4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik sta er iedere les weer van te kijken hoeveel er in één uurtje bereikt kan worden. Door de persoonlijke invulling van de lessen en de directe, eerlijke begeleiding houd je aan elke les een goed gevoel over. Een aanrader voor iedereen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het super leuk en ik heb veel geleerd!

• Zangcoach: Michelle de Jong

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij Linda voel je je gelijk op je gemak, is heel duidelijk, begrijpt wat je bedoelt. het is voor mij heel wonderbaarlijk dat je zo simpel en snel een oplossing voor een probleem kunt aandragen. geweldig! ik heb zeker genoten en al veel geleerd in 1 les.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan eigenlijk geen negatieve punten bedenken, dus vandaar alleen maar tienen. Stukjes waar ik tegen problemen aanloop, weet ze op te lossen met een paar effectieve tips en aanwijzingen. Daarnaast helpt ze me vertrouwen op te bouwen in mezelf en los te komen van het alleen maar 'netjes en braaf' de tekst zingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

1x les gehad van Linda ter voorbereiding op mijn bruiloft, waar ik een nummer ga zingen voor mijn aanstaande. Ze heeft me heel goed geholpen om mijn onzekerheden weg te nemen en om het juiste bereik van mijn stem te vinden. D.m.v een aantal kleine trucs en aanwijzingen voel ik me nu een stuk zelfverzekerder om voor een groot publiek op te treden. Linda geeft op een rustige, vriendelijke en duidelijke manier les. Ondanks dat ik maar 1 les heb gehad zou ik haar zeker aanbevelen.

• Begeleiding
  • Didactische vaardigheden N.v.t.
  • Werkwijze en methodiek N.v.t.
  • Lesinhoud N.v.t.

Top les gehad veel bijgeleerd op 1u tijd meer als ik verwachte! Top meid Iris

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn eerste indruk was goed en voelde mij direct welkom. Zonder franjes werd alles duidelijk uitgelegd. Nogmaals ik had een zeer goed gevoel en de hele dag door.

• Zangcoach: Desiree Manders

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waren met een groep en hebben erg veel geleerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb veel geleerd bij Nils. Dacht, dat ik door mijn leeftijd(67 jaar) een kleiner stembereik had gekregen, maar weet nu, dat dat aan andere zaken lag, zoals energie, spierspanning en ademtechniek. Ik had ongeveer 8 jaar amper gezongen tijdens een moeilijke periode, maar ben weer helemaal BLIJ en ga daarom nog 10 lessen bij Nils volgen.

• Zangcoach: Nils Westerhoff

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is mijn eerste kennismaking met Vocal Center. De locatie is al top en ik ben zeer onder de indruk van aanpak en methode. Door de (ervarings)kundigheid en het enthousiasme van de docent voelde ik mij op mijn gemak. Na enkele oefeningen boekten we al resultaat. Ik ben wel iemand die graag wil weten waarom de dingen werken, zoals ze werken maar dat kan ik altijd zelf googlen :). Het is prettig dat de oefeningen worden opgenomen en opgestuurd. Een volgende keer zal ik het zelf opnemen als dat makkelijker is voor de docent. Ik ga de komende weken dagelijks aan de slag met de oefeningen en zie Marcel over drie weken weer en heb goede hoop dat het goed komt met mijn stem. Al met al een positieve en motiverende ervaring!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel relaxed en leerzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne ervaring gehad, tijd ging alleen te snel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben blij verrast dat ik in een uur tijd al zoveel heb geleerd....dat smaakt naar meer. Ik kon het direct in de praktijk brengen, dacht ik. Blijkt iets lastiger, maar heel boeiend.

• Zangcoach: Desiree Manders

4 sterren: goede service, goed behandeld

Moet eerlijk zeggen dat ik niet kan vergelijken, maar vind vooralsnog Paula top qua begeleiding bij mijn eerste stappen in zangland ;-)

• Zangcoach: Paula Snoeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voelde mij gelijk op mijn gemak. Heldere uitleg/instructie waar je direct mee aan de slag kan. Fijn dat het opgenomen is, zodat ik het terug kan luisteren. Kijk uit naar de volgende les.

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Superfijne coach, kundig, energiek en ze gaf goede, bruikbare tips!

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik blij verrast om na 1 introductie en 1 gewone les al zo’n vooruitgang te boeken! Wat een fijne duidelijke methode.

• Zangcoach: Joyce van der Sangen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was heel, heel erg blij en verrast na de les van Marcel. Hij geeft je direct het gevoel dat je niet onzeker hoeft te zijn en gewoon kan doen wat er gevraagd word zonder gene. Verder merkte ik na een aantal korte oefeningen direct het verschil! Marcel luistert en observeert heel erg goed, waardoor je ook het gevoel krijgt dat je heel erg serieus wordt genomen en er echt op de juiste manier aan jouw probleem gewerkt word!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Robin's enthousiasme was aanstekelijk en daarnaast heeft hij ons popkoor hele nuttige tips gegeven op het gebied van volume en dynamiek, waardoor we nog beter een geheel vormen nu. We hebben echt een superleuke repetitie gehad, iedereen ging vol energie weer naar huis.

• Zangcoach: Robin Visser

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb de zangles met Iris als leerzaam ervaren. Het contact verliep prettig en ontspannen. Ik heb een aantal aspecten over mijn eigen zingen kunnen leren en ook kunnen oefenen met haar.Over dit alles ben ik tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb nog nooit eerder zulke relaxte lessen gehad! Mijn Grunts, Screams, Growls, alles! is in een paar lessen zoveel verbeterd, en dat puur door hoe het word uitgelegd en voorgedaan. En dan ook nog eens op een hele relaxte manier. Ik ben nog niet eerder zo tevreden geweest over zanglessen en de resultaten ervan. Marcel, Echt een topgozer!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Paula Snoeren heeft binnen enkele minuten door waar je technisch op kan verbeteren, weet dit goed te verwoorden en aan te pakken. Dankzij haar lessen zing in nu veel relaxter, stabieler en kan ik makkelijk de hoogte in. Ik heb al meedere zangdocenten gehad, maar Paula haalt echt het beste in je stem naar boven! Simone van den Eertwegh www.simonevandeneertwegh.nl

• Zangcoach: Paula Snoeren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lessen bij Nicole is zo tof en je moet het echt ervaren om te begrijpen hoe tof het is. Dus voor de twijfelaars zoals ik, ga dit doen en maak er van wat jij wil!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top sessie. In een korte tijd concrete tips en oefening aangeleerd gekregen die me op weg zetten voor de komende repetities. Komt een vervolg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Marcel heeft me in een paar lessen flink vooruit geholpen, als voorbereiding op mijn bruiloft. Door goed te focussen op 1 bepaald nummer heb ik dankzij hem mooi kunnen zingen. De lessen waren doelgericht, ontspannen, didactisch goed (ik ben zelf trainer, dus ik weet waar ik het over heb) en leuk. Niet alleen de zangtechnische kant kreeg aandacht, maar zeker ook de emotionele/belevingskant, als ook de praktische elementen voor tijdens het optreden. Kortom, hartstikke tevreden!

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl