De monteurs s doen hun werk professioneel en representatief voor het bedrijf en...niet onbelangrijk : ze zijn vriendelijk en coöperatief van begin tot einde klus. Overleggen tot in detail wat voor jou de beste oplossing is , als er bijvoorbeeld kabels gelegd moeten worden. Een plezier om Hesi voor je te laten werken !
Vriendelijke monteurs, werken netjes en vlot.
ik ben al jaren klant bij hesi het is een van de beste bedrijf
Jongens waren zeer positief en wisten waar ze mee bezig waren. Alles netjes en schoon opgeleverd.
Al 15 jaar klant geweest en nu een ketel gekocht van offerte tot plaatsen super tevreden
Goed advies, voldoende tijd voor de klant, meedenkend met de klant. Betrouwbare medewerkers, netjes werkend.
Dit was mijn eerste ervaring met uw firma! Het was een uitstekende ervaring ! Wij zijn zeer tevreden over het vakmanschap de onderlinge deskundigheid van het zeer voorkomend en vriendelijk personeel! De manier van onderlinge werkverdeling ,overleg en inbreng technische kennis was prima! Kortom in een woord zeer tevreden en ik zal uw firma zeker adviseren binnen mijn kenniskring! Wij wensen u verder veel succes met uw onderneming! Vriendelijke groet fam .G.Hamerlink Beek!
Stipt op tijd. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst. Vriendelijke en behulpzame monteurs.
Mooi werk afgeleverd en duidelijke instructies gegeven. Medewerkers zijn netjes en klantgericht
Na een telefoontje van mijn kant, werd er snel en adequaat gehandeld, top! Gelukkig bleek het om een vals alarm te gaan...
Wir sind super zufrieden mit Hesi.Top Planung,Beratung und Montage.Besonders muss man nochmals die Techniker loben arbeiten Professionell und sauber.Wir werden die Fa.Hesi auf jeden Fall weiter empfehlen!!!!!
Mijn ervaring met hesi is perfect. Prima service, alles zoals afgesproken,ervaren medewerkers. Ik zou hesi aanbevelen.
Alles prima achtergelaten door de montage ploeg, Prima gewerkt mannen, ga zo door.
ik heb het plaatsen en aansluiten van de zonnepanelen als zeer goed ervaren keurig personeel zeer beleefd en vakkundig en volgens afspraak ondanks de slechtte weersomstandigheden
Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan de plaatsing van zonnepanelen én nieuwe ketel, ben ik tevreden geweest. Komen afspraken na, zijn heel duidelijk over de situatie en de afspraken. Kundige montage.
Prettige ervaring, duidelijke communicatie.
Goede werknemers die verstand hebben van zaken en meedenken over oplossingen. Zeer tevreden!
Zonnepanelen uitstekend geplaatst door vakkundig en vriendelijk personeel. Heb heel goed gevoel bij HESI
Goede en professionele montage van de zonnepanelen
Heb een nieuwe CV-ketel, radiateur en pomp voor vloerverwarming laten installeren door Hesi. Proces van A tot Z top! Goed advies, gasten denken met je mee. Kosten alleszins redelijk. Gewoon een goed en fatsoenlijk bedrijf
Prima voorlichting en vakbekwame monteurs.
Beste Ron, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Tevreden met de service
Beste Karin, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ben helemaal tevreden. Correct personeel.
Beste Dan, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede communicatie, top service, goede werkhouding monteurs, vriendelijke benadering bij telefonisch contact.
De werkzaamheden omtrent het plaatsen van een nieuwe Cv ketel werden prima en volgens afspraak uitgevoerd . Ook werden alle loopwegen en ruimtes voor de Cv installatie netjes met doeken afgedekt ! Allesomvattend een prima service
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.