Sinds een half jaar heb ik zangles bij Astrid in het microtheater. Het is een hele mooie locatie met goede akoestiek. Astrid is erg professioneel en heeft heel veel kennis van zingen en weet het goed uit te leggen, zodat ik alles begrijp. Met oefeningen, voorbeelden, instrumentale en vocale begeleiding werken we iedere week aan mijn zangtechniek en merk ik iedere les weer veel progressie. Aan het begin was ik erg onzeker en had ik eigenlijk nog nooit echt iets met zingen gedaan maar leek het me altijd wel heel erg leuk. Bij Astrid voel ik me op mijn gemak en wordt ik gerustgesteld om het beste uit mezelf te halen. Ik kijk altijd uit naar de volgende zangles.
Vriendelijk, geduldig, aandachtig met goed oog voor mogelijkheden en verbetering. Op de persoon afgestemd. Vond het leerzaam, nieuwe inzichten opgedaan!
Amber Thijssen is een hele goede zangcoach. Ze geeft me echt tips waar ik wat aan heb en ze laat me vooral vrij in wat ik wil leren of zingen, dat is super fijn.
Ik heb heel lang gezocht naar iemand die mijn zangles kan geven en die heb ik sinds een paar weken gevonden en dat is me buurvrouw Isira Mustamu waar ik ontzettend blij mijn ben ze geeft heel goed zangles ze helpt mijn ook heel goed met toonhoogtes dus ik ben zeer tevreden
Denkt goed met mij mee, geeft bruikbare tips en handvaten die ik kan gebruiken. Is ook duidelijk in het uitleggen van de tips. Daarnaast erg gezellig en sociale jongen.
Super fijne zanglessen met een pas afgestudeerde topper! Mooi hoe dat de theorie word gekoppeld aan de praktijk en het in het tempo gaat hoe ik het fijn vind. Er word altijd gevraagd hoe ik het zie en gaat in op wat ik nodig heb. Echt super Tof!
Ik vind het super fijn en heb er heel veel aan. Ik leer steeds goede dingen die ik overal, in elk liedje kan toepassen.
Ik heb nu bijna een jaar les bij Maartje en ik ben er ontzettend blij mee! Ze is heel erg aardig en twijfelt niet om te zeggen hoe iets zit, daar hou ik van! Ze legt alles duidelijk uit en helpt me met de dingen die ik moeilijk vind. In conclusie; zeker aan te raden!
Ik voel me op me gemak en heb het idee dat ik alles op m’n gemak kan vragen en dingen waar. Ik tegen aan loop word zorgvuldig behandeld .
Geen vraag is te gek en krijg overal een goed antwoord op!
Ik heb het nemen van zangles altijd uitgesteld, omdat ik het erg spannend vond om te doen. Uiteindelijk toch de stap genomen en wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Denise zorgde bij de eerste kennismaking al voor een super fijne sfeer en ik voelde mij al gauw op mijn gemak. Ik merk dat zij echt gericht zangles geeft op mijn behoeften en wensen. Hierdoor voel ik mij vrij om datgene te doen wat ik graag wil. De lessen zijn lekker luchtig en relaxed. Kortom: ik zou lessen bij Denise zeker aanbevelen!
Saralinda is een fijne docent om mee te werken. Als ervaren zangeres leer ik steeds weer nieuwe dingen van haar. Ze gaat in op mijn vragen en ervaringen, hetgeen de lessen heel praktijkgericht en praktisch maken. Ik ben blij verrast over de stappen die ik zet met haar hulp. Ze creëert een veilige omgeving waarin ik durf te experimenteren.
Ik heb nu meer dan een jaar lessen bij Vincent. Vincent is een hele fijne zangcoach die kijkt naar wat jij wilt, maar ook wat je nodig hebt/goed voor je is. Door zijn begeleiding en tips maak je snel stappen in de goede richting. Met zijn hulp kom ik uit knelpunten waar ik eerder niet uit kwam; top!
Als absolute beginner heb ik dankzij Denise is slechts drie lessen al enorm veel vooruitgang geboekt! Denise behandelt alles van clean vocals tot screams, tot in de kleinste details en is niet bang van een challenge. De lessen zijn bovendien altijd zeer gezellig en verlopen met de grootse motivatie!
Desiree en ik kennen elkaar best al lang uit de muziek wereld. Opeens moet ik mijn schaamte voorbij. Dat is wel een ding. Maar zo leerzaam.dat is fijn en blijkt dat er nog zoveel te leren valt om niet alleen op gevoel te zingen maar ook op techniek .. fijn dus
Michelle is energiek en geeft les vol kennis en op maat. Haar persoonlijke manier van aanpak is fantastisch. Zeker een aanrader!
Wat ik fijn vind aan de lessen bij Vocal Center is dat we gelijk aan de slag zijn gegaan met mijn eigen nummers. Ik had een duidelijk doel voor de lessen en vanuit dat doel zijn we gaan werken. Geen onnodige theorie, maar praktische handvatten om beter te worden in mijn eigen nummers. Dit zorgt ervoor dat je direct resultaat ziet en dat je altijd het doel scherp voor ogen blijft houden!
Heel veel goede tips en een warm welkom .. Merk echt vooruitgang in ademsteun en het op juiste wijze gebruiken van klanken. Heb het super naar mijn zin en kijk er steeds weer naar uit
Ik ben sinds kort op zangles gegaan bij Debby Thebrath. En merkte al bij de eerste les dat haar manier van les geven gewoon in een woord geweldig is. Debby weet precies waar zij het over heeft. En heeft mij in een zeer korte tijd ontzettend goed voorruit geholpen met het leren van zingen. Debby laat jou ook zelf bepalen wat jij wil leren en weet jou daar heel goed bij te helpen. Debby weet haar lessen altijd in een zeer relaxte en gezellig sfeer te brengen. Waardoor jij je al snel op je gemak voelt. Ik raad iedereen Vocal Center aan die interesse heeft om te leren zingen. En vooral te vragen naar Debby Thebrath. Heel veel succes!!
Na de eerste les meteen een veilig gevoel en echt het idee dat er aandacht is voor wat ik wil leren. Er is tijd en ruimte om te ontdekken en te onderzoeken en ook fouten maken mag. Heel blij dat ik nog een aantal lessen te goed heb :).
Na al enkele eerdere keren zangles/coaching onsuccesvol geprobeerd te hebben uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht. Mike zorgde ervoor dat ik meteen op mijn gemak was. De sessies bestaan uit echte coaching gericht op wat ik die keer wil leren ipv dat er een vooraf gemaakt lesplannetje wordt afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat ik elke keer naar huis ga met nieuwe inzichten. Het enthousiasme straalt van Mike af en hij legt duidelijk uit op een niveau dat bij mij past. Al met al; zeer positief!
Een erg goede ervaring met Lisanne. Goede tips en een ontspannen sfeer.
Heb een stemmassage gehad bij Mike, heel tof! Je wordt gelijk op je gemak gesteld. Daarnaast is Mike ontzettend energiek en enthousiast en heeft verstand van wat ie doet! Hij is een hele goede coach, en zou hem van harte aanbevelen!
Ik heb 5 hele leuke lessen gehad. Waren heel educatief.
Michelle is een spontane, hartelijke zang coach met veel emphatie. Ze is duidelijk over de zangtechnieken en waar ze voor bedoeld zijn. Niet alleen de zangtechnieken komen aan bod maar ook uitspraken en houding. En.... ze heeft zelf een prachtige stem! Ik kijk weer uit naar de volgende keer!
Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl