4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was geweldig! Sanne creëert een hele fijne sfeer waarin alles kan en niets moet. Ook hele handige tools geleerd om mijn stem verder te ontwikkelen.

• Zangcoach: Sanne Mieloo

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne lessen, veel geleerd! Zeker het aanbevelen waard!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben enorm tevreden met de zangles, de persoonlijke aandacht is heel fijn en er wordt goed ingespeeld op persoonlijke doelen.

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooral de werkwijze en methodiek zijn erg fijn. Vele zangdocenten leggen hun eigen wil in de les, maar hier wordt er gekeken naar de wens van de 'klant'. Alleen daarom zou ik Vocal Center al aanbevelen. Verder is Floortje een erg fijn, leuk en open persoon om mee (samen) te werken. Ook stelt zij mij erg op m'n gemak!

• Zangcoach: Floortje Smit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Marcel is zowel auditief als visueel ingesteld en verweeft wat hij hoort en ziet zodanig in zijn uitleg, dat ik direct begrijp wat hij bedoel. Hij heeft een hele prettige en gerichte manier van coachen. Leuk om les bij hem te volgen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond het jammer dat we niet in het mooie lokaal zaten met de apparatuur die Jorien vertelde dat er zou zijn. Ook moest er iets met het internet geregeld worden. Daardoor was alles een beetje rommelig. Ik begrijp dat echter helemaal door de verhuizing etc.! maar ik vond het wel jammer

• Zangcoach: Jorien Zeevaart

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enige nadeel zijn de hoge kosten, ipv excl btw zou incl btw al een verschil maken tussen wel / geen nieuwe lessen volgen. Onwijs leuke en uitgebreide les met Michelle, zeker een aanrader deze coach! Vlot en duidelijk uitgelegd, binnen een les al begrepen hoe de ademhaling werkt tijdens het zingen etc. Persoonlijk: wordt gevraagd naar wat je wil bereiken.

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super boeiend om tot de essentie van het zingen te komen. Merijn is een zeer enthousiaste, sympathieke coach met een rockstem om jaloers op te zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top heeft me ontzettend veel geleerd in twee uur en heb er echt wat aan!!!!

• Zangcoach: Petra van Haren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Te gekke zangles. Zeer leerzaam en techniek geleerd waarmee ik direct verder kan. Met daarbij een goede dosis humor. Top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kan niet anders zeggen dat ik heel heel erg blij wordt van de zangtechniek van Vocal Center en natuurlijk ook van de begeleiding, uitleg, les van Robin!!! Hij haalt dingen uit mijn stem die ik zelf voor onmogelijk hou en in 1 les groei ik al zo enorm! Echt supertof!

• Zangcoach: Robin van Beek

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roman weet je erg op je gemak te stellen waardoor je durft te zingen en het een hele relaxte les wordt. Hij geeft je goede tips en advies waardoor je gelijk al verschil merkt met binnenkomst. Topcoach!

• Zangcoach: Roman van der Werff

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb geweldig genoten van mijn eerste zangles heb gelijk diverse technieken geleerd waar ik tot mijn volgende zangles mee vooruit kan. Helemaal Top!!

Gewoon top!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb gisteren mijn eerste zangles gehad van Merijn van Haren, was erg leuk en ik vind hem een hele goede coach. Ga ermee door en ik hoop veel van hem te leren

4 sterren: goede service, goed behandeld

De les was duidelijk, leerzaam, overzichtelijk en erg gezellig. Ik ga weg met het gevoel dat ik iets heb om aan te werken dat mij als ontwikkelende vocalist erg goed kan doen. En de docent (Merijn) snapt waar ik vandaan kom qua zang, en focused zich op hetgene waar ik graag ik wil groeien, dus overal een geslaagde les! : )

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Linda is een zeer prettige zangcoach. Ze legt de verschillende technieken erg begrijpelijk uit en laat duidelijk weten welke opties er zijn en de verschillen hier tussen. De keuze laat ze altijd aan de leerling, waardoor je echt zelf je nummer kunt 'samenstellen'. Ze is een erg gezellige coach, maar weet tegelijkertijd de balans met haar professionaliteit te behouden. Hierdoor ervaarde ik het leerproces als erg relaxed en doeltreffend, maar voelde ik me op hetzelfde moment erg op mijn gemak. Topcoach!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tamar pakt precies de knelpunten aan waardoor je gelijk enorme verbetering merkt, ook ruim ná de les. Haar lessen zijn heel erg persoonlijk en ik ga na afloop altijd met een enorme boost naar huis!

• Zangcoach: Tamar Niamut

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Robin is een TOPPER !!!!!!!!!!!!

• Begeleiding
  • Didactische vaardigheden N.v.t.
  • Zangcoach: Robin van Beek

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en persoonlijke feedback van zangcoach

• Zangcoach: Tessa Bons

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een super eerste ervaring gehad. Onzekerheid in het begin was vrijwel meteen weg. Technieken werden goed uitgelegd. Heb er een goed gevoel over en ga zeker verder met zanglessen.

• Zangcoach: Jan Tekstra

• Zangcoach: Jorien Zeevaart

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn lessen zijn voornamelijk bij Marcel, hij is super goed in een manier van les geven vinden wat past bij de klant. Hij zorgt er zeker voor dat je je ontwikkeld en doet extra zijn best als je wat lekkers meeneemt :p

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl