Ik heb onlangs mijn eerste zangles ooit bij Michelle gevolgd. Ik was voorheen erg gespannen en zenuwachtig maar Michelle wist de spanning binnen 2 minuten bij me weg te nemen. De les was gezellig en effectief. Na slechts één les kan ik nu nummers zingen die ik voorheen niet kon zingen. Michelle weet van aanpakken, kan goed uitleggen en heeft enorm veel energie. Voor iedereen die twijfels heeft of het eng vindt om te zingen en veel uit elke les wil halen kan ik Michelle niet genoeg aanraden! Ik heb meteen een pakket aangeschaft en mijn volgende les staat al gepland.
Annemiek heeft geduld, rust, en tegelijkertijd een gezellige babbel en een energieke houding. Ze is steeds op zoek naar de manier die voor jou werkt om jou te laten voelen/horen wat je anders kunt doen om beter gebruik van je stem te maken. Ze ziet fijne details die het verschil in je geluid maken, en helpt je ook met de 'grovere' basis van zingen.
Zeer persoonlijk, leerzaam, begrijpelijk, energiek, inspirerend. Na deze les kun je thuis echt door met het oefenen van het geleerde. En je denkt dat je echt een stap verder bent gekomen na wat je in deze les hebt geleerd. Ik heb gelijk vrienden een berichtje gestuurd om Marcel te tippen.
Vandaag mijn eerste zangles bij coach Jacqueline Aronson gehad. Een heel leuke ervaring! Jacqueline is professioneel, heeft een aanstekelijk enthousiasme, is heel vriendelijk en stelt je op je gemak. Ben je nerveus of wil je een beetje op weg geholpen worden: als je het fijn vindt zingt ze bijvoorbeeld een stukje met je mee. De les wordt goed afgestemd op de wensen van de leerling: wat wil je zingen, waar wil je aan werken, etc. De oefeningen brengt ze goed over en je merkt meteen een verschil. Er wordt veel aandacht besteed aan gezond stemgebruik: er wordt tijdens de les een paar keer gevraagd of je stem nog ok voelt qua vermoeidheid/spanning. Er is ook veel terugkoppeling en feedback: er wordt regelmatig gevraagd hoe je het vond gaan en ze geeft zelf terug wat goed ging of beter/anders kon. Ook krijg je terugkoppeling via een volledige geluidspname van de les (wanneer je hiervoor toestemming geeft) en dat is ook heel leerzaam. Kortom: een super ervaring! Ik raad het zeker aan en kijk al uit naar de volgende les!
Heel erg relaxed en to the point!
Suzanne van Manen is echt een topper! Zij heeft me in korte tijd al veel geleerd en helpt me het beste uit mijn stem te halen.
Ik vond de lessen heel prettig. Ik vond dat de manier van lesgeven heel fijn was, want ze luisterde / vroeg naar wat ik wilde en hielp mij daar dan ook bij.
Middenin Corona tijd zangles krijgen, dat was een fantastisch uitje! Samen met een koormaatje heb ik gebruik gemaakt van de actie die jullie half december hadden. Het was heel leuk om met z'n tweeën les te hebben en zo van elkaar te leren.
Het was een leuke, gezellige les. Heb veel geleerd en er was geen gespannen sfeer. Iris weet waarover ze praat en zo komen we stap voor stap al verder!
Mijn ervaring bij de zangles die ik volg bij Marcel, beleef ik heel erg leerzaam en ontzettend gezellig. Ben nog maar bet begonnen, maar de tips die ik heb meegekregen let ik nu overal mee op en lrobeer dit toe te passen. Bij deze is Marcel een topper en doet ze best om het beste weer uit mij te halen! Haha
Ik heb in korte tijd geleerd hoe ik anders met mijn stem en lichaam moet omgaan waardoor het zingen makkelijker gaat bij hoge tonen.
Vincent is goede en fijne coach!
Enthousiaste en ervaren zangdocent die handig en snel gebruik maakt van alle online technieken. Super dat je de opname toegestuurd krijgt. Goede tips gekregen.
Veel geleerd in 1 les en kijk uit naar de vervolg lessen
Tijdens de zangles was mijn grootste winst dat ik weer terug de kracht en het genot heb gevonden in zingen. Er werd een veilige en vertrouwde omgeving gecreëerd, wat maakte dat ik de vrijheid voelde om te mogen onderzoeken en verrassen. Daarbij heb ik wat tools gekregen om tijdens het zingen keuzes te durven maken, waardoor ik niet meer na hoefde te denken over de noten, maar het nummer kon voelen. Zingen is zo ontzettend leuk en dat heb ik weer ervaren zonder enig oordeel.
Ten eerste vond ik het heel spannend, maar na een tijdje voelde me ik meer op mijn gemak dus ik durfde ook alles uitlaten, en dat hielp om andere noten te bereiken, en beter te zingen. Ik heb heel veel veel nieuwe technieken geleerd, en ook over de stem en energie. Ik voel dat ik heel veel verbeterd heb met zingen, en dat maak me heel blij.
Hi , Ik heb sinds kort al lessen van Nils en hij is een topper moet ik toegeven. Ik krijg hele goeie lessen van hem omdat ik zelf nooit gezongen heb en met de tips en uitleg leer ik elke keer meer. Dus Nils is zeker een aanrader!
Fijne juffrouw die goed uitlegd.
Beter zingen kun je leren. Naast gevoel zijn er heel veel knoppen waaraan je kunt draaien: omgeving, tijdstip, muziekkeuze, tekst, uitspraak, volume, ademhaling, lichaamshouding, tekst uit je hoofd of op scherm, bewegen, staan, zitten, etc. Een soort mengpaneel!
Ze is erg enthousiast en heeft gedult en luistert goed naar wat jij wil leren en kunnen
Jurney is vriendelijk en professioneel, en bied brede ondersteuning. Ik zeg waar ik aan wil werken en zij pakt het samen met mij aan.
Om beter te leren presenteren, heb ik mij opgegeven voor een zangcursus. Er zijn veel overeenkomsten op het gebied van timing, ritme, stemgebruik, dynamiek en intonatie. In deze sessie hebben wij ons gefocust op ritme. Om ritme te oefenen, is een liedje zingen ideaal. Op het nummer van Human, hebben we verschillende ritmes uitprobeert.
Stefanie is veelzijdige vocaliste met veel ervaring en dat weet ze goed over te brengen. Ze heeft mij echt zelfvertrouwen gegeven tijdens het zingen en dat gevoel is echt fantastisch om zonder angst te kunnen zingen. Tijdens de lessen krijg je veel feedback en er worden meteen verschillende oplossingen aangeboden. De lessen zijn heel effectief en ik merk ook de onmiddellijke verbeteringen tijdens het zingen. De lessen zijn overzichtelijk en er wordt goed met je meegedacht. Ik vind de lessen echt leuk en leerzaam.
Bij binnenkomst lekker nuchter begonnen, daarna samen gekeken welk niveau ik had en vervolgens geoefend en meteen vastgesteld waar mij hick ups waren en oefeningen gedaan om deze te verbeteren kortom; Top Les!
Na 7 jaar wilde ik graag weer beginnen met zingen na een 12 jarige carrière in de musicalwereld. Ik was niet meer zo zelfverzekerd in mijn stem omdat deze drastisch was veranderd. Simon Prins heeft mij weer het vertrouwen terug gegeven in mijn stem en na de tweede les hoorde ik zelf al meer verbetering, zijn passie voor het zingen sprong ook over :D Ik zal zeker nog lang lessen blijven volgen bij deze man en raad iedereen hem ook aan!
Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl