Passie

Passie

• Zangcoach: N.v.t.

Eerst goede uitleg en dan meteen oefenen!

Er werd veel tijd besteed aan achtergrondinfo wat ik zelf heel fijn vind. Ik had helaas een moeilijke song uitgezocht wat tegenviel. Ik had misschien graag wat aanwijzingen gehad wat voor soort lied het beste bij mijn stemsoort past om daar mee te oefenen. Was wel een heel prettige les, zeer vriendelijke en kundige coach.

• Zangcoach: Chantal van Brummelen

Prima zangles met goede nuttige tips en veel ruimte voor eigen inbreng.

Ik vind de zanglessen prijzig.

• Zangcoach: Chantal van Brummelen

In een korte tijd veel geleerd

Ik had wat hulp nodig in een korte tijd en iemand had me Nicole aangeraden! Een onwijs aardige en duidelijke meid die mij echt goed heeft geholpen en waar ik daadwerkelijk iets aan heb gehad! Het enige wat ik in jullie beleid minder vindt is dat als je verhinderd zou zijn dat je je geld niet terug krijgt(wat ik best duur vind)maar voor de rest dik tevreden. Ik had trouwens de lessen van mijn kinderen gehad voor mijn Moederdag in de vorm van cadeaubonnen!!

• Zangcoach: Nicole van Hulst

Leuke coach. Open persoonlijkheid en filtert goed waar de behoefte ligt Prettige uitleg over de aanpak van VC ben wel bekend met VC maar de uitleg over de vernieuwde aanpak was fijn om te weten Geen toonladder gedoe maar meteen zingen en de tips konden meteen worden toegepast. Heb deze meteen toegepast Kijk uit naar de volgende les!

• Zangcoach: N.v.t.

Vanaf het eerste moment een leuke klik!

Desray Manders voelt goed aan welke obstakels er overwonnen moeten worden, en gaat daarmee aan de slag. Samen werken we stap voor stap aan de zangontwikkeling. Ze heeft veel kennis en ervaring. Dat helpt enorm om stappen te maken. Desray is een kanjer!

• Zangcoach: N.v.t.

Wat Jan ik voor je doen?!

Marcel is enthousiast en heeft een prettige manier van les geven Na 10 jaar klassiek les moet ik wel wennen aan de methodiek. Heb er alle vertrouwen in dat dit na een aantal lessen gaat landen

• Zangcoach: Marcel Swerissen

Zeer goede lessen!

Ik heb veel in deze lessen geleerd. Ik ben veel meer te weten gekomen van het toepassen van bepaalde zangtechnieken. Nu kan ik dit beter toepassen en heb ik vooruitgang geboekt qua zang.

• Zangcoach: Linda Wagenmakers

Goede uitleg en fijn dat je de les nadien nog eens terug kunt luisteren.

Ik heb nu 1 les gehad en vond het een fijne manier van lesgeven. Dit omdat je, d.m.v. het zingen van liederen die je zelf mooi vindt, veel dingen kunt leren en moeilijke punten kunt oplossen. Nils geeft goede uitleg en stelt je op je gemak. Zeker zo'n eerste les is het toch spannend.

• Zangcoach: N.v.t.

Desiree is zeer geduldige coach die het beste uit je wilt halen!

Net een workshop van Desiree gehad met meerdere zangeressen. Dit was gezellig, leerzaam en iedereen kwam aan bod om een nummer te zingen waarbij je direct wat tips kreeg. Desiree kijkt ook heel goed naar je lichaamhouding, zodat je de ene keer kracht moet zetten bij een uithaal, tot aan ontspannen en licht zingen.

• Begeleiding/werkwijze
  • Had je een klik met je coach? N.v.t.
  • Is je vraag/doel behandeld
  • Wat vind je van onze techniek Vocal Essence N.v.t.
  • Zangcoach: Desiree Wouterse

Marcel is echt een super coole gast en coach met 100 procent eigen zang ervaring

Professional coach met veel ervaring en voorbeelden

• Zangcoach: Marcel Swerissen

Een onvergetelijke ervaring

Ik wilde mijn vrouw op onze bruiloft graag verrassen met een serenade. Dankzij Paula, die mij in minder dan 3 week heeft klaargestoomd, was ik klaar voor de grote dag: het was een daverend succes, de verrassing was compleet, ik kreeg een staande ovatie. Kortom, een onvergetelijke ervaring!

• Zangcoach: Paula Snoeren

hier heb ik echt veel aan gehad

Eerste keer dat ik zangles kreeg in mijn eentje, was best nerveus. Nicole van Hulst is een relaxte docente, maar ze zette echt goed de puntjes op de i. Ik heb in dat uur goed kunnen oefenen en veel geleerd.

Desiree neemt alle tijd voor mijn dochter, en is erg vriendelijk en bekwaam

Mijn dochter heeft een vorm van autisme, Desiree gaat hier prima mee om . Nikki vind het super leuk, en leert heel veel.

Leuke coach en leerzame zanglessen!

De coach is erg enthousiast en vriendelijk. Hierdoor voelt het veilig en leuk. Ook merkte ik na de eerste les al meteen verschil in mijn zang doordat de techniek goed wordt uitgelegd.

Grenzen verleggen

Mijn doel is om ook een meer popgeluid te kunnen brengen. Nicole helpt me om te durven en bij lastige stukken door te zetten. Ik ben er nog niet maar al een eind op weg. Dank je Nicole!

Na de eerste les al wezelijke verbetering

Ik heb nu 2 lessen met Jody Bhe gevold en tot mijn grote verbazing wist ze al met 1 les een duidelijk verschil in mijn zang te verwerkelijken, veel meer power. Na de tweede les,die voor mij lastiger was om in de praktijk te brengen maar nu veeteelt beter de hoogte in. De lessen zijn leuk, praktisch en brengen echt resultaat. Had ik veel eerder moeten doen. Love it!

Leuke zangles!

De contacten vooraf liepen goed. De zangles was ook leuk. Desiree legde een aantal technieken uit en er was ruimte om te oefenen. Ze zou wel iets meer feedback en tip hoe dan anders mogen geven.

We hebben bij Vocal Center een fantastische ervaring gehad!

Met z'n vijven les gehad van Manon Wouterse. Wij als akoestisch bandje wilden wel wat tips hoe we wat dynamischer konden worden. Met de aanwijzingen van Manon kregen we meer inzicht in hoe we bepaalde liedjes meer body konden geven. Haar enthousiasme zorgt er ook voor dat wij er nog meer lol in kregen. Alleen jammer dat anderhalf uur zo snel voorbij ging. 😉

Na één les al zóveel handvatten aangereikt gekregen

Wij hadden met onze akoestische Coincidence Band 1,5 uur groepsles van Manon en ze heeft ons in de relatief korte tijd zóveel aangereikt en inzichten gegeven dat we al onze nummers naar een hoger niveau kunnen tillen met alleen al deze aanwijzingen. Haar enthousiasme en muzikaliteit maakt dat wij al uitkijken naar de volgende workshop!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Iris is erg relaxt en wist me precies de juiste kant op te sturen. Wist goed te omschrijven hoe ik met een minieme aanpassing nog meer uit mijn zang kon halen. Ontzettend tevreden!

• Zangcoach: Iris Goessens

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nog maar net begonnen. Ik zou het graag nog wat meer als een persoonlijk ontwikkelplan willen krijgen. Ik denk daarbij aan het formuleren van concrete doelen op gebied van repertoirekeuze en van daaruit het vinden van gelegenheden om te zingen voor publiek en/of om te zingen met andere zangers en muzikanten. Dat ik buiten de lessen om de boer op kan. Ik zal dit met Desiree nog bespreken.

• Zangcoach: Desiree Manders

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb Vocal Center en de zanglessen met Chantal als erg prettig en professioneel ervaren. De methodiek waarbij er obv een gekozen Nummer en de 3 elementen wordt gewerkt aan het verbeteren van het bewust gebruiken van de stem, heb ik tevens als positief ervaren. Chantal is een erg goede zangleeraar, ze inventariseert goed wat de wensen en het huidige niveau is van de leerling. En obv duidelijke toelichting en pointer, met en zonder voorbeelden, helpt ze concreet en makkelijk stappen te zetten. Al om al de lessen als zeer positief ervaren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer fijn en professioneel! Ik voel me veilig en krijg enorm veel zelfvertrouwen!

• Zangcoach: Anouk de Pater

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het heel leuk en kon mijn energie lekker kwijt....

• Zangcoach: Marcia Bamberg

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl