Ik vond het een zeer leerzame en ook gezellige les. Tijd voor een grapje, maar zeer zeker ook hele goede tips gekregen en handvatten om mee verder te kunnen.
Voor zover ik na de eerste les een beoordeling kan geven: de eerste les heb ik als positief ervaren: - professioneel t.a.v. zingen - rustig overbrenge; - praktische tips, zeker gebaseerd op methodiek; - plezier in het les geven.
Fijn dat je het hele uur hard aan het werkt kunt, de tijd is optimaal benut. Techniek is erg prettig om mee te werken, fijn dat jullie nu in Rozet zitten (ipv Jacobiberg). Ik vond het ontzettend leuk!
Ik vond de les heel leuk en leerzaam, Michelle is heel supportief en stelt je op je gemak. Je krijgt wel snel veel informatie, maar ik heb ook wel echt veel geleerd. Ik ging er met een heel fijn gevoel weg!
zonder een woord te overdrijven is er in een uurtje meer resultaat behaald dan wat ik ooit had kunnen wensen! Intelligente dame die zeer goed luistert en direct kan uitleggen hoe bepaalde technieken toegepast dienen te worden. de verbeteringen zijn dan ook direct merkbaar!
Een hele goeie introductie met een goeie loop van theorie naar praktijk. Gericht op de individu en zijn/haar problemen met grijpbare tools beschikbaar voor iedereen. Precies waar ik naar opzoek was. Alleen net als bij vele anderen vind ik individuele lessen erg prijzig. Wat voor mij en vele andere erg sneu is. Maar al met al echt een super bedrijf gericht op de behoeftes van de ander!
Ik heb de workshop als heel fijn ervaren. Veel geleerd in een korte tijd. Dingen gedaan waarvan ik niet had gedacht dat ik dit kon. Ga het zeker nog een keertje doen met mijn mede sopranen.
In een woord : super!
Marcel weet resultaat te boeken, en daadwerkelijk een verschil te creëren in zangniveau voor de les en daarna.
Ik vind de techniek erg interessant, maar in mijn optiek kon het eerste uur (theorie en voorgeschiedenis) wel korter, waardoor er meer mensen hadden kunnen zingen.
Vandaag een introductieles gehad bij Marcel. Zelf weinig zangervaring en weinig zelfvertrouwen op het podium maar daar wil ik natuurlijk verbetering in aanbrengen. Marcel zorgt meteen voor een veilige omgeving. Hij is rustig en legt oefeningen en technieken goed en duidelijk uit. Wanneer iets niet werkt bedenkt hij gelijk iets anders wat misschien wel werkt. Ik heb een hele fijne les gehad en gelijk een paar lessen geboekt. Kijk er naar uit. Oh, en een 9 gegeven want dan blijft de uitdaging om een 10 te halen. :)
Ik vond het heel leerzame en leuke avond! Wel twee punten van aandacht: 1. niet iedereen kwam aan de beurt met zingen. Dat vond ik jammer. Ookal durfde ik eerst niet, later wilde ik wel en was er geen tijd meer. 2. misschien toch een beginnersgroep en een gevorderde groep maken. Nu was het verschil zo groot. Op zich wel leuk om een pro aan het werk te zien, maar qua leren misschien beter voor beide groepen om de scheiding aan te brengen.
Verrassend leuk
Marcel weet mensen heel goed te inspireren.
Al aardig wat zanglessen gehad, maar dit was de leukste, leerzaamste, gezelligste, helemaal top!
Deze les was precies wat ik zocht. Ze leren je zo efficiënt Mogenlijk precies wat je wil leren. Perfect
Ontzettend tof, en heb heel duidelijke aanwijzingen gehad waar ik verder mee aan de slag kan
Ik heb een hele leuke en relaxte eerste les gehad. Ik was verkouden, maar Jorien stelde me op mijn gemak en ik vond het prettig dat ze van tijd tot tijd met me meezong. De tweede les staat gepland!
ik heb gewerkt aan expressie en inlevingsvermogen. doodeng om mij zo kwetsbaar te laten zien maar door de begeleiding en het vertrouwen van Tamar in mij heb ik echt stappen durven zetten.
erg leuke les veel geleerd
Ik had geen ervaring met zingen Sanne wist op n prettige en energieke manier aan te sluiten met de juiste begeleiding en ondersteuning die nodig was Ik ga deze worshop zeker aanraden Ook bij bekenden die professioneel zingen
Heel blij met Petra!
Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl