4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is helaas te vroeg om over lesinhoud of methodiek een oordeel te vellen. Ik zal met de oefeningen aan de slag mieten en indien ik dat consentieus doe en het levert resultaat, dan zal de score natuurlijk een hele hoge zijn. Heeft het geen resultaat, dan niet. Maar deze beoordeling vragen jullie één dag na de eerste les... Tja... Dan wordt get iets halverwege... Ligt niet aan Robin. Die heeft op geweldige wijze, to the point, helder uitgelegd wat de methodiek vraagt. Misschien deze survey over een maand of wat nog eens sturen? Robin krijgt i.i.g. een 10. Punt.

• Zangcoach: Robin Visser

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat was dit een geweldige ervaring! Ik gun iedereen een coach als Duncan. Wat een top coach. Voordat ik aan deze les begon had ik al ruim een jaar les gehad bij een andere coach, echter ben ik daar wat onzeker geworden en ging het zingen me tegen staan. Het laatste wat ik wilde is zingen met tegenzin. Gisteren heeft Duncan mij de ruimte gegeven om echt mezelf te kunnen zijn, waardoor ik me heel fijn en zeker heb gevoeld. Ook merkte ik al enorm veel verschil qua zang, ook niet onbelangrijk. De volgende les is al ingepland, want ik kom zeker terug.

• Zangcoach: Duncan Laurence

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een hele fijne les. Linda legde alles goed uit en liet ons goed dingen proberen. Daar was niets mis mee! Wat wel is op de locatie nijmegen, het is heel moeilijk te vinden, dat zou best beter kunnen.

• Zangcoach: Linda Wagenmakers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet alleen de proffesionele begeleiding, maar ook de persoonlijke was top. Verder is het enthousiasme van Robin heel aanstekelijk. Ik ging super blij naar huis.

• Zangcoach: Robin Visser

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top les! Perfecte tips en denkt super mee.

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Linda voelt goed aan wat ik wil leren en weet het in korte tijd uit te leggen, voor te doen en aan te leren. Ik krijg concrete handvatten die ik direct kan inzetten om precies hetgene te bereiken met zingen wat ik voor ogen heb. Ze haalt het maximale uit m’n stem!

• Zangcoach: Linda Wagenmakers

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb nu ongeveer 7 lessen gevold bij Michelle Splietelhof. Het is niet normaal hoeveel zij mij nu al heeft meegegeven. Maar het mooiste is, dat ze je helemaal op je gemak laat voelen. 2 maanden geleden durfde ik amper hard op te zingen. Nu durf ik fouten te maken, ik durf alles te vragen en aan te geven, ik word al wat zekerder. Het voelt gewoon als thuiskomen. Een echte coach met een prachtige passie voor muziek en zang. Ik ben niet meer weg te slaan bij Vocal center en Michelle haar lessen! #dankbaar

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De les van mijn zoon gekregen voor mijn verjaardag echt een geweldige ervaring, een goede lerares gelijk een bundel geboekt.

• Zangcoach: Nicole van Hulst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een masterclass gedaan met een kleine groep. Eerst de theorie en toen een voor een individueel door jou geholpen. Ik vind je enthousiasme aanstekelijk en je bent zeer professioneel en begeleidt echt op de persoon op maat. Heel fijn, veilig maar wel net dat zetje geven om het zingen beter te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, professioneel, gestructureerd, flexibel, duidelijk, leerzaam

• Zangcoach: Joyce van der Sangen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Robin is voor mij de beste zangcoach van Nederland! Wat hij uit mij weet te halen had ik niet voor mogelijk gehouden. Ga het doen! Je krijgt er geen spijt van!

prettig,kundig,proffesioneel

• Zangcoach: Paula Snoeren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heerlijk aan rock geoefend. Op een gezonde manier lekker de distortion op de stem opzoeken en mooie resultaten geboekt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben nog steeds hardstikke blij dat ik weer zangles heb en dat Vincent mij weer in beweging heeft gekregen. Ik ben nu weer mijn hart en gevoel aan het volgen. Eeuwig dankbaar!

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Fijn coachingsmoment gehad. Niet heel veel met de inhoud van technieken bezig geweest, maar wel de leer van technieken gebruikt voor het verbeteren van de vocale vaardigheden en klank. Ik heb er zeker wat aan gehad en kan hier ook wel mee door, maar er zijn geen directe techniek-oefeningen en dergelijke voortgekomen uit deze sessie waarmee ik thuis aan de slag zou kunnen.

• Zangcoach: Chantal van Brummelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen jaar een hoofdrol gespeeld in de musical Hairspray en zeker heel veel aan Marcel gehad! Vooral toen ik een keel ontsteking en luchtweg infectie kreeg, ik kon toen binnen een week terecht bij een kno arts waar in anders 3 maanden op moest wachten. Daardoor kon ik gelukkig m'n optredens doen! Top marcel top vocal center!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Michelle is een ontzettend lieve docente die oprecht geïnteresseerd is en met passie lesgeeft. Ik groei bij haar en geniet van het zingen! Ik heb in een jaar tijd zoveel stappen gezet, dat had ik vooraf nooit kunnen denken.

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goede les van Marcel gehad

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nog nooit zoveel geleerd in een korte tijd! Heeft mij enorm geholpen. Blij met vocal center en Marcel als coach!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig om van Marcel les te krijgen enthousiast en stelt op gemak Kan schakelen tussen privé en koor .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top gewoon! Ik wilde mijn partner toezingen op ons feest. Zit een voorgeschiedenis aan maar dat doet niet terzake. Dit is heel ver buiten mijn comfort zone maar ik wilde het persé doen. Al vanaf de eerste les voelde ik me minder onzeker! Want naast het beter leren zingen kreeg ik zeker ook meer zelfvertrouwen. Minstens zo belangrijk! Ik ging er graag heen! Ook nog een mooi kado gekregen vanwege het verhaal erachter! En ik heb het gedaan, ging het niet zoals het moest en ik het wilde, mede omdat mijn hart in mijn keel zat en de paniek even overheerste.. ik heb het gedaan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd superleuk en super leerzaam! er wordt naar mijn vragen geluisterd en binnen 1 les ben ik alweer 100 stappen verder. top coach!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Marcel is echt een hele fijne docent. In de lessen Werken we aan heel veel dingen waardoor ik heel erg snel groei. Hij weet altijd de juiste dingen toe te passen zodat iets voor mij gaat werken. Marcel is super professioneel en persoonlijk met de leerlingen. Dat maakt dat de lessen heel vertrouwd aanvoelen. Ik raad Marcel zeker aan!

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl