Vincent heeft me weer op een hele fijne manier verder geholpen binnen mijn cariere waarin ik veel mijn stem gebruik, Hij heeft me voornamelijk ook geholpen met zekerder van mezelf worden en het aantonen van welke lichaams houdingen het beste werken binnen mijn werk om de juiste stemtechniek te gebruiken. De les was enorm leerzaam, Er wordt in duidelijke termen gesproken voor beginners en dat zorgt voor een duidelijke communicatie! Ontzettend bedankt!!
Dank voor de super les, sportieve groet van Daan. Ps. Dat skiën en zingen gaan we doen! Kan je in de meivakantie?😉
Geweldige les door Linda! Meteen de eerste les een hoop nieuwe, en tevens nuttige, dingen geleerd! Ook de sfeer gedurende de hele les was super relaxed en er werd/wordt echt de tijd genomen om aan de knelpunten te werken. Ik kijk alweer uit naar de volgende!
Het klikte direct tussen Marcel en mij ondanks dat ik over de pensioengerechtigde leeftijd ben. Een leuke les. en hij nam de angst weg van poliepen op mijn stembanden, die heb ik dus niet. Ik dacht einde carrière. Maar ik ga weer vrolijk door.
Nils is een hele goede coach. Ik kende hem ook al persoonlijk. Leuk om les bij hem te volgen
Als een hele goede lesstof waar ik zeker mee verder kan. Linda was vrij positief over Mijn tot nu toe bereikte zang kwaliteit. Ben Nu bereid mijn zang techniek te verbeteren samen met haar!
Joyce was superrelaxed en tegelijkertijd professioneel. Voor een eerste les al gelijk veel goede tips en uitleg gekregen. Aanrader!
Ik heb zoo ontzettend veel van Michelle geleerd en ik merk dat ik echt met stappen vooruitga. mijn bereik is groter geworden en ik ben me er beter van bewust of ik mijn stem op een gezonde of ongezonde manier gebruik. Ik heb nogsteeds heel veel om aan te werken, maar in het halfjaar dat ik sporadisch les heb van Michelle heb ik meer geleerd dan de 8 jaar waarin ik andere zanglessen had.
Ik heb een hele toffe les gehad van Marcel! We hebben een solo stuk aangepakt en het heeft me echt heel erg geholpen!
Ik had een verzoek ingediend voor zangcoaching met spoed, vervolgens kreeg ik ten eerst razendsnel antwoord en ook nog eens beste begeleiding die ik ooit had kunnen wensen. Duizendmaal bedankt mij zien jullie zeker vaker!!
Ik les al sinds mijn 16e (ben nu 20) en ervaar het nog steeds als super leuk en energiegevend.
Paula is een super docente, ze verwacht veel maar het lukt ook elke keer. Ik ga met super grote sprongen vooruit!
Super praktische, no nonsens aanpak en vlot inspelend op de gevraagde thema's. Voor herhaling vatbaar!
Leuke les, die zich volledig spitste op de vragen die ik had en die op een duidelijke manier werden beantwoord.
Zeer goede, leerrijke les gekregen! Veel dank aan Iris Goessens
Bij mijn eerste bezoek was de sfeer relaxed en professioneel. Ik kreeg in duidelijke taal uitgelegd hoe bepaalde zaken werken en hoe ik als dj de uitdagingen voor mijn stem op een goede manier kan oplossen door techniek en training. Ik pas dit sinds mijn bezoek ook heel bewust toe en merk al een duidelijk verschil. Ik kijk erg uit naar de volgende afspraak om uiteindelijk het beste uit mijn stem te halen.
Kei leuke leer samen les
Zingen bij Vocal Centre is echt een feestje ! Vooral bij Manon want wat een topper is zij ! Niet alleen ontvang ik Op zangniveau tips en tricks maar mijn podiumvaardigheid heeft een boost gekregen door Manon !
Michelle heeft tijdens een repetitie van Rockkoor Enschede van Prestige een nummer "onder handen genomen". Ik heb Michelle ervaren als enthousiast en energiek. Daarnaast beschikt ze over humor. Ik heb erg veel plezier beleefd aan haar manier van doceren en vond het leerzaam.
Linda is een enorm lieve en goede zangcoach. Zeker een aanrader!
Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl