De engineers beschikten duidelijk over de juiste kennis en kunde. Wel moesten zij twee keer terugkomen, wat niet aan de uitvoering lag, maar vermoedelijk aan een minder handige planning door de betreffende afdeling. De afbouw van de oude cv-ketel en WTW en de installatie van de nieuwe systemen op éen dag was erg optimistisch gepland.
Perfecte service
Duidelijke uitleg en als men vragen had werden deze netjes uitgelegd.
Mijn afspraak werd de dag vt voren nog even telefonisch bevestigd, dit vond ik erg prettig. Het verliep verder soepel en professioneel. Ook de installatie is naar wens verlopen. Het was fijn geweest als ik vt voren had geweten dat er eerst een werkoverleg was, waardoor de heren wat later kwamen. Maar verder heb ik er alleen positieve woorden voor.
Zie boven
Mij werd verteld dat diegene die mij van jullie op de hoogte bracht een cadeau zou krijgen
Bij Hesi weet je waar je aan toe bent, ze zorgen ervoor indien er een storing is je niet lang zonder verwarming of warm water zit.
Zeer positief
Goeie service snel geïnstalleerd en uitstekende afhandeling
Beste Cor, Dank u wel voor uw beoordeling! Uw feedback wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer professionele monteur Alles netjes achtergelaten
Beste Peter, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Wij zijn er voor u! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Monteurs zeer klantvriendelijk en behulpzaam
Beste Bianca, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
zowel de offertebespreking als het plaatsen werd gedaan door kundige nette mensen. respectvol omgegaan met het huis en de spullen. zeer correct in hun communicatie. goed producten gebruikt. al met al zeer tevreden. ondanks dat ik wegens een calamiteit op het werk de tweede dag niet op tijd thuis was hebben ze even gewacht om toch alles netjes te kunnen uitleggen.
Beste Kim, Bedankt voor uw mooie woorden en fijne feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de producten. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ze zijn helder in de uitleg over de systemen en de werking daarvan. Denken met de klant mee totdat er oplossingen zijn gevonden.
Aan te raden firma
Beste Joey, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
ik ben zeer tevreden
Beste Johan, Dank u wel voor uw geweldige beoordeling! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Snel klantvriendelijk en professioneel. Een openbaring vergeleken met andere aanbieders.
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Al ruim 25 jaar goede ervaringen met Hesi. Zeer professioneel, betrouwbaar, correct en netjes.
Beste Wies, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Wij zijn er voor u! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goede informatie bij huisbezoek heel goede tips gekregen, monteurs hebben heel correct werk geleverd keurig gewerkt en werkplek schoon achtergelaten.
Beste Ger, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Wij zijn er voor u! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
netjes verwerkt en afgehandel
Beste Jean, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Fijne uitleg over wat ik nodig heb.
Beste Ans, Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Medewerkers werkten heel netjes en vroegen hoe en waar we de airco wilden hebben.
Beste Jack, Wat een mooie review, dank u wel! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en hopen u nog lang van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Het vervangen van de CV-ketel is weer perfect verlopen. Alles netjes afgedekt om beschadigingen te voorkomen. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden. De monteur die een nieuwe afvoer op het dak ging plaatsen zag dat er bij de afvoer voor de mechanische ventilatie een lek is ontstaan. Hij heeft daar een foto van gemaakt om mij een en ander aan mij te verduidelijken. De werkzaamheden zijn wederom perfect uitgevoerd. Alles netjes opgeruimd. Helemaal top!!
Beste Louis, Bedankt voor uw uitgebreide en mooie beoordeling. Wat fijn dat de monteur zo goed heeft kunnen helpen! Uw beoordeling betekent veel voor ons en ons team. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Es gab nur ein kleines Problem nach der Montage . Da ich nicht persönlich vor Ort war konnte die App nicht direkt auf meinem Handy installiert werden. Dieses wurde jedoch nach einem erneuten Termin vor Ort behoben.
Hallo Martina, Vielen Dank für die tolle Bewertung, schön, dass die App letztendlich doch installiert werden konnte. Mit freundlichen Grüßen, Das hesi-Team
Zeer vriendelijk Zeer vakkundige mensen
Beste Raymond, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Uw feedback wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.