4 sterren: goede service, goed behandeld

De observerende open houding, de laagdrempeligheid en de manier van communiceren sloot volledig aan bij de manier waarop ons koor functioneert. Dit maakt dat zelf de meest "starre"koorleden, aandacht hadden en mee bewogen met de aangereikte methodiek. Het contact vooraf gaf een vertrouwen dat de informatie aan kon sluiten bij de vraag. Een middag op maat. Direct toepasbare handvatten en een resultaat waar belofte voor de toekomst in zit. De reacties vanuit de koorleden zijn ook zeer positief. Ieder heeft het als ontspannen ervaren, terwijl er enorm hard gewerkt is. Mijn complimenten! Hartelijk dank.

• Zangcoach: Paula Snoeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Petra heeft mij tijdens mijn eerste les enorm geholpen om zonder zenuwen te staan zingen! Daarnaast is de methodiek van de verschillende stemgeluiden erg behulpzaam.

• Zangcoach: Petra van Haren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele fijn les gehad met duidelijke, heldere uitleg!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was ontzettend leerzaam, informatief, leuk. Vooral om de combi te hebben van theorie, met de andere cursisten en dan ook zelf ergens aan te werken. Robin stelde me op mijn gemak, terwijl ik echt heel zenuwachtig was. Heel fijn!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoals altijd super fijn , en een lieve warme persoonlijkheid !

• Zangcoach: N.v.t.

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond t een hele fijne les! Ik kwam met een vraag en we hebben daar gericht aan gewerkt en daardoor heb ik veel geleerd in een uurtje. Kleine trucjes, groot verschil!

• Zangcoach: Sonja Snoodijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn eerste ervaring was zeer prettig, ik beveel chantal zeer zeker aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige les en begeleiding van Nicole gehad. Je leert in één uur meer dan je ooit voor mogelijk hield. Je voelt letterlijk het verschil en de stappen die je maakt. Een echte aanrader voor iedereen als je verder wilt komen!

• Zangcoach: Nicole van Hulst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele leuke en leerzame groepsles met onze vocalgroup. In een korte tijd al veel geleerd! Er was ook een hele fijne, relaxte sfeer, waardoor je al snel over de eerste drempel heen kwam en je zonder terughoudendheid kon zingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Harde werkelijkheid van mijn vreemd stemgeluid....

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden en in één les veel geleerd. Dat je een opname meekrijgt is helemaal top. Er wordt veel uitgelegd wat je normaal niet allemaal onthoud. Nu kun je alles goed na luisteren. Locatie en de oefenruimte is ook perfect. Michelle top...

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima introductieles met goede feedback en adviezen.

• Zangcoach: Marcel Swerissen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Linda Wagemakers! Zo blij met jou! Je laat me horen! Laat me zien! Laat me voelen! Laat me zijn! Je geeft tips en tools. Je leert me de fundamenten! Je schaaft bij, timmert samen met mij aan mijn "stemmige" weg, daagt me uit! Bent heel praktisch en duidelijk! Je bent eerlijk en oprecht! We lachen samen om de gekkigheden! Je gunt mij mijn gemiste noten en piepende jodels! Mijn onzekerheden die ik toon in lachbuien en giechels. Elke les laat je me groeien! De les van gister was wel heel bijzonder! De komende auditie ..... brrr ..... hoe spannend! Hard gewerkt en flink geoefend. Je bouwt mijn zelfvertrouwen door op een leerzame, respectvolle maar ook enthousiaste wijze mijn uitdagingen aan te pakken en mijn mogelijkheden uit te zoeken. Je doet voor en geeft aan! Heel veel geleerd gister. Zingend weggegaan! Super positief .... ja .... het is zo! Jij geeft meer dan alleen vocal coaching! Ik steun op jouw expertise! Dank je wel! Dus!!! Dit verdient zeker een 10! Basta!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een verhelderende sessie was dat! Hier kan ik mee verder.

• Zangcoach: Marcel Swerissen
  • Begeleiding N.v.t.
  • Didactische vaardigheden N.v.t.
  • Werkwijze en methodiek N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is wat snel om na 1 les hier iets heel zinnigs over te zeggen, maar ik was zeer enthousiast en kijk uit naar de volgende lessen bij Emy!

• Zangcoach: Emy Perez

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is erg fijn om samen met Manon mijn probleem zones in zang op te lossen. Zij weet goed uit te leggen wat er mis gaat en hoe het te veranderen. Erg blij mee!

• Zangcoach: Manon Wouterse

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne les. Volgende keer misschien even van te voren melden als er iemand (in opleiding) bij de les zit. Dat zou nogal rauw op het dak kunnen vallen.

• Begeleiding N.v.t.
  • Lesinhoud N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Inspirerende les. Energiek, positieve eenvoud. Goed inspelend op de groep en de dirigent. Zeer leerzaam. (Ook voor onze dirigent)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren Flinke stemproblemen.. ik bel Paula op voor dat tips omdat ik vandaag 4 uur Lang musicalnummers moet Zingen. Ik kon vanochtend nog bij haar terecht met waslijst aan boodschappen die ik mee moest brengen... een leesboek, leesbril, kurk en een bubbel rietje.. ik weet niet hoe ze het geflikt heeft, maar ik heb 4 uur gezongen en gewoon alle hoge noten gehaald... geniaal... Paula... je bent me vandaag gered en je zou hier een lintje voor moeten krijgen... Dus heb je stem problemen.. bel vocal centre, ga met een boek, kurk en bubbel rietje aan de slag en alles komt goed Paula bedankt

• Zangcoach: Paula Snoeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Chantal is een ontzettende spontane meid, die op mij heel professioneel, maar tegelijkertijd ook heel relaxed overkwam. Ik vond de zangles echt super !! Groet Nico Verdonk

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl