Fijn, vertrouwd en goed gevoel

Ik heb bij Anoek een paar opfrislessen gevolgd en dit was erg fijn. Anoek stelde me gelijk op mijn gemak, wat gelijk bijdraagt aan hoe ik daar stond te zingen en mezelf durf te geven. In een paar lessen snel resultaat. Ik ga voor een volgende keer zeker weer naar Anoek.

• Zangcoach: Anoek Dingemans

1 woord geweldig!!

Naast dat t gezellige en leuke mensen zijn hier ook nuchtere, duidelijk en meteen toepasbare coaching gehad. (Van Robin en Nils) Geen 'draadje uit je hoofd naar de hemel' praat maar gewoon heldere taal. Niet alleen voor de beste vocalisten maar voor iedereen die zingen leuk vindt en beter wil worden. (People like me)

• Zangcoach: Nils Westerhof

Michelle is een topper :)

Wat ik prettig vind aan de lessen bij Vocal Center is dat ik leer om mijn eigen keuzes te maken in muziek (ook al is dat soms erg moeilijk) en dat er aandacht is voor alle aspecten van muziek. Michelle benadert nummers in mijn lessen vanuit interpretatie en dat blijkt voor mij te werken. Daarmee kan ik knelpunten in het nummer oplossen en durf ik steeds vaker te kiezen welke richting ik op wil. Daarnaast besteden we aandacht aan klank/ positie, energie en volume, waardoor alles op z'n plek valt. Michelle heeft ontzettend veel kennis van de stem, van techniek en zingt stukken moeiteloos voor. Ze is ontzettend muzikaal en dit alles helpt enorm om de lessen vloeiend te laten verlopen. Techniek staat niet op de voorgrond, zoals ik van andere docenten wel gewend was. Het werkt bevrijdend om vanuit de muziek te denken in plaats vanuit de techniek. Techniek moet ondersteunen niet bepalen; dat is iets wat ik heb leren waarderen aan de methodiek van Vocal Essence. Doordat de lessen opgenomen worden, is het mogelijk om later nog eens te doen wat in de les lukte. Belangrijker voor mij is nog dat die opnames me ook zelfvertrouwen geven. Soms word ik zo blij van wat ik hoor :). Dit heeft me de afgelopen jaren enorm laten groeien. De kracht van de lessen van Michelle: vertrouwen, rust en inlevingsvermogen.

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

In een half uur meer geleerd dan in een heel jaar!

Dat was de eerste zin die mijn dochter door het huis riep na de eerste les bij Annemiek. Ze heeft nu al zoveel beter uit kunnen leggen aan mijn dochter over het gebruik van haar stem. Mijn dochter gaat zeker verder bij Annemiek!

• Zangcoach: Annemiek Vendelmans

Een échte eye-opener!

Vocal-coach Paula Snoeren heeft me heel snel en kundig duidelijk gemaakt hoe ik mijn bereik heel gemakkelijk kan verhogen. Ik ben al 25+ jaar een autodidact zanger, en dacht geen zangles nodig te hebben, maar had moeite met hogere noten in de cleane zang. Paula prikte daar na een paar minuten doorheen, en gaf me op een duidelijke en kundige manier oplossingen om deze noten wel te halen. Een échte aanrader voor de ervaren maar ook de beginnende zanger!

• Zangcoach: Paula Snoeren

Joyce heeft me in No time van mijn heesheid afgeholpen door een kleine stemband massage en zeer gerichte oefeningen . Ook de benadering van mijn repertoire was verrassend maar kei praktisch en zeer doelgericht , daar hou ik van . 🏆👏🏻 Roy Zanger Memphis Maniacs

• Zangcoach: Joyce van der Sangen

Heel fijn om hier les te hebben!!!

Al een aantal lessen van Linda gehad. Zo fijn hoe ze me door alle moeilijke en uitdagende nummers heen helpt :-) Goede tips en zeer fijne lessen!!

• Zangcoach: Linda Meester

Enthousiast /gezellig/geeft duidelijk antwoord-uitleg

• Zangcoach: Linda Meester

Feeling blessed

I cannot stop raving about Michelle's vocal coaching skills. She has helped me find (and come to terms with) my sound /instrument, which in turn has opened up a range of possibilities to me which I before had no idea of. She is so responsive in her coaching that you will receive what you are needing/seeking each and every time (and sometimes you don't even know what you seek at the beginning of the class). Listening back to the recordings of the sessions have helped me realise her holistic approach to performing. I always walk in there with all my senses open to try whatever she challenges me to and leaving with so much inspiration and positivity.

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

Er valt nog veel te leren.

Ging er een beetje met een tandarts gevoel heen. Maar kijk er nu naar uit,naar de volgende les.

• Zangcoach: N.v.t.

erg leuk en spontaan ervaren

de eerste keer is altijd spannend, maar Iris merkte al snel dat ik erg nerveus was en ze wist me goed op mn gemak te stellen. Ik heb een aantal handige iOS gekregen van haar zodat ik beter mn stem en volume kan gebruiken.

• Zangcoach: Iris Goessens

Grandioos effectief en goed te bevatten!

Zeer leerzaam, gezellig en prettig. Concreet. Maar ook luisterend en anticiperend op de vraag. Kan goed uitleggen en overbrengen op een zeer aangenaam en leuke manier. Zeer praktisch!

• Zangcoach: Linda Wagenmakers

Was te gek!

Verstand van zaken en de hulp die ik nodig had.

• Zangcoach: Marcel Swerissen

Enthousiaste docent!

Enthousiaste docent met veel ervaring en nuttige tips die je als leerling snel en makkelijk kunt oppakken.

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

Ik ben mij bewust van mijn stem!

In 1 woord geweldig ! Ik wilde wat meer body in mijn stem krijgen en het lukte mij niet. Met een paar lessen van Michelle snapte ik het en voelde ik het. Met wat tips en tools lukte het steeds. Ik ben veel vrijer tijdens het zingen. Ook haar coaching is heel fijn, je mag je eigen keuzes maken, jij bepaald hoe je het lied wil brengen. Michelle geeft tips om het nog beter te maken... Deze nieuwe techniek van het Vocal center geeft je vleugels en ik kan het iedereen aanraden.

Soulvol

Michelle leert mij om een “Instrument” te zijn en de flow te voelen van wat ik wil uitdragen......te gek!

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

Hele prettige ervaring. Zingen wordt weer leuk!

Dankzij Jurney heb ik lol in zingen. Ze geeft me het gevoel dat ik (als beginner) alles kan leren en dat plezier bovenaan staat. Ze is prettig in de omgang en professioneel. Ze heeft aan mij vast niet de makkelijkste student, maar dat zal je aan haar niet merken.

• Zangcoach: Jurney Koning

Geweldig en doelgericht!

Stuk voor stuk fijne coaches. Iedereen is heel doelgericht en probleemoplossend, meedenken en vanuit de klant gedacht. Aanrader voor iedereen!

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

Super leuke en leerzame zanglessen

Nu twee keer een losse zangles van Michelle gevolgd. Ze is een fijne coach, kan je echt helpen met het oplossen van een probleem, laat je je op je gemak voelen, is heel deskundig, al met al hele leuke en leerzame uren!

Michelle is een Topper

Ik volg al een aantal jaren zanglessen bij Michelle en elke keer leer ik weer bij. Ook de zangmethode Vocal essence is een methode die goed bij de praktijk aansluit.

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

Vocal center is een fijne plek waarbij ik elke keer weer zin heb om te komen zingen.

Nadat ik de baard in de keel had gekregen voelde ik me niet overal meer ‘veilig’ om lekker te zingen. Ik vind de zanglessen bij vocal center altijd super leuk en geeft me ook weer een beetje dat extra stukje zelf vertrouwen!

Geweldige zangcoach. Innemend persoon

Michelle heeft mij met mijn stemproblemen geholpen. Recht op het doel af. Met veel inlevingsvermogen. Ze blijft bij de les en verspilt geen tijd. Veel geleerd! De lessen die ze opnam en via whatsapp doorstuurde zijn iedere dag weer waardevol. Bedankt Michelle!

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

Top vocal coach die problemen oplost!

Michelle heeft me ontzettend geholpen in mijn techniek. Mijn plaatsing is met sprongen vooruit gegaan, ik heb na jaren eindelijk de juiste aanzet geleerd en leren belten. Ze kan zich zeer goed inleven en verplaatsen in de leerling en luistert oprecht. Enorme aanrader!

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

In ontspannen sfeer werken aan grote dromen.

Als meisje van 12 begonnen bij Michelle en door haar hulp als persoon en vocaal gegroeid. Ze is een enorme inspiratiebron voor mij en zal door haar altijd mijn doelen blijven stellen en ook halen!

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

Precies wat ik wilde en nodig had!

Ik kwam bij Michelle met vrij specifieke vragen en wensen, voornamelijk omdat ik zelf tegen wat problemen aan liep. Michelle wist direct hoe ze deze problemen aan moest pakken en ook vooral hoe ze mij kon triggeren om de problemen zelf te analyseren en aan te pakken. In de lessen is Michelle altijd ontzettend positief, motiverend en opbouwend geweest, waardoor ik altijd met heel veel plezier naar de lessen toe ging en met een goed gevoel weer naar huis ging. Ik heb in de lessen dingen gedaan waarvan ik zelf niet eens wist dat ik ze kon, maar bovenal heeft Michelle mij geleerd om dichter bij mijn gevoel te komen tijdens een optreden. Was voor mij een perfecte match!

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl