Even onwennig de eerste keer maar Kwam vrij snel in mn comfort zone. Jody bedankt.
Johnny Corsie is a splendid coach with a lot of very useful knowledge. He did a great job starting the lesson creating a relaxed atmosphere for my 12 y/o daughter for whom a first time experience like this is always exciting. Well done.
In deze workshop is heel duidelijk gemaakt op welke manieren je verschillende zaken waar je tegen aan loopt op kunt lossen. Heel interessant en leerzaam.
Prettige samenwerking en goede uitleg!
Marcel is een zeer betrokken en kundige vocal coach en mijn stemproblemen worden met de dag minder dankzij de beproefde technieken
Wist eigenlijk niet wat mij precies te wachten stond bij zangcoach Linda Wagenmakers. Maar mijn eerste musicalles was een ware droom voor mij om op een prof. en zeer gerichte lesstof op basis van musicals als techniek twangen. Maar niet alleen de zang word behandelt, maar ook interpretatie en zelfs het acteren in een musical. Als voorbereiding op mijn musical auditie, en worden mijn kansen op auditie echt groter om daar doorheen te komen.
Michelle heel erg dankbaar, ik ben echt qua zang op zoek nr mijzelf. Samen met haar zet ik hier stappen in en werk ik toe naar mijn audities. Mijn stem zat beetje op slot en daardoor ook erg onzeker geworden. Door haar daadkrachtige manier van les geven en geweldige adviezen + vertrouwen heb ik het gevoel alsof ik op zang gebied de hele wereld weer aan kan. Mijn strot staat open, met Michelle aan mijn zijde durf ik't aan. Topcoach!!!
Superleuk en toegankelijk, je voelt je snel op je gemak en er wordt (snel)duidelijk gemaakt waar je op moet letten en aan moet werken. Heel tevreden dus 😊
Het helpt egt! Linda is egt super. Ze geeft je advies ove4 dingen wat je niet eens wist. Ik heb al in een les alle informatie gekregen die ik niet wist dat ik nodig had. Ga zeker bij vocal center zangles nemen. Bedankt!
Zangles met meerwaarde. Echt op maat. Technisch advies heel naturel Waardoor we direct tot de kern komen. Uitgaand van mijn kernkwaliteit voegt Linda er vanuit haar passie advies aan toe waardoor het kwartje valt.
Ik had van tevoren goede verhalen gehoord over Marcels vaardigheden als vocal coach, en hij maakte de verwachtingen meer dan waar! Hij weet waar hij het over heeft, is vriendelijk en energiek, en heeft me naar huis gestuurd met veel handvatten om mee verder te werken. Nogmaals bedankt, Marcel!
Als eerste : Heb alleen ervaring met Desiree Manders dus deze referentie is vooral en alleen op deze ervaring gericht ,omdat ik over de rest niks kan vertellen ,geen ervaring mee. Zelf vind ik t fijn om mijn repertoire even door te nemen tussen mijn eigen drukke werkzaamheden door. Ze luistert goed naar wat ik wilde weten en weet heel goed hoe de stem werkt los van elke didactiek , dat vind ik fijn . Ze kan meteen iets voorzingen wat dan ook meteen ontzettend mooi klinkt . Ze kijkt goed wie er voor haar neus staat en weet meteen te voegen . Echt een aanrader , voor eigenlijk iedereen.
Ik ben dik tevreden het gaat lekker vlot goede uitleg en informatie.
Eerst privé les, in korte tijd genoeg stof om thuis mee te oefenen. Fijn dat je de les terug kan luisteren. De eerste les is goed bevallen, en heb besloten om voor de bundel van tien lessen te gaan.
Manon geeft enthousiast en prettig les, met eenvoudige tips en suggesties. Je bepaalt zelf per sessie waar je de focus op wilt leggen. We boeken samen snel resultaat en ik kan direct de verbeterde techniek in de praktijk toepassen.
Ik ben blij met het vertouwen wat Linda mij na 1 les al gegeven. Ik ben heel benieuwd wat de volgende lessen gaan betekenen!
Praktijkgerichte zangles waar je echt wat aan hebt. Snelle verbeteringen en goede hulp de juiste kant in te zingen.
Michelle gaf me vertrouwd gevoel en denkt mee. Erg fijne sessie.
Super fun, Iris is een leuke coach.
Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl