Ben heel erg blij met mijn zanglessen van Vincent. Op een ontspannen manier ben ik eigenlijk zonder het te merken met grote sprongen vooruit gegaan. Ik leer heel vee maar heb helemaal niet het gevoel dat ik 'les' heb en dat bedoel ik dus heel positief.
Ik zou iedereen de lessen van Marcel Swerissen aanraden !
Hoort meteen waar ik aan moet werken en geeft goede oefeningen mee. Hij doet het ook voor, wat ik heel prettig vind.
Mijn coach is een leuke lerares. Super spontaan. En aardig to the point. Alleen gebrek aan ervaring denk ik. Vond de les super leuk alleen weet ik niet helemaal of ik gerichte antwoorden kreeg op mn wensen. Heb pas één les gehad dus objectief kan ik niet echt zijn. Hopelijk na die corona ongein. Weer een les mee pikken.... Groetjes
In een goed tempo en met oefening worden dingen helder.
Ik heb veel aan de lessen van Suze, zij legt alles duidelijk uit, neemt de les op zodat ik deze thuis kan doornemen en oefenen. Ik ben erg onzeker over mijn zangkunsten, maar Suze geeft mij steeds wat meer zelfvertrouwen!
De zanglessen bij vocal center vind ik ontzettend leuk ik steek er echt wat van op en ben blij dat ik me hiervoor heb aangemeld. Ik merk wel dat ik af en toe afgeleid raak van de zang van mijn groepsgenoot
Wat een verademing om zonder al te veel poespas en bijzaken, direct tot de kern van mijn vraag te komen met hele toepasbare tips en antwoorden. Zeer praktijk gericht en met direct resultaat. Joyce is daarnaast ook nog een heel fijn mens...
Marcel heeft het professioneel gedaan. Als groep en individueel werkte het omdat we ook van elkaar leren.
Tijdens mijn online zangles heb ik even veel bereikt en gedaan als in een normale zangles. Het voelde vertrouwd aan aangezien we precies dezelfde routine hadden als normaal.
Gisteren mijn eerste online zangles gehad bij Vincent. Heel fijn dat het mogelijk is om zo toch door te blijven gaan! Begeleiding blijft top en in dezelfde tijd krijg je uiteindelijk veel meer gedaan. Werkt heel prettig en is makkelijk te volgen. Toppertje Vincent!
Vocal Center geeft me concrete handvatten die makkelijk en snel resultaat geven. Door Vincent wordt mijn zelfredzaamheid enorm vergroot, hij leert mij hoe ik zelf een groot deel van mijn vocale "problemen" op kan lossen. Dit creëert zelfvertrouwen als zangeres, iets waar ik Vocal Center erg dankbaar voor ben.
Super les gehad van Marcel. Komende week weer. Ik merkte oprechte interesse en enthousiasme. Meteen al beter gaan zingen met de tips en techniek van Marcel. Top!
Sinds kort volg ik zanglessen bij Marcel en dit bevald mij heel goed. Marcel is een zeer enthousiaste en vakbekwame coach , je merkt ook echt dat hij de lessen met veel plezier geeft. In totaal 3 lessen ben ik naar mijn gevoel al flink vooruit gegaan, ook wil ik even vermelden dat Marcel massage voor kaakspieren nek strottehoofd geeft,alles wat de kwaliteit van de stem bevorderd. Deze massage kan ik iedereen aanraden,want echt het werkt!, kortom zeer revreden met marcel als coach
Er wordt gekeken naar ieders persoonlijke vragen wat betreft het stem gebruik. Ook wordt er gewerkt op basis van nummers die jij zelf wilt behandelen. Jurney heeft een enorm fijne aanpak en stelt je op je gemak.
Techniek voor extreme vocals zeer duidelijk uitgelegd waarmee je direct aan de slag kan
Met een verjaardags bon een zangles gehad. Heel gaaf om te horen welke vooruitgang ik gemaakt heb na 1 uur. Duidelijke uitleg en leuke zangtips. Het uurtje was zo voorbij
Marcel stelt je echt op je gemak, duidelijk uitleg en heeft geduld, enthousiast kortom een fijne coach!
Al tijdens haar opleiding kwam ik bij Janina. Zij heeft de lesmethodiek heel goed uitgelegd en me daar enorm mee geholpen. Voor deze les kwam ik met n heel specifieke vraag over 1 uithaal in n nummer. Janina heeft goed aangegeven hoe ik deze moest aanpakken. Ze is heel enthousiast, haalt goede naar boven en weet de probleemgebieden te filteren en aan te pakken. Janina geeft t gevoel dat je alles kunt, als je t op de juiste wijze aanpakt. Ze geeft extra zelfvertrouwen.
Ik heb een les met Astrid gehad. Het was echt leuk en leerzaam! Astrid luistert naar de student, is echt vriendelijk en het is prettig om samen met haar te werken. Ze legt wel algemene principes uit, maar ook kijkt wat precies bij mij past.
In de basis, simpele snelle verbeter tips. Hele andere verfrissende kijk op technieken, zeer enthousiast gebracht.
Alleen maar goede ervaringen met Vincent Hij coacht je echt naar een hoger level!
Zeer leerzaam met veel tips!
In de lessen wordt duidelijk uitgelegd hoe je moet zingen en waarom. Er heerst een fijne en veilige sfeer, waarin je goed de mogelijkheid hebt om alles te proberen. De docente is heel vriendelijk en enthousiast.
Loes is een ontzettend fijn mens. Ze is duidelijk bevlogen van haar vak en doet het echt met plezier. Elke les loop ik weer weg met meer kennis en enthousiasme en kijk ik alweer uit naar de volgende les. Als het zou kunnen dan kwam ik het liefst elke dag:)
Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl