5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben samen met mijn buurvrouw Bep in augustus 2015 naar Barcelona geweest. Het was een geweldige en onvergetelijke reis met chauffeur Leon de Jong. Het hotel in Spanje was Tahiti Playa, was geweldig mooi! Het eten was goed, de excursies geweldig en we hadden ook nog een balkon bij onze kamer. Als kers op de taart kregen we een heerlijk afscheidsbuffet! Bedankt Bolderman Excursiereizen en tot een volgende keer!! Groetjes Janny en Bep

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 dagen naar Parijs geweest. Ontzettend goed verzorgde reis. De buschauffeur was een echte vakman en liet ons alle hoogtepunten van parijs zien. Het hotel was prima!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Net terug van een heerlijk weekend Berlijn. Wat hebben we genoten. Onze fijne chauffeur heeft ons alle mooie plekjes in Berlijn laten zien. Het excursiepakket is zeker dd moeite waard om bij te boeken. Berlijn is een geweldige stad en wij gaan hier zeker nog een keer naar toe. Bolderman het was top geregeld! Onze volgende reis zal zeker weer met Bolderman zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Begin van deze maand zijn wij voor de 7e keer mee geweest met Bolderman naar Berlijn. Opnieuw weer een heerlijke en prachtige reis gehad. Goed en leuk hotel, hele goede chauffeur die van alles wist te vertellen al met al gewoon weer een top reis gehad. Nu kunnen we weer uitkijken naar onze reis die we in augustus gaan maken met Bolderman.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn onlangs met Bolderman naar 4 dgn Praag geweest. voor slechts 69,- per persoon hebben we een geweldige stedenreis naar praag gehad. We hadden niet verwacht dat het kon voor 69,- euro maar alles was goed geregeld. We overnachten in hotel Globus wat een goed en schoon hotel is met een goed ontbijt en prima bedden. we kunnen een ieder deze reis aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze reis heeft al onze verwachtingen overtroffen! Helemaal goed!

Topreis!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met bolderman op reis geweest, een super ervaring

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben zeer teleurgesteld in jullie. 18-2-2016 bij jullie de rondreis : de verborgen schatten van Sicilie geboekt. Op de site stond achter die datum vertrekgarantie. 15 maart krijg ik een brief van jullie dat de rondreis niet doorgaat wegens te weing deelnemers. Dat is 7 weken voor vertrek.Kan het niet zo zijn dat er nog mensen boeken voor die tijd??? Als alternatief werd 24 mei genoemd. Maar wie garandeert dat die reis doorgaat!!!! Ik kijk daarna bij jullie op de site, en staat achter de datum die wij zouden vertrekken dat de rondreis VOL is. Raar, omdat die niet doorgaat vanwege te weinig deelnemers. Ik krijg de indruk dat we voorgelogen zijn. En vertrekgarantie.....haal die maar achter alle datums uit want dat kunnen jullie dus niet waarmaken. Voor mij dus geen Bolderman reizen meer.En ik zal het niet na laten om dit op internet kenbaar te maken.

• Prijs/kwaliteit-verhouding N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met bolderman hebben wij een ontzettend leuke reis gemaakt naar berlijn. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super vakantie gehad met bolderman

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kroatie bij Bolderman is zeer de moeite waard goede prijs kwaliteit met name 12 dg.rondreis Dalmatische kust!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is altijd weer een feest om met Bolderman op reis te gaan ,alles altijd goed verzorgd en voor een betaalbare prijs, de medereizigers beamen dat ook steeds weer een soort familie gevoel hou je er steeds weer aan over , nog nooit met Bolderman reizen op stap geweest dan raad ik U aan dat toch 1 keer te doen en ik vertel U je bent gelijk verkocht , want je voel je gelijk vertrouwd .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed reizen tegen scherpe prijzen. We hebben de reizen Berlijn, Westkust Ierland en de Connemara en Ongerept Ierland gedaan. Zeer de moeite waard zijn deze reizen.

Een fantastische organisatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al vele jaren met Bolderman op reis , of wij naar Noorwegen of Zwitserland of anders gaan ,steeds fijne chauffeurs, mooie dag tochten , goede hotels , en altijd is de chauffeur een perfecte behulpzame reisleider .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb altijd prima ervaringen met de reizen van Bolderman. Top verzorgd en voor een leuke prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige reis naar praag gehad met Bolderman excursiereizen. Leuke chauffeur en heel veel gezien. Bedankt Bolderman! Volgend jaar weer!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met bolderman naar de mazuren een hele mooie reis goed hotel in mooie excursies in gooie reis leider ter plaatste super

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In november met Bolderman naar Londen geweest. Prachtige stad en geweldige reis! op dag 3 zijn we naar the Greenwich geweest, zeker een aanrader! Tevens goede chauffeur en mooi en schoon hotel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Juli 2015 naar fuchs Oostenrijk geweest, voldoende stops gehad,prima chauffeur,gezellig pension was brandschoon!! Goed en lekker eten,heel afwisselend programma , van de bergen naar natuurschoon van meren naar de drukke stad echt een grandioze vakantie gehad!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn zus Annie en ik zijn heel tevreden over Bolderman reizen ,wij gaan nu al enkele jaren met de bus mee .Ierland -Andorra-Hongarije -Kroatië-Duitsland-Luxemburg nu dit jaar gaan we naar Schotland en we kijken er natuurlijk naar uit zoals altijd gaan we weer bolderen met de Bolderkar van Bolderman in de goede zin van het woord al 2jaar op rij zijn we met z,n vieren nog 2bekenden uit Breda opgedaan in de bus van Bolderman is heel leuk zo .De bussen zijn altijd op tijd en de chauffeurs zijn hartstikke goed en gezellig natuurlijk ieder op z,n eigen manier en links rijden doen ze of ze nooit anders doen.Dus voor ons is het TOP en de prijzen zijn in verhouding voor hetgeen je er voor krijgt prima zolang ik kan ga ik en mijn zus mee met Bolderman reizen.wij zijn heel tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig aanbod van reizen, of je een korte of een lange trip wilt maken, per bus of vliegtuig, voor iedereen is er wat wils. Bovendien zijn de hotels en het eten van een uitstekende kwaliteit in verhouding tot de prijs. En dan niet te vergeten de ervaren chauffeurs en de uitstekend opgeleide reisadviseurs. Bolderman staat op eenzame hoogte!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Groot Bolderman fan, al meer dan tien keer mee geweest naar diverse bestemmingen zoals Griekenland, Kroatië, Byzantijnse Rondreis, Corsica - Sardinië, Spanje, etc. en de stedentrips London en Parijs. Bolderman een TOP reisorganisatie die zijn beloftes waarmaakt en je de mooie plekjes laat zien waar je zelf niet zou stoppen. Kijk uit dit jaar naar de reis Sicilië en zeg: gewoon boeken, doen, voor elke portemonnee of interesse is er een reis te boeken, u krijgt geen spijt. Bolderman geeft u vanaf Beek en weer terug een onbezorgd vakantie gevoel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben een paar maanden geleden met Bolderman naar Praag geweest. Het was echt geweldig! De reis was heel goed verzorgd, het hotel waar we in zaten was prima, en we hebben in twee dagen alle prachtige hoogtepunten van Praag gezien. Op reis met Bolderman is zeker een aanrader!!

Vendelier 61-B

3905 PD Veenendaal

Over Bolderman Reizen

Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.