4 sterren: goede service, goed behandeld

Floortje kijkt naar wat het beste is voor je stem. Neemt rustig de tijd om een noot goed te krijgen en zoekt hier meerdere manieren voor als het niet lukt.

• Zangcoach: Floortje Smit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een mooi uitgangspunt van Vocal Center dat je zelf met doelen en de inrichting van de les moet komen. Dit zorgt ervoor dat je bewuster wordt van wat jij nu eigenlijk wilt met zingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor Vocal Center. Altijd de beste vocal coaches, die zich verplaatsen in de de vocalist. Door het volgen van lessen bij Vocal Center heb ik niet alleen een vocale ontwikkeling gemaakt maar heb ik mezelf ook in figuurlijke zin een stem gegeven.

• Zangcoach: Marcel Swerissen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tamar geeft kalmte en rust en heeft me zeer veel technische steunpilaren aangereikt waar ik enorm veel aan heb. Ze is ontzettend lief en is bereid om je van A tot Z te begeleiden naar waar jij heen wilt. Vergeet alle vooroordelen over klassiek zingen en boek een les bij Tamar!

• Zangcoach: Tamar Niamut

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Michelle is door haar eigen ervaring iemand die uit zeer veel eigen bevindingen haar kennis kan overbrengen. Met een overload aan geduld gaat ze ervoor om je te helpen, meerdere malen is ze mijn rescue coach geweest en lord wat ben ik daar dankbaar voor. In probleem situaties maar ook gewoon voor een lekkere les zit je bij haar goed!

• Zangcoach: Michelle Splietelholf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor mij is alles bij Vocal center een 10 waard! Robin ken ik al wat jaren en hij heeft mij al die tijd door moeilijke periodes wat betreft mijn stem heen geholpen. Ook als opfris les of coaching voor bepaalde shows/audities was hij keer op keer de aangewezen persoon. Simpel en duidelijk en uiteindelijk is alles altijd mogelijk. Ik hou van Vocal Center! En Robin is een held!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Highly recommended als je meer uit je stem wilt halen! Aanrader dus! 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na enkele lessen heb ik al veel nieuwe technieken en methodes geleerd. Ik dacht dat ik bepaalde dingen vocaal niet aankon, maar door een andere klankplaatsing is er veel meer mogelijk dan gedacht zonder mijn stem te vermoeien. Ook merk ik dat ik vocaal al stukken sterker ben na enkele lessen. Robin is een topper! Thanks!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben tot nu toe super tevreden met Paula als zang coach! Ik heb overal een 10 ingevuld. Dit komt omdat Paula niet standaard dingen gebruikt en daarmee aan de slag gaat. Maar inspeelt op het persoon. Ik begon als een verlegen en heel bescheiden type. Nu ik al langer bij paula zit probeert ze mij wat uit mijn schulp te halen. Paula geeft heel enthousiast les en hierdoor krijg je zelf ook minder snel het gevoel dat je iets raars doet. Omdat paula al gek genoeg doet. Hierdoor gaat het zingen makkelijker en zonder druk. Met de zang zoekt ze naar bepaalde methodes die bij je stem passen. Ze zoekt samen naar bepaalde oefeningen totdat we samen merken dat een oefening helpt. Hierdoor blijft het elke les een mooie uitdaging om te blijven komen maar ook steeds een voldoening als het lukt. Hierbij geeft ze ook goede tips en aanwijzingen. Vandaar dat jullie van mij een 10 krijgen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Paula was naast geïnteresseerd en vriendelijk, ook heel gefocust op waar ik specifiek voor kwam en daarnaast kreeg ik nog extra heel waardevolle uitleg en tips waar ik elke dag mee vooruit kan! Echt gericht en to the point, zoals we het graag willen vandaag de dag, snel en zeer effectief.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een van de beste beslissingen die ik in m'n muzikale carrière heb genomen. Kan zonder moeite een optreden van 4 x 45 minuten zingen, soms zelfs 2 x op een dag, zonder stemuitval. Ben zelfs 1,5 noot hoger gaan zingen. Geweldig verhaal, deze training/coaching!!!

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl