4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima introductieles met goede feedback en adviezen.

• Zangcoach: Chantal van Brummelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Linda Wagemakers! Zo blij met jou! Je laat me horen! Laat me zien! Laat me voelen! Laat me zijn! Je geeft tips en tools. Je leert me de fundamenten! Je schaaft bij, timmert samen met mij aan mijn "stemmige" weg, daagt me uit! Bent heel praktisch en duidelijk! Je bent eerlijk en oprecht! We lachen samen om de gekkigheden! Je gunt mij mijn gemiste noten en piepende jodels! Mijn onzekerheden die ik toon in lachbuien en giechels. Elke les laat je me groeien! De les van gister was wel heel bijzonder! De komende auditie ..... brrr ..... hoe spannend! Hard gewerkt en flink geoefend. Je bouwt mijn zelfvertrouwen door op een leerzame, respectvolle maar ook enthousiaste wijze mijn uitdagingen aan te pakken en mijn mogelijkheden uit te zoeken. Je doet voor en geeft aan! Heel veel geleerd gister. Zingend weggegaan! Super positief .... ja .... het is zo! Jij geeft meer dan alleen vocal coaching! Ik steun op jouw expertise! Dank je wel! Dus!!! Dit verdient zeker een 10! Basta!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een verhelderende sessie was dat! Hier kan ik mee verder.

• Begeleiding N.v.t.
  • Didactische vaardigheden N.v.t.
  • Werkwijze en methodiek N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is wat snel om na 1 les hier iets heel zinnigs over te zeggen, maar ik was zeer enthousiast en kijk uit naar de volgende lessen bij Emy!

• Zangcoach: Emy Perez

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is erg fijn om samen met Manon mijn probleem zones in zang op te lossen. Zij weet goed uit te leggen wat er mis gaat en hoe het te veranderen. Erg blij mee!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne les. Volgende keer misschien even van te voren melden als er iemand (in opleiding) bij de les zit. Dat zou nogal rauw op het dak kunnen vallen.

• Zangcoach: Robin van Beek
  • Begeleiding N.v.t.
  • Lesinhoud N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Inspirerende les. Energiek, positieve eenvoud. Goed inspelend op de groep en de dirigent. Zeer leerzaam. (Ook voor onze dirigent)

• Zangcoach: Robin van Beek

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren Flinke stemproblemen.. ik bel Paula op voor dat tips omdat ik vandaag 4 uur Lang musicalnummers moet Zingen. Ik kon vanochtend nog bij haar terecht met waslijst aan boodschappen die ik mee moest brengen... een leesboek, leesbril, kurk en een bubbel rietje.. ik weet niet hoe ze het geflikt heeft, maar ik heb 4 uur gezongen en gewoon alle hoge noten gehaald... geniaal... Paula... je bent me vandaag gered en je zou hier een lintje voor moeten krijgen... Dus heb je stem problemen.. bel vocal centre, ga met een boek, kurk en bubbel rietje aan de slag en alles komt goed Paula bedankt

• Zangcoach: Paula Snoeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Chantal is een ontzettende spontane meid, die op mij heel professioneel, maar tegelijkertijd ook heel relaxed overkwam. Ik vond de zangles echt super !! Groet Nico Verdonk

• Zangcoach: Chantal van Brummelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gisteren voor het eerst les gehad van Nicole. Er was gelijk een klik. Zij verstaat haar vak en door haar open houding en goede didactische vaarheden sloot dat precies aan op de behoefte die ik had aangegeven. Gelijk samen aan het werk is gewoon een zeer prettige manier van werken. Ik kom zeker nog een aantal keren bij haar terug. Na de les heb ik jullie op mijn Fb pagina gepromoot en gelet op de likes zal ik jullie verder promoten binnen mijn netwerk.

• Zangcoach: Nicole van Hulst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een betrokken en ervaren zangcoach, die het beste qua zang uit je probeert te halen. Dit doet zij op een prettige en empathische wijze.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Linda geeft fijne zanglessen in een ongedwongen sfeer! Er is ruimte voor humor, maar er wordt ook zeker hard gewerkt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Manon geeft duidelijk en goed les. Vol goede moed en enthousiasme ga ik iedere keer weer naar huis.

• Zangcoach: Paula Snoeren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als je denkt dat zingen, gewoon lekker een liedje lallen is, dan heb je het mis.. Het is kei hard werken, maar dan bereik je ook wel veel.. Linda geeft goede tips is lekker gek en is zelf heel actief met de les aan het meedoen.. Soms lijkt het of zij harder aan het werken is dan dat ik ben.. Ze gaat er helemaal vol mee in.. Begint rustig bij haar laptop, maar voor de les om is, staat ze mee te springen, coachen en haalt ze echt alles uit je wat er inzit.. vol overgave. Hiermee bereikt ze, dat je als leerling er ook helemaal vol in gaat.. Na 2 uur les, moet ik echt even bijkomen en onderweg in de auto naar huis neem ik nogmaals alle tips in me op. Trek allerlei gekke gezichten en probeer de Bite, smile toe te passen en zit ik hardop te twengen ( moet er vreemd uitzien voor andere automobilisten.. Hahaha ) Linda je bent echt een super coach.. Ik kom snel een keer terug... Dikke knuffel Karin

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele leuke down-to-earth zanglessen. Niet teveel theorie maar gewoon doen en vervolgens feedback gerichte krijgen. Voelde me direct op het gemak en ben na elke les gemotiveerd om verder te gaan!

• Zangcoach: Iris Goessens

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een zeer geslaagde dag gehad bij Duncan. Locatie Qfactory. Ik heb daar mijn song in 1 dag gevolgd en kan niet anders zegen dat een leerzame en vruchtbare dag is geweest. Met een groepje van 4 man hebben we de aandacht gehad die we nodig hadden. alle lof voor Duncan en Vocalcenter voor dit geweldige concept!

• Zangcoach: Duncan Laurence

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zaterdag 23 september bij vocalcoach Duncan Laurence de workshop "Jouw song in 1 dag" gevolgd. Het was in een woord GEWELDIG!! We waren met z'n vieren, waardoor we tijdens het schrijven extra veel individuele aandacht kregen. Als je vastloopt met schrijven of je weet gewoon niet hoe je moet beginnen of hoe je het überhaupt moet aanpakken? Dan zou ik deze workshop zeker aanraden.

• Zangcoach: Duncan Laurence

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Manon geeft op hele persoonlijke en fijne manier les. Ze is erg duidelijk. Ze heeft dem goede uitleg die makkelijk toe te passen is. Ze zorgt voor een veilig gevoel tijdens de les waardoor ik me niet in hoef te houden. Na 2 lessen merk ik al vooruitgang.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vertrouwen en eerlijkheid maar toch motivatie opbrengen, Manon weet dit iedere keer weer te creeren tijdens de les. Ook voor de volgende les, samen iets nieuws maken van een idee. Dat is wat ik zocht, nu geeft zij realiteit aan! Dank.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van begin tot eind top! Enorm genoten, veel gelachen en een enor me overwinning van m'n angst om te zingen. Wordt vervolgt!

• Zangcoach: Linda Meester

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een zeer heldere workshop waarin alle stemeffecten goed werden uitgelegd en waar persoonlijk op-maat werd gekeken bij elke deelnemer of het goed werd toegepast. Erg leuk ook de masterclass waarin je er in een eigen nummer mee kon oefenen. Het enige jammere vond ik dat ik bij de aanmelding de indruk kreeg door gebruik webteksten, titel met 'coaches' en video's dat de workshop/masterclass gegeven zou worden door een drietal diverse zangers/zangeressen (https://www.vocalcenter.nl/zangworkshops/zingen-met-effecten/), dat vormde voor mij wel een argument om me aan te melden voor de workshop in A'dam; het zou beter zijn dit er explicieter bij te vermelden om geen verkeerde verwachtingen te scheppen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een proefles gehad bij Linda en heb dit als plezierig ervaren mede doordat de "klant" centraal staat en je niets wordt opgelegd! Mocht ik weer ondersteuning nodig hebben dan weet ik haar te vinden.

• Zangcoach: Linda Meester

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na de eerste les al vooruitgang en mijn zang klonk ook gelijk beter (hoewel ik die dag slecht bij stem was). Erg duidelijk en doelgericht! Echt een aanrader. :)

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl