Prima installatie en service
Airco’s geplaatst door professionele, rustige werknemers, die ook de tijd namen voor uitleg. Werk verliep zoals afgesproken, gelukkig net op tijd voor de eerste warme week!
Vriendelijk personeel, vakkundig uitgevoerde werkzaamheden
Netje en fatsoenlijk
De montage was niet helemaal na wens maar is na 1 telefoontje alsnog netjes opgeleverd. Enige opmerking was dat de ketel na ruim 2 uur nog stond op te starten. Vervolgens stekker eruit gehaald en toen starte de ketel op, en was er warmte. Misschien wat meer nazorg door de monteur naar oudere mensen toe!
Schoon en precies werk afgeleverd
Tevreden met het eindresultaat.
we kregen een nieuwe cv ketel die werd geplaatst door 2 hele vriendelijke heren.Ze hebben alles netjes geplaats en alles netjes achter gelaten.Fijne uitleg erna.we zijn heel tevreden over hesi.
Beste Loek, Wat mooi om te lezen dat u zo tevreden bent over de plaatsing van uw nieuwe cv-ketel. Onze monteurs werken graag netjes en nemen de tijd voor een duidelijke uitleg, dus uw complimenten geven wij met plezier aan hen door. Hartelijk dank voor het vertrouwen in hesi. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Tevreden
Beste Chris, Mooi om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed gedaan!
Beste Henk, Hartelijk dank voor het compliment en uw beoordeling. Wij waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Installatie van slimme thermostaat verliep netjes en conform afspraak o
Beste Annie, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat goed om te lezen dat de installatie van de slimme thermostaat netjes en volgens afspraak is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
goed uitleg gehad en zeer behulpzaam
Beste Florin, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Het doet ons goed te horen dat u zich goed geholpen voelde en dat de uitleg duidelijk was. Wij geven uw complimenten graag door aan onze monteur. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed gegaan vriendelijke jongens
Beste klant, Wat mooi om te lezen dat alles goed is verlopen en dat u onze monteurs als vriendelijk heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste John, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
zie boven
Beste klant, Dank u — daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Correct gewerkt
Beste André, Dank u voor uw beoordeling! Goed om te horen dat alles correct is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goede ervaring, zeer aanbevolen. Service was snel en goed geregeld
Beste Rick, Dank u voor uw reactie en de aanbeveling! Fijn dat de service snel en naar wens was. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste René, Dank u voor uw beoordeling! Fijn dat alles vlekkeloos is verlopen en dat u goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Hadden een drukke rommelige dag verwacht. Was gelukkig niet zo. Netjes en eficiënt gewerkt. Heel erg tevreden.
Beste Alice, Dank u voor uw reactie! Begrijpelijk dat u een drukke dag had verwacht — fijn dat het allemaal zo vlot en netjes is verlopen. Daar doen onze monteurs het voor! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Duidelijke uitleg. Nette mannen instalatie. En aardig. Vertegenwoordige ook duidelijk en netjes, aardig. Tot nu toe heel tevreden .
Beste Milly, Dank u voor uw reactie! Goed om te horen dat zowel de adviseur als onze monteurs een goede indruk hebben gemaakt. We hopen dat u er nog lang tevreden over blijft! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Nooit problemen mee gehad, altijd goede ervaringen en altijd netjes gewerkt en vriendelijk personeel.
Beste Paul, Dank u voor uw reactie! Fijn dat u altijd goede ervaringen heeft gehad en dat onze monteurs een prettige indruk hebben gemaakt. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer tevreden op de service’s en de goeie Inlichting ook over de soorte cvketels. Het hangen van de nieuwe cvketels is ook Top en netjes gedaan, zelfs beter dan de oude cvketel die ik had hangen! Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden hoe alles is geregeld en gedaan! Echt super bedankt hiervoor
Beste John, Wat een enthousiaste reactie, dank u wel! Fijn dat u zo tevreden bent over het hele traject — van de uitleg tot de plaatsing van de nieuwe cv-ketel. Onze monteurs doen er altijd hun best voor een nette afwerking. We hopen dat u er nog lang van geniet! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Keurige monteurs , perfect werk geleverd.
Beste Marianne, Dank u voor de mooie beoordeling! Fijn dat onze monteurs een goede indruk hebben achtergelaten. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Duidelijke uitleg en afgehandeld conform afspraak!
Beste Karin, Dank u voor uw reactie! Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Duidelijke voorlichting en deskundige installatie
Beste Wiel, Dank u voor uw beoordeling! Fijn dat de voorlichting helder was en de installatie naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.