Leerzaam ,zeer positief, en vol energie

Ja goed enthousiast

Leuke leerzame les!

Ik wilde al een tijdje een proefles gaan volgen, maar vond het erg spannend. Uiteindelijk wel gedaan en ik ben blij dat ik de stap durfde te zetten. Er werd veel uitgelegd, maar op een fijne, duidelijke manier. Het was zeker de moeite waard!

• Zangcoach: Nils Westerhof

Je leert heel snel heel veel

Zangles bij Vocal Center is heel erg fijn. Je vertelt waar je aan wilt werken binnen een nummer en je gaat daar ook heel specifiek mee oefenen. Je leert hierdoor heel erg snel.

• Zangcoach: Linda Wagenmakers

Fijne begeleiding, veel geleerd

Ik was erg te spreken over de informele sfeer van de lessen. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Nils. Mijn zelfvertrouwen rondom zingen is enorm gestegen.

Fijne begeleiding

Na de eerste les boeide nieuwe inzichten gekregen!

• Zangcoach: Nils Westerhof

Geweldig! Hulp gevonden die ik nodig had

Nils weet erg goed aan te sluiten bij wat je nodig hebt. Gaat samen met je op zoektocht en weet verschillende manieren hoe hij iets kan aanleren. Van te voren was ik iets wat sceptisch, methode klonk bijna te mooi om werkelijk te zijn. Maar uiteindelijk werkt het absoluut. Zodra je de theorie snapt en weet hoe je die toe kan passen, kan ik werkelijk alles zingen. Bizar, maar super blij! Daarnaast is Nils erg relaxed, enthousiast en gezellig.

Zeer goed!

Mijn vocal coach is Linda Meester, en zij is een enthousiaste, geduldige, en ervaren coach! Ik ga elke keer met een glimlach en met veel informatie weer naar huis.

• Zangcoach: Linda Meester

Zingen met een lach en een traan

Vanaf mijn eerste les tot en met mijn laatste les ben ik zo onwijs gegroeid. In de moeilijke tijden was Vocal Center mijn veilige haven waar ik even alles kon vergeten en in de leuke tijden lieten de coaches me alleen maar meer lachen! Kijken naar wat bij jou past en wat voor jou helpt is wat de coaches doen en door onder andere Robin heb ik mijn persoonlijke doel gehaald: Defying grafity uit de musical Wicked zingen! Ik ben een gelukkiger mens door de coaches van Vocal Center!

Meer dan alleen zangcoach !!!! Toppers

We voelen ons gedragen vocaal en mentaal om goed en professioneel voorbereid en begeleid te voor pittige audities ! Perfecte afstemming in keuze zangcoach ! Zeker ook een dikke pluim voor Anouk een kanjer wat steunt ze zowel mijn zoon van 11 als mij als moeder !!

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

Praktisch en op maat. Precies wat ik nodig had.

Super goed

Ik ga altijd met een heel fijn en goed gevoel naar huis , had veel eerder willen komen bij robin van beek , buiten het proffesioneel lesgeven is er ook een enorme klik waardoor je je nog zekerder voelt om niet bang bent om te falen. Maar vooral dus dat ik lekker mezelf kan en mag zijn. Gr Qiara

Leerzaam

Ik heb een goede ervaring met vocalcenter, ik heb veel geleerd in de afgelopen tijden dat ik bij vocalcenter zit (Mijn vocalcoach *joyce van sangen* staat er miet bij dus heb ik odeke de koning aangevingd want hier heb ik ook les van gehad !

• Zangcoach: Odeke de Koning

Inspirerend

Vincent is een geweldige leraar, een echt mensenmens met tomeloze energie, passie en toewijding voor het vak.

Hele fijne lessen

Heel erg veel geleerd. Alleen de prijs valt heel erg tegen

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

Vriendelijke coaches, flexibel in te plannen!

Enkele maanden geleden ben ik begonnen met zanglessen omdat ik graag zing, maar het niet goed kon. Via een gestructureerde methode die Vocalcenter ontwikkeld heeft, weet ik nu veel beter hoe ik niet alleen mijn stembanden maar ook de rest van mijn lichaam kan gebruiken. Vincent is een aardige, stimulerende coach die in elk lied dat je wilt zingen wel iets weet te vinden waarin hij jou kan verbeteren.

Awesome!

Super goede ervaring bij Vocal Center. Ik zing tegenwoordig nummers die ik vroeger altijd wilde zingen, maar nooit haalde. Nu wel en nog makkelijk ook!

Top leraar!

Ik wilde graag leren zingen. Kon nog niet veel en Vincent heeft mij de kneepjes van het vak geleerd. Ontzettend leuke en enthousiaste leraar!

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

Je verlaat elke les met een voldaan gevoel! Erg leuk en productief!

Ik merk dat ik vocaal zoveel vooruitgang heb gemaakt na de afgelopen lessen. Hele fijne methode waarmee er wordt gewerkt. Leuke lessen en hoorbaar resultaat.

Super leuke lessen!

Na een hele tijd niet te hebben gezongdn, heb ik een tijdje terug weer zanglessen genomen bij Vincent via vocal center. Hij heeft me naast de techniek die vocal center hanteert ook geleerd hoe ik een nummer met gevoel over kan brengen. Het zijn hele leerzame lessen en gezellig! Ik kan het iedereen aanraden!

Gezellige, hardwerkende zangcoach!

Ik had nooit verwacht dat ik zou kunnen leren zingen. Vincent heeft mij ongelijk bewezen. Elke les werken we samen keihard. Hij weet waar hij over praat, probeert ervoor te zorgen dat je hem begrijpt en maakt gebruik van verschillende technieken om te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt. Ee fantastische zangcoach die af en toe iets te gezellig is, maar daardoor loop je de deur uit met een grote glimlach en een tevreden gevoel.

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

Van kraai naar hitmachine in 15 lessen!

Wat een feest om te lessen bij Vincent. Ik wilde op mijn huwelijk mijn vrouw verassen met haar lievelingslied, ik kon echter geen noot zingen. Vincent loodste me in 15 leasen op een leuke, constructieve en speelse manier door alle oefeningen heen. Waar ik heel erg veel aan had is dat iedere les en dus iedere tip werd opgenomen. Deze opname werd direct na de les naar je ge-appt zodat je deze kon terugluisteren. Top!!!

Vlot, gezellig en energiek

Ik volg nu zangles bij Vincent voor bijna 2 maanden. Het klikte vandaf dag 1! Vincent is een positieve, energieke coach die alles uit je wilt halen. Ik volg met veel enthousiasme en plezier lessen bij hem, hij helpt mij ook om iets zelfverzekerder te staan en vanuit mijn kracht te zingen. Dit is geen but kissing message. Als ik een kutdag heb voel ik me altijd weer happy en energiek als ik een les bij hem heb gevolgd omdat hij positieve energie geeft en ik het geen kan doen wat mij gelukkig maakt.

Fantastisch!

Vincent is een fantastische coach die precies weet wat hij doet. Hij voelt aan waar mijn behoefte ligt qua zang en zorgt er echt voor dat ik tijdens de les al progressie boek. Daarnaast luistert Vincent goed en vraagt vooral om mijn punten/mening. Dit is wat het zo fijn maakt! Tot slot steunt Vincent mij. Hij weet altijd een positieve reactie te geven wanneer ik in een negatieve bui zit. Kortom: Vincent is een heerlijke coach en daarnaast een fantastisch mens!

Geweldig!

Vincent had vrij snel door waar ik nog kon ontwikkelen. Hierdoor konden wij gericht oefenen. Hij is relaxed in de omgang, geduldig en duidelijk in zijn manier van lesgeven. Super blij met hem als zangcoach!

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

Heerlijk gedreven en relaxte coach

Bij Vincent kan ik met alles aankomen. Vincent is namelijk heel divers en kan je begeleiden met elk genre en elke situatie. Of je nou met podiumangst worstelt en aan je prestaties moet werken, of puur voor de ontspanning zangles volgt, hij denkt met je mee. Vincent werkt heel doelgericht aan de zaken waaraan jij wilt werken en altijd met een super relaxte en gezellige vibe. Bij Vincent ben je geen nummertje, iets waar ik heel blij om ben!

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl