Hele leuke leerzame eerste les gehad. Joyce is een fantasiche lerares.
Prima ontvangen. Leswijze precies zoals ik zelf wens. Professionele inhoud in goede sfeer.
Onze dochter Elles heeft vandaag haar eerste zangles bij Michelle de Jong gehad. Ten eerste heel leuk dat we de les toegestuurd kregen; nu hoor ik haar eindelijk een keer echt zingen. (Dit wil ze namelijk nooit voor mij alleen doen 😃). Bedankt hiervoor! Ze kwam heel enthousiast terug en kan niet wachten tot het weer donderdagmiddag is! Indeling van de les heel duidelijk met veel tips en tops, wat haar erg motiveert om er thuis gelijk mee verder te oefenen.
Erg leuke eerste les achter de rug, al meteen inzicht aangeboden gekregen over klanken van klinkers waar ik mee aan de slag kan. Ik had me misschien iets beter kunnen voorbereiden door al wat nummers te bedenken die ik graag had willen zingen. Mijn nivo en kennis over zingen op schaal 1-10 is een 2. Nu al zin in de volgende les. Dankjewel Joyce.
De coach heeft begrip en denk mee aan oplossingen, groot voordeel de coach kent het repertoire.
Ik ga hier heel veel aan hebben.
Michelle was really great! She is extremely friendly, makes you feel comfortable, and really knows what she is talking about with regards to vocal health and sound production. She is also very professional and focused with the lesson time, I will definitely come back!
We hebben een super leuke koor coaching workshop gehad, achteraf van iedereen alleen maar enthousiaste reacties. Super bedankt!!!
een hele leuke les gehad, veel geleerd, kan er daadwerkelijk iets mee.
Ik heb 2 lessen bij Robin gehad en hij had al meteen in de eerste les de essentie te pakken bij mij. Daarom konden we heel gericht aan het werk. Daarnaast is het gewoon een fijn mens. Dus ik heb 2 fijne lessen gehad waar ik veel geleerd heb.
In ontspannen sfeer gewerkt om een doel te bereiken. Dat is gelukt.
Leuke ervaring, maar net iets te kort wanneer gekozen wordt voor een duo les. Ook wat aan de prijzige kant in verhouding met de opgedane kennis. Iris is wel top!
Heel gezellig ontvangst , Iris laat je direct op je gemak voelen. Ze geeft haar les gestructureerd en bied heel veel tips en tricks aan!
Eerste zangles ooit. Manon komt op mij over als een goede vocalist/coach, die mij goed op weg kan helpen om meer uit mijn stem te halen. Ik ben erg benieuwd naar wat er komen gaat.
Super ervaring gehad !!! Iris legt alles heel goed uit en geeft je de nodige tips and tricks om je doel te bereiken. Eveneens een zeer toffe vrouw in de omgang. Meer van dit.
N.a.v. mijn vraag over de workshop Homerecording is mij een een-op-een sessie aangeboden afgestemd op mijn nivo en software. Het was een gezellige les waarin ik ruim voldoende antwoord heb gekregen op mijn vragen waardoor ik vol enthousiasme naar huis ging.
Ik ben geen ervaren zanger en een beginner dus voor mij is het moeilijk zeggen wat er goed of slecht is maar mijn gevoel is super goed en heb heel veel informatie gekregen en mooie oefeningen met hele goede aanwijzingen gehad waar ik mee verder kan en ook gewoon door gaat met mijn zangeressen bij Chantal.
Workshop van Koorlid tot Solist was spannend en heel leerzaam. Om uit je comfort zone te komen vanuit het koor naar een solist is voor mij een hele stap ondanks dat ik al jaren zing. Marcel heeft mij op allerlei manieren tools gegeven om verder te werken aan deze stap. Heeft voor mij wel een vervolg nodig. Super leuke avond.
Ik ben zeer vriendelijk ontvangen. Heel professioneel en veel goeie tips gekregen. Ik ben zeer tevreden over en kijk uit naar de volgende les.
Goede eerste indruk. We zijn meteen aan de slag gegaan en het voelde goed. Uitleg over werkwijze en methodiek spreken me aan. Ondanks de zenuwen toch zin in de volgende les dus dat is een goed teken.
Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl