De lessen zijn persoonlijk, inspirerend, motiverend en positief.

Ik vind het fijn dat ik de techniek leer aan de hand van zelfgekozen nummers. In de lessen word ik op een positieve manier benaderd en het is erg persoonlijk. Ik heb vroeger klassiek zangles gehad en ik leer nu dat er zoveel meer is en dat ik meer kan dan ik ooit had verwacht.

• Zangcoach: Linda Wagenmakers

Encouraging teacher with very positive attitude

Vincent has a very positive attitude which makes the lesson relaxed and fun. I found the recording of the class useful; and it was useful to try out a microphone. I am a less experienced and less brave singer, so for me it's important that I can feel comfortable, supported but still challenged in a singing lesson, Vincent is a great help there.

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

Erg fijne zanglessen, had ik veel eerder moeten doen!

Inmiddels heb ik alweer ongeveer een jaar les bij Paula Snoeren. Zij weet me iedere keer weer te helpen/ begeleiden op verschillende vlakken! Van technische aspecten tot zelfvertrouwen tot performance. Ik kan met alles bij haar terecht. Erg fijn om een zangcoach te hebben die zelf ook nog zeer actief is in het werkveld, waardoor ze de beste mentor is die je kan wensen!

• Zangcoach: Paula Snoeren

Zeer goede begeleiding

Vocal Center haalt het zangtalent in je naar boven. Ze luisteren naar hoe jij het nummer wil brengen / zingen en besteden hier de volle aandacht aan. Elke les leer ik dingen bij vol verbazing. Vocal Center denkt mee aan dingen waar jij je stem wil laten horen , naar jou doel. Ze denken mee om jou te laten groeien.

• Zangcoach: Paula Snoeren

Leerzaam

Vocal center heeft voor mij leermomenten betekend. Je leert je zelf kennen en je verbeterpunten. Ze willen altijd het best uit je halen dat vind ik top.

• Zangcoach: Nils Westerhof

Relaxt en toch hard werken!

Ik heb van Vincent hele prettige coaching gehad waarin ik op mijn tempo mocht leren maar ook uitgedaagd werd om uit mijn comfort-zone te stappen!

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

Joyce werkt met een hele toffe methode waar ik veel baat bij heb . Ik dacht dat er met mijn stem iets mis was maar Joyce haalt het beste uit mijn stem naar boven .

• Zangcoach: Joyce van der Sangen

Het was een hele interessante en gezellige workshop.

Ik heb een workshop ‘song in een dag’ gedaan!

• Wat vind je van onze techniek Vocal Essence
  • Heb je veel geleerd? N.v.t.
  • Zangcoach: Nils Westerhof

Leerzaam ,zeer positief, en vol energie

Ja goed enthousiast

Leuke leerzame les!

Ik wilde al een tijdje een proefles gaan volgen, maar vond het erg spannend. Uiteindelijk wel gedaan en ik ben blij dat ik de stap durfde te zetten. Er werd veel uitgelegd, maar op een fijne, duidelijke manier. Het was zeker de moeite waard!

• Zangcoach: Nils Westerhof

Je leert heel snel heel veel

Zangles bij Vocal Center is heel erg fijn. Je vertelt waar je aan wilt werken binnen een nummer en je gaat daar ook heel specifiek mee oefenen. Je leert hierdoor heel erg snel.

• Zangcoach: Linda Wagenmakers

Fijne begeleiding, veel geleerd

Ik was erg te spreken over de informele sfeer van de lessen. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Nils. Mijn zelfvertrouwen rondom zingen is enorm gestegen.

Fijne begeleiding

Na de eerste les boeide nieuwe inzichten gekregen!

• Zangcoach: Nils Westerhof

Geweldig! Hulp gevonden die ik nodig had

Nils weet erg goed aan te sluiten bij wat je nodig hebt. Gaat samen met je op zoektocht en weet verschillende manieren hoe hij iets kan aanleren. Van te voren was ik iets wat sceptisch, methode klonk bijna te mooi om werkelijk te zijn. Maar uiteindelijk werkt het absoluut. Zodra je de theorie snapt en weet hoe je die toe kan passen, kan ik werkelijk alles zingen. Bizar, maar super blij! Daarnaast is Nils erg relaxed, enthousiast en gezellig.

Zeer goed!

Mijn vocal coach is Linda Meester, en zij is een enthousiaste, geduldige, en ervaren coach! Ik ga elke keer met een glimlach en met veel informatie weer naar huis.

• Zangcoach: Linda Meester

Zingen met een lach en een traan

Vanaf mijn eerste les tot en met mijn laatste les ben ik zo onwijs gegroeid. In de moeilijke tijden was Vocal Center mijn veilige haven waar ik even alles kon vergeten en in de leuke tijden lieten de coaches me alleen maar meer lachen! Kijken naar wat bij jou past en wat voor jou helpt is wat de coaches doen en door onder andere Robin heb ik mijn persoonlijke doel gehaald: Defying grafity uit de musical Wicked zingen! Ik ben een gelukkiger mens door de coaches van Vocal Center!

Meer dan alleen zangcoach !!!! Toppers

We voelen ons gedragen vocaal en mentaal om goed en professioneel voorbereid en begeleid te voor pittige audities ! Perfecte afstemming in keuze zangcoach ! Zeker ook een dikke pluim voor Anouk een kanjer wat steunt ze zowel mijn zoon van 11 als mij als moeder !!

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

Praktisch en op maat. Precies wat ik nodig had.

Super goed

Ik ga altijd met een heel fijn en goed gevoel naar huis , had veel eerder willen komen bij robin van beek , buiten het proffesioneel lesgeven is er ook een enorme klik waardoor je je nog zekerder voelt om niet bang bent om te falen. Maar vooral dus dat ik lekker mezelf kan en mag zijn. Gr Qiara

Leerzaam

Ik heb een goede ervaring met vocalcenter, ik heb veel geleerd in de afgelopen tijden dat ik bij vocalcenter zit (Mijn vocalcoach *joyce van sangen* staat er miet bij dus heb ik odeke de koning aangevingd want hier heb ik ook les van gehad !

• Zangcoach: Odeke de Koning

Inspirerend

Vincent is een geweldige leraar, een echt mensenmens met tomeloze energie, passie en toewijding voor het vak.

Hele fijne lessen

Heel erg veel geleerd. Alleen de prijs valt heel erg tegen

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

Vriendelijke coaches, flexibel in te plannen!

Enkele maanden geleden ben ik begonnen met zanglessen omdat ik graag zing, maar het niet goed kon. Via een gestructureerde methode die Vocalcenter ontwikkeld heeft, weet ik nu veel beter hoe ik niet alleen mijn stembanden maar ook de rest van mijn lichaam kan gebruiken. Vincent is een aardige, stimulerende coach die in elk lied dat je wilt zingen wel iets weet te vinden waarin hij jou kan verbeteren.

Awesome!

Super goede ervaring bij Vocal Center. Ik zing tegenwoordig nummers die ik vroeger altijd wilde zingen, maar nooit haalde. Nu wel en nog makkelijk ook!

Top leraar!

Ik wilde graag leren zingen. Kon nog niet veel en Vincent heeft mij de kneepjes van het vak geleerd. Ontzettend leuke en enthousiaste leraar!

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl