5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is super gezellig en leerzaam tegelijk, heb veel geleerd al binnen 1 uur van Tamar. Dus ik zou haar echt aanraden. Ze is een persoon die je het vak zingen goed kan aanleren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne workshop met een goede en veilige sfeer! Heel leerzaam om bij de individuele sessies van anderen aanwezig te zijn en het leerproces te zien en te horen. Een geweldige pianiste en fijne proffessionele begeleiding van Tamar (& Jeroen)!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben enorm tevreden met de zanglessen van Tamar. Niet alleen heeft ze antwoord op al mijn vragen, weet ze precies wat ik nodig heb en legt ze alles zodanig uit dat informatie van voorgaande zanglessen bij andere docenten begint te klikken, maar ze is eigenlijk ook een soort van mental coach. De eerste keer was ik enorm zenuwachtig, maar die zenuwen verdwenen al snel. Telkens als de zangles klaar is, ga weg met natuurlijk meer kennis en controle over mijn stem, maar zeker ook met meer zelfvertrouwen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Sinds kort les bij Tamar - wat ís het fijn! Zelfs na het afronden van een conservatorium opleiding en een aantal jaar ervaring kan ik nog ontzettend veel van haar leren. Ze ziet meteen waar ik aan kan werken en heeft ze de didactische kennis zodat ik het erg snel kan oppakken. Daarnaast is ze een super lief en fijn mens!

Snel leerzaam en duidelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Paula is enorm stimulerend en snapt wat zingen in een band betekent!

• Zangcoach: Jorien Zeevaart

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ken Merijn toevallig al via mijn werk en andere muzikanten. Als zangcoach is het een heel andere ervaring in een positieve zin. Zijn muzikale kwaliteit wordt geevenaard door zijn coachingskills. Merijn richt zich vooral op de relatie in zijn omgang en past daarop zijn kennis en vaardigheden op toe. Als iemand die een docentenopleiding volgt kan ik met plezier zeggen dat ik erg tevreden ben over zijn interpersoonlijke en vakdidactische competenties.

• Zangcoach: Merijn van Haren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tamar neemt de tijd en zoekt de rust om mij te leren wat ik wil leren. Ook wanneer het me frustreert als iets niet lukt. Tamar geeft het gevoel fouten te mogen maken maar zorgt gelijk voor oplossingen zodat het wel lukt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuke les! Ontspannen en gericht op wat de leerling wil bereiken

• Zangcoach: Tessa Bons

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een ontzettend leuke en leerzame eerste zangles gehad. Ze geeft goede praktische tips die je meteen kan inzetten, maar waar je ook thuis verder mee aan de slag kan. Ze is zeer vriendelijk en heeft een prettige houding tijdens de les.

• Zangcoach: Renée van Wegberg

Geweldiggg!!!🤗🤗👍👍👍

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Veel geleerd in 1 les. Eigen doelen bepalen voor de les die behaald worden. Genoeg handvatten om thuis mee verder te gaan. Heel leerzaam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Iedere minuut is een ervaring rijker! Erg leerzaam en professioneel!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Proefles gedaan bij Petra, was top! Heel veel info gekregen en meteen veel toegepast. De methode is heel helder en begrijpelijk. Mijn volgende les staat alweer gepland. Zin in!!

• Zangcoach: Petra van Haren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend blij dat Marcel op mijn pad is gekomen. Hij heeft een hele fijne vibe om zich heen hangen en geeft volledige toewijding om me aan te leren wat ik nodig heb, met af en toe een methode of manier van denken die haaks staat op mijn huidige manier van werken.. iets wat de nodige struggles en weerstand met zich meebrengt, maar - met het vertrouwen op zijn kennis en ervaring - me tegelijkertijd de goede kant op pusht.

• Zangcoach: Sanne Mieloo

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Michelle rocks! :) Een heel fijne les waarin ik me veilig voel om dingen uit te proberen en ook flink de fout in te gaan. Ze werkt ook aan intentie, en dat vind ik altijd erg belangrijk. Daarnaast geeft ze heldere tips om die moeilijkere noten er soepeltjes uit te krijgen. Topper!

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een ontzettend leuke en leerzame les. Voor mijn gevoel heb ik in deze les meer geleerd dan ik bij mijn vorige zangdocente in een heel jaar heb geleerd. Ik kijk uit naar de volgende les!

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het prettig ook wat theorie uitleg te krijgen, maar het ging wel wat snel, dus ik hoop dat het nog een aantal keer terugkomt, zodat ik het ook echt ga snappen en kan toepassen. Het was nog een introductieles, dus we hebben ook veel gepraat. Vanaf volgende keer gaan we ook meer oefenen. Ik heb het idee dat ik bij Marcel wel weer vertrouwen in mezelf kan terugvinden. Positief dus.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Robin is een ontzettend fijne zangcoach die me heel goed heeft kunnen helpen met de dingen waar ik moeite mee had. Ik blijf hier zeker lessen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Veel geleerd op een avond. Leuk om met andere zangers en zangeressen in een groepje te werken. Marcel kan mijn aandacht goed vasthouden (en dat is best bijzonder) :-) gr.Dana

4 sterren: goede service, goed behandeld

professioneel, positief en snelle vooruitgang!

• Zangcoach: Sanne Mieloo

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tessa speelde goed in op mijn vraag en wanneer ik het niet wist nam zij ook goed de leiding

• Zangcoach: Tessa Bons

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl