Goede oogmeting, prettig personeel
Gemoedelijke sfeer.
25 jaar goede ervaring Copini in Harlingen, en nu naar verhuizing Sneek ook naar Copini Sneek verhuisd.
Ik wordt altijd op een zeer prettige manier geholpen. Bij metingen, kiezen en kopen van een bril maak ik een afspraak en wordt er ruim de tijd voor me genomen. En als er tussentijds een klein manco aan mijn bril is kan ik zo even binnen wippen voor hulp.
Je word goed geholpen nemen alle tijd hiervoor...ook goed advies qua montuur uitkiezen en uiteraard nog korting aan eind van de streep
Wij komen al best lang bij Copini. Het is eigenlijk gewoon gezellig als je er een bril gaat uitzoeken. Een afspraak maken voor een oogmeting? "Dat kan wel even tussendoor". Het maakt niet uit hoe druk het is. De service is er altijd heel goed. Mijn kinderen dragen al vanaf heel jong een bril. En er ging in het verleden nogal eens een bril verbogen of kapot, of een glas kapot tijdens het buiten spelen. Het maakte niet uit. De kinderen kunnen nog steeds zelf even langs Copini gaan. De bril wordt altijd weer netjes weer in orde gemaakt en heel vaak ook nog zonder reparatie kosten. Wij komen er heel graag!!
Kundige hulp bij het aanmeten van een nieuwe bril
Gewoon super service
Fijne mensen met duidelijke uitleg en die nog de tijd voor je nemen.
Ik ben erg goed en vakkundig geholpen. Eerst door Johan, de contactlensspecialist, die bevestigde wat ik al vermoedde, geen lens! Dus een nieuwe bril uitgezocht. Daarbij ook heel leuk geholpen en goed advies gekregen van Leontien. Kortom zeer tevreden en heel blij met mijn nieuwe bril (én computerbril)!
Je wordt goed geholpen,en vriendelijk personeel.
Goed advies, goed begeleid. Snelle afhandeling.
Geslaagd voor een mooie zonnebril op sterkte en leesgedeelten, TOP
Hele fijne mensen, een mooi assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten en een top service! Zeker een aanrader.
Mijn half jaarlijkse setje zachte lenzen weer besteld en snel ontvangen. Bijzonder is wel dat ik hier meer dan een jaar mee doe.
Afspraken verliepen voorspoedig en oogmeting was vakkundig. Briladvies ongedwongen en levering correct. Was al jarenlang een tevreden klant van Copini.!!!!!!!!!!
Zeer positief, meedenkend en zeer kundig! Al met al een top bril, voor een top prijs bij een top winkel!
Prima geholpen!
Over het algemeen ben ik erg tevreden. De klantvriendelijkheid is prima. Eén punt van kritiek dat ik bij elke contactlenscontrole door een andere opticien geholpen wordt.De continuïteit is naar mijn idee minder en lastig om een advies op te volgen.
Prima ontvangen.
Fijn en deskundig geholpen! Zeer vriendelijk!
Professionele begeleiding vanaf de oogmeting tot het “afleveren “ van de bril. Ook heel fijn dat je diverse monturen mee naar huis mag nemen om een keuzetoets maken.
Ze nemen de tijd,, ervaren, vriendelijk, zeker aan te bevelen
Nieuwestad 55
8911CJ Leeuwarden