I cannot stop raving about Michelle's vocal coaching skills. She has helped me find (and come to terms with) my sound /instrument, which in turn has opened up a range of possibilities to me which I before had no idea of. She is so responsive in her coaching that you will receive what you are needing/seeking each and every time (and sometimes you don't even know what you seek at the beginning of the class). Listening back to the recordings of the sessions have helped me realise her holistic approach to performing. I always walk in there with all my senses open to try whatever she challenges me to and leaving with so much inspiration and positivity.
Ging er een beetje met een tandarts gevoel heen. Maar kijk er nu naar uit,naar de volgende les.
de eerste keer is altijd spannend, maar Iris merkte al snel dat ik erg nerveus was en ze wist me goed op mn gemak te stellen. Ik heb een aantal handige iOS gekregen van haar zodat ik beter mn stem en volume kan gebruiken.
Zeer leerzaam, gezellig en prettig. Concreet. Maar ook luisterend en anticiperend op de vraag. Kan goed uitleggen en overbrengen op een zeer aangenaam en leuke manier. Zeer praktisch!
Verstand van zaken en de hulp die ik nodig had.
Enthousiaste docent met veel ervaring en nuttige tips die je als leerling snel en makkelijk kunt oppakken.
In 1 woord geweldig ! Ik wilde wat meer body in mijn stem krijgen en het lukte mij niet. Met een paar lessen van Michelle snapte ik het en voelde ik het. Met wat tips en tools lukte het steeds. Ik ben veel vrijer tijdens het zingen. Ook haar coaching is heel fijn, je mag je eigen keuzes maken, jij bepaald hoe je het lied wil brengen. Michelle geeft tips om het nog beter te maken... Deze nieuwe techniek van het Vocal center geeft je vleugels en ik kan het iedereen aanraden.
Michelle leert mij om een “Instrument” te zijn en de flow te voelen van wat ik wil uitdragen......te gek!
Dankzij Jurney heb ik lol in zingen. Ze geeft me het gevoel dat ik (als beginner) alles kan leren en dat plezier bovenaan staat. Ze is prettig in de omgang en professioneel. Ze heeft aan mij vast niet de makkelijkste student, maar dat zal je aan haar niet merken.
Stuk voor stuk fijne coaches. Iedereen is heel doelgericht en probleemoplossend, meedenken en vanuit de klant gedacht. Aanrader voor iedereen!
Nu twee keer een losse zangles van Michelle gevolgd. Ze is een fijne coach, kan je echt helpen met het oplossen van een probleem, laat je je op je gemak voelen, is heel deskundig, al met al hele leuke en leerzame uren!
Ik volg al een aantal jaren zanglessen bij Michelle en elke keer leer ik weer bij. Ook de zangmethode Vocal essence is een methode die goed bij de praktijk aansluit.
Nadat ik de baard in de keel had gekregen voelde ik me niet overal meer ‘veilig’ om lekker te zingen. Ik vind de zanglessen bij vocal center altijd super leuk en geeft me ook weer een beetje dat extra stukje zelf vertrouwen!
Michelle heeft mij met mijn stemproblemen geholpen. Recht op het doel af. Met veel inlevingsvermogen. Ze blijft bij de les en verspilt geen tijd. Veel geleerd! De lessen die ze opnam en via whatsapp doorstuurde zijn iedere dag weer waardevol. Bedankt Michelle!
Michelle heeft me ontzettend geholpen in mijn techniek. Mijn plaatsing is met sprongen vooruit gegaan, ik heb na jaren eindelijk de juiste aanzet geleerd en leren belten. Ze kan zich zeer goed inleven en verplaatsen in de leerling en luistert oprecht. Enorme aanrader!
Als meisje van 12 begonnen bij Michelle en door haar hulp als persoon en vocaal gegroeid. Ze is een enorme inspiratiebron voor mij en zal door haar altijd mijn doelen blijven stellen en ook halen!
Ik kwam bij Michelle met vrij specifieke vragen en wensen, voornamelijk omdat ik zelf tegen wat problemen aan liep. Michelle wist direct hoe ze deze problemen aan moest pakken en ook vooral hoe ze mij kon triggeren om de problemen zelf te analyseren en aan te pakken. In de lessen is Michelle altijd ontzettend positief, motiverend en opbouwend geweest, waardoor ik altijd met heel veel plezier naar de lessen toe ging en met een goed gevoel weer naar huis ging. Ik heb in de lessen dingen gedaan waarvan ik zelf niet eens wist dat ik ze kon, maar bovenal heeft Michelle mij geleerd om dichter bij mijn gevoel te komen tijdens een optreden. Was voor mij een perfecte match!
Ik heb in het afgelopen jaar heel veel geleerd bij Vocal Centre. Ik vind het heel fijn dat je iedere les zelf mag kiezen wat je gaat doen, dat is niet bij iedere zangschool zo. De lessen helpen ook heel goed wat betreft voorbereidingen op audities. Ik vind het leuk om te zingen bij Vocal Centre en ik vind het ook leuk om te zien hoe ik vooruit ga door de tijd.
Heb een aantal lessen gevolgd bij Michelle, zei liet me dingen doen waarvan ik niet wist dat ik het kon! Enorm leuke ervaring! Helaas heb ik de lessen moeten stoppen wegens mijn drukke werk maar wie weet wat de toekomst brengt! Vocal Center een absolute aanrader
Mijn zanglessen met Michelle zijn altijd heel erg fijn. Ze komt snel met duidelijke tips die je makkelijk kan toepassen. Ze heeft mij erg goed geholpen om weer een stukje beter en makkelijker te zingen.
Samen met mijn coach Michelle en andere coaches ervoor, maak ik nog iedere keer groei mee. Ik leer hoe ik steeds beter kan doseren en uitpakken wanneer het moet. ze geeft me zelfvertrouwen en is altijd positief. Ik ga graag naar vocaal center omdat ik me er thuis voel. En er altijd oog is voor mij!
In de afgelopen jaren al veel geleerd bij vocal center, vooral bij zang coach Michelle. Wil je veel zou dit zeker aanraden 🎤
Nils geeft ontzettend leuk les, na 5 minuten ben ik weer helemaal op mijn gemak en durf ik me te laten gaan. De sfeer is ongedwongen en gezellig en ik leer er ook nog wat! Ik krijg er zelfvertrouwen van, zingen is heerlijk!
1e les was een beetje onwennig, maar door Linda die overigens een zeer goede coach is en die door haar humor de onzekerheden een beetje kon doorprikken heb ik tijdens de eerste les al veel geleerd. Inmiddels ook een cursus gevolgd die verheldering gaf aan de technieken die worden gehanteerd. Ik denk dat ik door Linda en door de gebruikte technieken kan komen waar wil komen.
Erg blij mee en ben enorm vooruit gegaan de afgelopen maanden! Een echte topper!!
Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl