Les sluit perfect aan bij mijn behoefte

Omdat ik steeds nieuwe wensen heb voor begeleiding is het heel fijn dat ik op diverse terreinen kan ontwikkelen. Alle vragen die ik heb komen aan bod.

• Zangcoach: Nils Westerhoff

Prettige fijne zang/vocalcoach

Inmiddels tweede les gehad. Het is heel fijn met Marcel te werken. Ik heb weinig tot geen zangervaring en voel me ondanks dat op m’n gemak en kan helemaal mezelf zijn. Ik word blij van het zingen en de energie die Marcel overbrengt. Ik waardeer het enorm, dat naast dat Marcel grote professionals coacht, ook ik als ‘eenvoudige zinger’ door Marcel begeleidt wordt. Ik wou dat ik iets beter kon zingen dan nu :-) Warme groet Marian

• Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Persoonlijke, professionele en leuke zangles

Manon stelt je echt helemaal gerust en laat je vooral inzien wat je kan en werkt aan de punten die nog beter zouden kunnen. Dit doet zij professioneel en op een informele en persoonlijke manier wat de zangles leuk en leerzaam maakt.

• Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Wat een eye opener. Op een simpele manier de kwaliteit van je stemgebruik verbeteren.

Mijn eerste 'zangles'...ik zing al.jaren...onder de douche...tijdens het koken...en de auto. Heel soms op verzoek op een feestje. Ik merkte dat ik altijd een toon onder een band zong en wilde gewoon een song starten zoals 'het hoort'. Via mijn zoon kwam ik in contact met Kika Wilschut. Vocal coach met een afgeronde conservatorium opleiding. De eerste (proefles) heb ik inmiddels gehad en ik ben zo enthousiast dat ik gelijk een bundel van 10 lessen heb aangeschaft.

• Zangcoach: Kika Wilschut
  • Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Super fijne lessen, praktisch en snel toepasbaar!

Reeds een aantal lessen bij Debby Thebrath gehad en al veel geleerd! De manier van zangcoaching sluit goed aan bij mijn manier van muziek maken. Zoals ik al heb gezegd; de lessen zijn praktisch en snel toepasbaar. Zeker een aanrader!

• Zangcoach: Debby Thebrath

Erg fijne lessen

Heb nu 2 lessen gehad bij Jurney en voelde me meteen op mijn gemak! Geeft duidelijk en fijn uitleg. Helpt je op je gemak te voelen.

• Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Nee

In een paar lessen al enorme stappen gemaakt.

Ik ervaar Jurney als een hele prettige coach. Ze kan de technieken op een duidelijke manier uitleggen waardoor ze direct toepasbaar zijn. Ze heeft geduld tijdens de les en dat maakt dat ik durf te experimenteren. Hierdoor kan ik mooie stappen maken in mijn zangtechniek.

• Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Wat een geweldige lessen en een fantastische coach!

Inmiddels is mijn zoontje van 7 jaar een aantal keren bij Annemiek geweest. We hebben de zangles opgestart om hopelijk zijn ademhalingsregulatie te kunnen verbeteren vanwege zijn astma. Naast dat dit erg goed gaat, geniet hij ook enorm van het zingen en brengt het hem ook rust wat voor een kindje met adhd en ass ook zeer prettig is natuurlijk. En Annemiek.... Wauw! Het is zo mooi om elke keer weer te zien hoe ze met Dexx om gaat en wat ze bereikt! Wat een magische klik hebben Dexx en Annemiek! Helemaal top en we blijven graag terugkomen!

• Zangcoach: Annemiek Vendelmans
  • Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Ik vond het leuk, gezellig en leerzaam

Marcel stelde ons op ons gemak door ook zijn ervaringen te vertellen. Hij heeft veel kennis en deelt dit op een leuke manier. Je voelt je niet onzeker of ongemakkelijk. We vonden het zo leuk dat we nog een keer terugkomen.

Ik heb een goede ervaring met Nicole met het zingen bij Vocal Centrer

Nicole sluit aan bij mijn wensen wat ik zou willen leren. Samen zingen is erg fijn. Ik heb weer zin om met zingen verder te gaan. Goede sfeer en begeleiding.

• Zangcoach: Nicole van Hulst

Een openbaring

Geconfronteerd met plotselinge moeilijk te behandelen astma ben ik vanwege stem- en neusklachten door de KNO doorverwezen naar een Vocal Coach. Inmiddels ben ik 3x een uur geweest bij Marcel Swerissen in Hoorn. Ik ben er van overtuigd dat met wat ik hier leer mijn stem op mijn oude niveau zal komen, of zelfs op een hoger niveau. Ik merk nu al dat ik bepaalde hoogten gemakkelijker haal dan de afgelopen jaren. Nu moet ik nog veel oefeningen doen, maar ik merk dat mijn spreekstem al een stuk constanter en helderder is.

• Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Iemand waar ik graag les van heb!

Kan ik haar een elf geven? Ik vind de lessen leerzaam en gezellig. Mijn zingen gaat erg vooruit!

Corona gehad? GA ZINGEN!

Ik werd 4 weken geleden positief getest op COVID-19. Ik had het intens benauwd, hoestte de longen uit mijn lijf en mijn energielevel was behoorlijk laag. Ik ben nog steeds intens snel uitgeput, maar wél inmiddels al weer 2 weken rustig aan alles aan het opbouwen, inclusief mijn zangles bij Marcel. Ik zag er tegenop, want ik ben het vertrouwen in mijn lijf een beetje kwijtgeraakt. Nu ben ik onderweg naar huis en kan ik niet stoppen met glimlachen. Marcel heeft vandaag laten zien hoeveel je kunt bereiken door vertrouwen te hebben in je lijf. Zingen zal nooit vanzelf gaan..je zult er voor moeten werken. Maar geloof mij: zingen is en blijft écht het beste medicijn!

• Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Goede begeleiding, en voelen perfect aan wat je wilt verbeteren !

Fantastisch!

• Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

jurney is een hele fijne en getalenteerde coach, ben telkens super blij met haar lessen :)

Heel fijn!!

Astrid is gewoon top! Ik voelde me vrijwel direct op mijn gemak om lekker te gaan zingen, muziek te maken en vooral veel lol te hebben!! Niets is te gek of raar en alles is goed. Wat is muziek maken toch een fijne kunst! Aanbevelen? Ja, absoluut!!

• Zangcoach: Astrid Tan

Hele fijne zangcoach!

Met heel veel plezier ga ik naar zangles, Suze is een hele fijne zangcoach. Ze legt alles duidelijk uit en geeft inzichten waardoor je het beste uit je stem kunt halen. Echt een aanrader!

• Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Een zangles zoals je het niet verwacht!

Ik heb mijn eerste les gehad bij Nils en het was heel bijzonder. Ik was vrij nerveus en onzeker toen ik aankwam maar Nils wist mij volledig op mijn gemak te stellen en een sfeer te creëren waarbij ik steeds meer open durfde te zingen. Het was geen 'traditionele' zangles met allerlei klassieke toonladders en saaie oefeningen. Nee, Nils legde de basis van Vocal Essence uit in begrijpelijke taal en ik kon gelijk ermee gaan oefenen. Hoe gaaf was dat! Je wordt enorm uitgedaagd. Ik kwam binnen met een lied waarvan ik dacht dat ik een bepaalde noot niet kon halen en na 45min haalde ik die noot wel. Nils is een professionele ervaren vocal coach die weet waar hij over praat, zijn werk met passie doet en je enthousiast kan maken over je eigen stem. Echt top!

• Zangcoach: Nils Westerhoff
  • Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Heel erg leuk en comfortabel

Chantal legt t goed uit en ik voel me vrij om van alles uit te proberen.

• Zangcoach: Chantal van Brummelen
  • Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Nieuwe manier van technieken leren

Met de manier waarop Manon zangtechnieken uitlegde en de oefeningen die ze gaf, lukte mij in één les al meer dan voorheen. Erg tevreden en een leuke studio waarin ik mijn comfortabel voelde.

Heel aardig en duidelijk

Het viel me gelijk op dat Kika heel aardig is en ze legt dingen duidelijk uit. Wanneer ik iets niet begreep wist ze met goede vergelijkingen te komen, zodat ik het wel begreep. Ik heb maar 1 introductieles gehad en heb daarmee al een paar goede ontwikkelingspunten meegekregen en ben gelijk al een stukje dichter bij mijn doelen qua zang. Er wordt ook om zelfreflectie gevraagd voordat de docent reflecteert, dat is wennen, maar maakt je ook juist zekerder en bewust van wat je kan. Fijne werkwijze

• Zangcoach: Kika Wilschut

Super leuk en uitdagend!

Mijn ervaring bij vocalcoach is heel goed! Tijdens de zanglessen merk ik dat mijn zelfvertrouwen omhoog gaat en hierdoor wordt het nog leuker. Ik ben best onzeker over mijn stem/ houding etc. , maar hierdoor wordt dat steeds een stukje minder. Ik ben er echt heel blij mee dat ik deze stap heb genomen :).

• Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Super fijne lessen met een goed resultaat

Fijne docente, goede lessen, weet goed wat ze doet. Lessen hebben resultaat, dat hoor ik zelfs zelf.

• Zangcoach: Lisanne Teunissen van Manen
  • Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Open, professioneel en op je gemak

De eerste keer zangles..Spannend, maar door Vincent snel op mijn gemak gesteld. Langzaam uit je comfortzone en op weg naar een open manier van zingen. Snel de eerste tips en direct toepasbaar. Met een goed gevoel op naar de tweede les.

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

Interesting and fun

Vincent was super friendly and made me feel.comfortable from the beginning. He understood what I wanted to explore with my voice and I really appreciate the feedback he gave me..

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl