Een hele fijne ervaring

De manier waarop ik les heb gekregen. Gaf mij een veilig gevoel.

• Zangcoach: Michelle Splietelhof

De manier waarop ik zing is voorgoed veranderd

Ik zing al best lang. Onlangs heb ik toch een paar zanglessen mogen ontvangen van deze kanjer. In die paar sessies heb ik nog ontzettend veel mogen leren en openbaringen gehad. De knelpunten die ik had werden binnen no-time gedetecteerd door Astrid. Ze wist precies de juiste aanwijzingen te geven waarmee ik direct effect ondervond en gemakkelijker, vrijer en ontspannender kon zingen. De manier waarop ik zing tijdens optredens is voorgoed veranderd dankzij die paar sessies.

• Zangcoach: Astrid Tan

Fijne lessen met duidelijke doelen en resultaten

De lessen van Astrid zijn zeer leerzaam en enorm nuttig. Astrid voelt feilloos aan wat ik nodig heb als persoon om meer uit mijn zang te halen. En neemt ook de tijd en ruimte om hier mee aan de slag te gaan. De moeilijke theorieën worden in hele heldere hapklare brokken uitgelegd waardoor je eigenlijk geen idee hebt dat er een ingewikkelde theorie achter zit. Heel praktisch en heel duidelijk met resultaat. Astrid heeft enorm veel kennis over de mogelijkheden van de stem. Het is heel fijn dat ze goed weet over te brengen hoe dit toe te passen. Naast de technische zaken weet Astrid mij ook goed op mijn gemak te stellen. Iets wat in mijn geval niet per se makkelijk is. Kortom ze is een hele fijne docente.

Heel veel geleerd

Ik heb er erg veel van geleerd. Ademhaling, vastzetten, open zingen niet terug en ingetogen. Je wordt zelfverzekerd. En niet te vergeten les van een super zangeres. Joyce een hele gezellige en aardige meid die weet wat ze je leert.

Geweldig!

Ik heb helemaal geen tips voor haar. Astrid is een top juf! Ook vind ik het fijn dat ze mij zangles én pianoles geeft. Ik ben heel blij dat ik bij haar op les zit. Groetjes Livi.

Spannend!

Ik had al 5 jaar in m’n hoofd om eens zangles te nemen, maar dan liet ik me tegenhouden door het stemmetje die zei, ja maar straks kun je het niet, of klinkt het voor geen meter. Door een vriendin die ook zong bij Linda toch overgehaald. Ik vind het nog steeds spannend, maar ook onwijs leuk! Blij dat ik heb doorgezet!

• Zangcoach: Linda Meester

Een muzikale, leerzame en vooral onwijs gezellige avond!

Gisteravond een onwijs leuke workshop gehad van Linda Meester! Een avondvullend programma vol met gezelligheid, leerzame informatie over Vocal Essence en een masterclass waarin we zelf mochten zingen en persoonlijke coaching kregen om zelf ingebrachte nummers nog beter te kunnen zingen! Zoals Linda zelf zegt: " laat je versteld staan, met Vocal Essence is alles mogelijk". Ik ben het er 100% mee eens. Ik kan nu nummers zingen waarvan ik altijd dacht dat ik dat nooit zou kunnen. Dankzij Linda heb ik niet alleen de techniek geleerd om dit te kunnen doen, maar ook weer een stuk zelfvertrouwen gekregen om het ook te durven. Het was weer een mooie ervaring!

• Zangcoach: Linda Meester

Mijn dochter wilde aanvankelijk alleen een proefles nemen en wist van te voren dat het niets zou worden. Nadat ze les had gehad van Nicole vond ze het zo leuk dat we nu 10 lessen hebben afgenomen

• Is je vraag/doel behandeld
  • Wat vind je van onze techniek Vocal Essence N.v.t.
  • Heb je veel geleerd? N.v.t.
  • Zangcoach: Nicole van Hulst

Super enthousiast na elke les!

Vincent is een coach met passie voor zijn vak en dat werkt heerlijk aanstekelijk tijdens de les! Na afloop ga ik íedere keer weer vol energie en met nieuwe inzichten (in zowel zang als persoonlijke groei) de deur uit. Heel fijne lessen en een fijne lesmethodiek, waarbij hij in elk moment kijkt naar wat bij jou past. Een aanrader om bij Vincent te lessen, als je met heel veel plezier wil zingen!

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

Geduldig en professioneel

Iris is een geduldige zangcoach met een professionele maar toch low-key benadering. Dit zorgt voor een ongedwongen sfeer waarin goed geleerd kan worden.

• Zangcoach: Iris Goessens

Super tof

Iris is heel professioneel en aardig. Ze kan goed en begrijpelijk uitleggen en daardoor leerde ik snel.

• Zangcoach: Iris Goessens

Geweldig!

Super geduldige coach, die je helpt ook als je even niet goed weet wat je zelf wilt met je stem! Heel fijn!

• Zangcoach: Jurney Koning

Jurney helpt je dingen te durven die je absoluut niet durfde, en het is nog leuk ook!

Jurney is een ontzettend leuk mens, en ze kan je in héél korte tijd op je gemak stellen, en je helpen steeds net weer een stapje verder uit je comfort zone te komen. Daarbij heeft ze zelf zo’n ontzettend mooie zangstem dat het meteen inspiratie geeft.

Prettig, vrolijk, luistert goed

Leuke, vriendelijke lerares, eerlijk. Gaf goede en nieuwe tips. Een oefening wilde ik graag doen, maar die had ze nog niet eerder gedaan. Van mij had ze een alternatief mogen doen. Enige tip. Ik kom zeker terug.

Gedreven

Geeft de leerling het gevoel dat deze wat kan bereiken en geeft de leerling dus vertrouwen,duidelijke uitleg over het gebruik van je stem en de technieken daarvoor

Super!!

Ik voelde me gelijk op mijn gemak Vond het super leuk en heb nieuwe dingen geleerd

• Zangcoach: Annemiek Vendelmans

Naast zangtechniek ook vertrouwen in mijn zangkunsten gekregen

De persoonlijke en professionele begeleiding van Desiree Manders. Zij heeft mij geleerd juist om te gaan met mijn stem, ademhaling en zangtechniek, waardoor ik nu kan zingen, wat ik wilde leren zingen. Ook is zij erg lief, gezellig en een warme persoonlijkheid die je vertrouwen en motivatie geeft!

• Zangcoach: Desiree Manders

Snelle resultaten met goede hulp

Sinds kort begonnen bij Vocal Center met zanglessen en ik kan alleen maar enorm tevreden zijn tot nu toe. Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt precies aan gewerkt waar je zelf aan wilt werken. De atmosfeer is vriendelijk en energiek. Daarnaast zijn de lessen niet te technisch om onmogelijk te volgen te zijn maar wordt alles wat gezegd wordt wel ondersteund met theorie.

Goede begeleiding en tips

Zie titel

• Zangcoach: Janina Greven

Ik leer wel heel veel in een les.

Het is heel relaxt en ik kan mezelf zijn

• Zangcoach: Janina Greven

Super Gaaf!!

Echt een geweldig half uurtje privé les gehad. En ook nog veel geleerd in die 30 min. Echt zeer tevreden.

• Zangcoach: Suze van Manen

Zangtechniek én coaching

Het was alweer even geleden dat ik zangles had gevolgd. Ik vond het weer leuk om het op te pakken. Ik kwam bij Mike Ott uit. Een super enthousiaste coach waar ik me meteen bij op het gemak voelde. De "problemen" waar ik tegenaan loop zowel vocaal als mentaal werden heel serieus genomen en aangepakt. Tenslotte moet ik wel met mezelf aan de slag maar de tools die aangereikt werden en de gesprekken over mijn blokkades die ik heb tijdens het zingen werkten voor mij wel enorm. Zangles bij cvt is niet alleen zangtechniek maar ook een stuk coaching. Ik vind het top!

• Zangcoach: Mike Ott

Kan alleen maar zeggen geweldig

Twee keer les gehad in Dordrecht van Mike Ott geweldig neem echt de tijd en leer heel veel

• Zangcoach: Mike Ott

Top Coaching op maat. Heel efficient en vakkundig.

• Zangcoach: Joyce van der Sangen

een geweldig persoon je voelt je je er onmiddellijk bij thuis

ik was een beetje onzeker maar op vijf minuten laat Joyce je zich op je gemak voelen echt een toppertje

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl