Goed veel keuze
Fijn personeel en heel goed geholpen.
Hier slaag je altijd !
echt prima
Attent en goeie service. Mooie brillen en prettige gesprekken wat ik wilde en resultaat gericht . Prettig en gezellig en professioneel
Ok
Altijd prettig geholpen, wel duur maar ach, goed zien is ook wat waard ;)
Zelfde als hierboven.
zeer tevreden met de aankoop van een nieuwe bril. En een snelle levering!
Uitermate tevreden!
Goede sfeer.
Uitstekend oogzorg meting
zeer behulpzaam
Ongeacht het filiaal goede service. Vriendelijke en kundig personeel. Klein minpuntje was dat ze vergeten waren om een berichtje te sturen dat de bril al gearriveerd was waardoor mijn dochter niet meer voor de vakantie met haar nieuwe bril naar school kon maar dat kan gebeuren. Ruim assortiment kinder brillen en dat zie je niet overal
Zie boven
Zeer goede service
Vriendelijk personeel
Vakkundig en prettig geholpen.
Goeie service, vriendelijke bediening, leuk assortiment, eerlijk verhaal
Mijn 12 jarige dochter had helder voor ogen wat voor montuur ze wilde. We waren alle opticiens van Leeuwarden al langs geweest, maar het gewenste montuur was blijkbaar niet volgens de laatste mode. Copini was onze laatste hoop. Ook hier vonden we in de winkel niet wat we zochten, maar de medewerkers van Copini zochten net zo lang bij de diverse leveranciers tot ze hèt montuur hadden gevonden. Uiteindelijk zijn we geslaagd met precies het montuur dat mijn dochter wilde hebben.
De medewerkers zijn deskundig, vriendelijk en geduldig. De oogmeting was plezierig. Daarnaast hebben een mooi assortiment monturen.
Al jaren voor contactlenzen klant bij copini. Sinds een paar weken ook voor een bril geslaagd. Zeer deskundig personeel en een fijne bril uitgezocht. Oogmeting perfect en in goede samenspraak keuzes gemaakt qua glazen.
prettig en kundig. Eerlijk advies.
Bij Copini werken vriendelijke professionals die ruim de tijd nemen en pas tevreden zijn als jij dat ook bent. Ik heb me hier een nieuwe multifocale bril aan laten meten, ik heb ervaring met multifocaal, maar aan de nieuwe bril kon ik niet wennen. Samen met de mensen van Copini aan de slag gegaan om mijn problemen op te lossen, met als eindresultaat een perfecte multifocale bril waar ik erg blij mee ben!
Nieuwestad 55
8911CJ Leeuwarden