindhoven
Het begint al bij het bezoek in de showroom waar vriendelijk personeel je netjes te woord staat en je rustig laat kijken onder het genot van een kopje koffie. Vervolgens goede uitleg en (bijna) alles is mogelijk en er wordt duidelijk gemaakt wat het verschil in prijs is. Zelf de datum van montage kunnen kiezen zodat er geen extra dagen vrij genomen hoeft te worden. Dag van montage perfect op tijd aanwezig en er was 2 dagen gepland voor het plaatsen van 5 deuren (waarvan 1 dubbele tuindeur en een voordeur) en ze hebben maar 1 dag nodig gehad. Alles keurig achtergelaten. Zelfs keurig de deurbel op de muur gemonteerd om geen schade aan het (nieuwe) kozijn aan te brengen. Enige puntje is wel dat er vooraf beste veel aanbetaald moet worden.
15 July 2024
Anton Rosenbrand
WAALWIJK
Mooie kozijnen ! Er is netjes gewerkt door de mannen die de kozijnen geplaatst hebben. Geen beschadigingen aan muren of vloeren. Ik ben erg blij met het resultaat.
9 July 2024
Y.
Geldrop
Er wordt uiteindelijk prima werk geleverd. Ik zou het wel heel prettig vinden dat men zich aan de afspraken houdt die zijn besproken. Ze zouden achterom komen, maar dat vonden de uitvoerders te ver. De meneer die is komen meten, zou doorgeven dat er een soort van waterkering aangebracht zou worden. Sorry, ik weet even niet hoe hij dit noemde. Dit vonden de uitvoerders niet nodig. Dorpel was wat beschadigd. Er was niet voldoende materiaal om de binnenkant af te werken. Ik moet, na 3 dagen er zelf achteraan, wanneer het afgewerkt gaat worden. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Service is prima.
3 July 2024
Paul