I love my lessons, they are expensive though and sometimes a bit short. It would be nice to be able to buy a block with a discount, for example 10 and then receive one free or 10% off the next.
Robin is een geweldige zangcoach, waarbij hij het beste in mij naar boven haalt. Robin is doelgericht, enthousiast en heeft ontzettend veel doorzettingsvermogen. Een aanrader voor iedere solist!
Perfecte coach !
Ik heb altijd het idee dat we er tijdens de lessen het maximale uithalen en voor bijna alles is wel een snelwerkende oplossing. En toch een prettige ongedwongen sfeer.
Fantastisch!!!! In 1 les nog meer geleerd dan in 10 lessen bij een andere zangschool.
Al verschillende coaches gehad. Iedereen werkt op dezelfde wijze, iets wat erg fijn is. Door vocalcenter is niet alleen mijn zang verbeterd, maar ook mijn hele identiteit als artiest
Had een hele periode niet meer gezongen en nu weer een les gepland bij Marcel. Was weer super leerzaam en een hele leuke les.
Ik ben helemaal tevreden! Veel verschillende dingen gedaan, precies de dingen die ik wilde. Goede tips, duidelijk uitgelegd, aardige coach.
Ik ben zeer tevreden over de lessen die ik volg bij Sanne. Ze is heel professioneel en weet alles duidelijk te brengen.
Sanne is een hele fijne docente. Vol energie en met passie haar vak delend. De leerlingen waar ze mee werkte waren niet makkelijk, vmbo bb en kb, laag niveau. Ze wist ze heel goed te boeien en actief te houden, voor zover mogelijk :-)
Ik heb nu bijna 2 jaar zangles bij Tessa. Mijn doel is heel simpel: een uurtje zingen met plezier, en met technieken beter leren zingen. En daaraan voldoet Tessa uitstekend. De zanglessen zijn leuk, Tessa is leuk en ik voel me helemaal niet geremd om me kwetsbaar op te stellen. Kortom: een hele goede klik. Ze helpt me ook om beter te leren zingen en ik krijg hele goede en bruikbare tips van haar. naar mijn idee heb ik vorderingen gemaakt. Mijn doel is niet professioneel zingen, dus ik kan Tessa daar ook niet op beoordelen; vandaar een score 7. evenwel, als ik haar professionele houding tijdens mijn lessen optel bij hoe zij is en wat ze vertelt over haar ervaringen als zangdocent, heb ik geen reden om te twijfelen aan haar professionaliteit. het is dus een dikke 7!
Ik vind Vocal Center geweldig. De Vocal Essence methode spreekt me heel erg aan en daar kan je echt heel veel mee. Heel waardevol vind ik het ook dat je les kan hebben van verschillende coaches met elk hun eigen specialiteiten en dat je daar makkelijk tussen kan switchen. Ik ben blijven hangen bij Tessa en ben onwijs blij met haar als mijn vocal coach. Superfijn persoon, en haar werkwijze en aanpak werken heel goed bij mij. Ik heb al heel veel grote en kleine stappen mogen zetten sinds ik bij haar les. Dankbaar. Keep up the good work :)
Een hele goede introductie
Ik vind Tessa een erg prettige zangcoach. Ze geeft me de juiste tips, waar ik veel mee kan. Ik merk dat ik steeds beter en makkelijker ga zingen.
Altijd super leuk en ga er met veel plezier heen
Ik ben heel tecreden over de zangcoaching van Paula Snoeren. Ze geeft duidelijk aan wat je moet doen, en waarom en kijkt heel erg naar wat je zelf wilt doen en leren. Ze heeft het meteen door als je iets minder goed zingt en weet ook meteen wat je eraan kan doen.
Ik ervaar de zangcoaching als positief.
Ik vind de zanglessen heel prettig en de verschillende tips en opdrachten om mijn stem te verbeteren zijn heel waardevol . En vooral heel duidelijk. Ik ga de komende tijd de Zang Coaching Premium lessen bij Jan Tekstra volgen en blijf de zangoefeningen en tips die ik de afgelopen vocal lessen heb gehad zeker gebruiken.
Robin weet op doortastende, maar innemende manier bij mij als vocalist, met op technisch vlak behoorlijk wat ervaring, een diepere laag te creëren. Naast aanwijzingen, die de zang technisch nog kunnen verfijnen en interessanter kunnen maken, boort hij juist die extra dimensie aan op het vlak inlevingsvermogen en eerlijkheid in de muziek. Iets waar ik me heel graag voor open wil stellen en alle facetten van het brengen van muziek, het delen van een stukje van mijn hart, het raken van andere harten in alle vormen van emoties, wil leren beheersen! Robin is confronterend, vernieuwend, inspirerend en opbouwend en ik hou ervan!
Ik heb het super naar mijn zin bij Vocal Center en ik leer elke les nieuwe dingen. Echt top!
Marcel is simpelweg geweldig. Hij is enorm motiverend, positief, weet van wanten en geweldig inspirerend.
Odeke is een capabele docent en erg vriendelijk dame, ze heeft me ondanks mijn flinke verkoudheid, toch weer verder geholpen met vertrouwen te krijgen in het zingen.
Super les
Ik heb een heerlijke les gehad van Floortje. Ze is enthousiast en weet met goede tips en aanwijzingen mijn zang te verbeteren. Dikke pluim.
Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl