4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een fijne les. Manon geeft enthousiast en actief les, dus al vanaf het begin van de les werd ik met simpele opdrachten uitgedaagd om gewoon te beginnen met zingen, waardoor ik langzaam, door te doen, leerde wat goed voelde en klonk en wat niet. In plaats van eerst veel te moeten luisteren en alles van te voren te moeten begrijpen. Dit vond ik een hele fijne en motiverende manier van leren.

• Zangcoach: Manon Wouterse
  • Professionaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige introductieles gehad van Michelle! Ze heeft me tijdens de les in mijn kracht gezet, waardoor ik vrijuit kon zingen. Geweldige ervaring. Zo enthousiast dat ik meteen een vervolgles heb geboekt! Dankjewel!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het lijkt nogal wat om overal een 10 voor te geven, maar Joyce heeft me ook in 1 uur al enorm geholpen. Wat betreft de lespraktijk, het gaf meteen een hele fijne warme sfeer en Joyce kon me op een hele effectieve en fijne manier duidelijk maken wat de Vocal Essence inhoudt en hoe ik dit toe kan passen op mijn eigen zang en mijn eigen knelpunten hiermee aan kan pakken. Het is nog een beetje overwhelming, maar ik kijk er naar uit om zelf hiermee aan de slag te gaan. Ik zal vast weer een les plannen, ofwel bij Joyce of bij een andere coach, om meer verdieping te krijgen en meer coaching en sturing bij hetgene dat ik nav de les van vandaag zal gaan toepassen en oefenen.

Zeer leerzaam!

• Zangcoach: Nils Westerhoff

• Zangcoach: Linda Meester

Hele constructieve workshopdag. Duncan laat de creativiteit bloeien. Dankjewel

• Zangcoach: Duncan Laurence

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk, eerlijk, vaart erin, inlevingsvermogen

• Zangcoach: Chantal van Brummelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deze eerste ervaring was speciaal, indrukwekkend en leerzaam. Het nodigt uit voor meer, heb er zin in om nog verder te gaan om mijn stem te verkennen!

• Zangcoach: Linda Wagenmakers

4 sterren: goede service, goed behandeld

erg fijne en leuke les gehad. jammer dat een les zoveel geld kost anders was ik elke 2/3weken gekomen. maar ik kom zeker nog terug bij joyce. wat een vrolijke meid!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De tips tijdens het coachen waren voor mij een eye-opener! Je moet dingen leren...want als het nooit iemand jou verteld...??? Hoe weet je dan hoe je het moet doen? Daarom...ga naar Vocal Center, en je hoort waar je aan kan werken om het zingen naar steeds een hoger level te tillen!

• Zangcoach: Paula Snoeren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had altijd een schor en licht pijnlijk gevoel na het zingen en bij mijn eerste les is dat al vrijwel helemaal verholpen. Dankjewel Desiree, ik kijk uit naar mijn volgende les! Zeker aan te raden.

• Zangcoach: Desiree Manders

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn om even met Michelle te kunnen zitten en zorgen te bespreken. Vervolgens goede tips meegekregen en een stukje geruststelling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was mijn eerste les. Erg tevreden. Moet het geleerde even laten zakken en de komende weken toepassen in de praktijk. Het is volgens mij goed leerbaar en heb er vertrouwen in dat ik vooruit zal gaan. Dank

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was erg goed! Veel geleerd. het ging soms van de hak op de tak, maar daar was ik (ook) schuldig aan. Veel vragen en van het een komt vaak het ander. Misschien helpt het als de leerling al vroeg aangeeft wat de wens is, en/of de coach vraagt wat de wensen zijn. Maar: zoals gezegd, prima!

• Zangcoach: Iris Goessens

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het heel leuk omdat ik haar beter vind dan mijn vorige zangcoach. Iris geeft mij betere oefeningen en ze deed relaxed. Groetjes Elijah

• Zangcoach: Iris Goessens

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel handvaten gekregen, genoeg om hier voorlopig zelf mee aan de slag te gaan. We begonnen iets later (niet erg, want ik was ook maar net op tijd); tip; vermeld voor Amersfoort op de site waar je mogelijkheden hebt om in de buurt te parkeren. (Ik kon het niet vinden) Het zit midden in de stad, (dichtbij de bioscoop en koopavond op donderdag avond) waardoor veel plaatsen aan de weg vol waren. Ik heb 15 minuten rondgereden alvorens ik kon parkeren. Een parkeergarage waar je 24 uur (ivm het late tijdstip cursus) per dag kan parkeren is een optie.) Boven de ruimte die we gebruikten wonen mensen, een bewoner kwam heel begrijpelijk melden of we het wat zachter wilden doen daar hij de volgende ochtend er weer vroeg uit moest. Gelukkig wist Manon een geluidsdichte ruimte die vrij was en die we konden gebruiken. Voor mij spreekt de methode zeker aan, en ik kom weer terug voor een privé les.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de eerste les al veel handvaten gekregen waarmee ik verder kan. Erg leuke les en ik mocht die liedjes die ik zong zelf kiezen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel erg leuk om dit samen met anderen van het koor te doen. Ik heb er zeker wat van opgestoken. Ik kom zeker terug om wat technische dingen te leren. Heel erg bedankt Marcel en Manon.

• Zangcoach: Chantal van Brummelen
  • Begeleiding N.v.t.

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl