Van Joyce wordt je heel vrolijk. Leuke professionele meid.
Een ontzettend leuke ervaring. En ook leerzaam. Ik kreeg genoeg tips mee om in het vervolg een metalstrot op te zetten zonder direct mijn stembanden te slopen. Enige minpuntje was dat we na 3/4 uur even niet meer goed wisten wat we moesten doen. Zou nog beter zijn als er voor beginners zoals ik sowieso een soort basislesprogramma van een uur zou zijn, onafhankelijk van de voorbereiding van de deelnemer.
Leuke ervaring en erg fijne docent. Weet je gerust te stellen (t is toch altijd spannend) en student staat centraal. Zou het zeker aanbevelen en kom graag nog eens terug als het budget het toe laat. De prijs is dan ook het enige wat is kan nu zo kan bedenken waar nog iets in te verbeteren valt ;) maar hè, waar is dat nu niet.
Ze is heel aardig en laid back. Je kan lekker met haar overleggen over waar mee jd aan de slag wilt, maar ook qua technieken gaat ze er samen met je voor! Je durft door haar chille relaxte manier van lesgeven sneller te brullen als een metal beest
Frisse aanpak, lekker meteen zingen en duidelijke aanwijzingen.
Ik vond het echt een hele fijne les. Ik ben zelf nog al onzeker als ik mij op glad ijs begeef en dat haalde ze wel beetje bij beetje weg. Ik vond de manier van werken ook erg prettig en denk zeker dat ik hier mee door wil gaan.
Iris bedankt voor de heel goede zangles!! Het was top!!! Tot de volgende zangles!!! Mvg Björn!!!
Dit was mijn eerste les en heb ervan genoten! Linda pakt direct aan, geeft concrete feedback terug. Super.
Ik heb in het verleden zangles gehad, maar deze workshop van Dees van afgelopen zaterdag was heel verhelderend. We waren met z'n 3-en tijdens de workshop. Er was genoeg tijd en persoonlijke aandacht om de uitleg over de methode ook zelf te "voelen" en te snappen tijdens het zingen. Een dikke 8! Wellicht kom ik nog es terug.
Het was een geweldige ervaring voor mij. In het verleden zang ik zonder coaching en het was een beetje moeilijk voor me om te leren hoe ik mezelf moest uiten en hoe ik de woorden goed moest articuleren. Linda heeft me vandaag echt goed geholpen en ik kijk uit naar meer lessen met haar om beter mijn stem te kunnen krijgen.
Heel gericht en ervaren les Zonder kostbare tijd te verliezen Heel prettig Maar waarschijnlijk te prijzig om voort te zetten. En lokatie te ver
Zeer goede coach en zangeres. Desiree laat je stem, klank en uitspraak al na een paar keer zingen duidelijk beter klinken. Professionaliteit, begeleidingen en werkwijze zijn in een woord top, je steekt er wat van op!!!
Een geweldige eerste zangles ervaring. Smaakt naar meer.
Ik heb heel veel aan de tips van Nicole wat betreft de ademhaling waardoor ik ontspannen kan zingen
Supercoach. Geef nooit een 10 omdat er dan altijd nog uitdaging blijft maar ik ben zeer tevreden over en blij met Nicole.
Robin is niet alleen super enthousiast maar hij weet waar hij over praat en kan je net dat zetje geven wat je op dat moment nodig hebt. Als coach en als mens een dikke 10!
Linda is een hele vaardige zangdocente met een heel vriendelijke en open uitstraling. Ze helpt je steeds beter te kunnen zingen. Echt een aanbeveling!
Goede methode om je verser te helpen met zingen. En Linda is een super coach die gepasioneerd te werk gaat. Ze weet dingen zo uit te leggen dat je er ook gelijk iets mee kan. Top
Super om bij vocalcenter les te krijgen. Daarbij ook nog van Marcel. Top coach. Bedreven, proffesioneel, super gemotiveerd om jou wat te leren.
Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl