4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben met de 8-daagse excursiereis naar Zuid-Engeland gegaan. Bestemming was Eastbourne en het eiland Wight. Wat een mooie reis is dit. Diverse mooie excursies in een mooi groen en heuvelachtig land. Voor mij was het hoogtepunt de tocht met de stroomtrein van Tenterden naar Bodiam (optionele excursie). Maar ook de diverse kastelen met hun geweldige tuinen waren geweldig om te ervaren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een geweldige vakantie gehad in Zuid Afrika, mooie tour en een geweldig goede gids,Chris wist heel veel te vertellen en liet ons ook de andere kant van Zuid Afrika zien ,ik stond met tranen in mijn ogen op het vliegveld ik vond het zo vervelend om naar huis te moeten gaan. Als dit geen geweldige vakantie ervaring is

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn 10 dagen naar de Bloemenriviera in Italië geweest. Onze chauffeur Peter heeft ons veel verteld onderweg en het overnachtingshotel in Haguenau was prima, jammer dat het ontbijt zo'n chaos was, doordat het buffet raar was opgesteld en het erg lang duurde voordat iedereen gegeten had. Ons hotel in Diano Marina, Golfo e Palme, erg goed ook de diners, smaakvol en afwisselend. Ook de excursies naar Monaco, Nice, Genua en Portofino waren onvergetelijk, mede door gids Paula en natuurlijk Peter die het hele gebied perfect kende en ons de mooiste plekjes liet zien.Vooral Dolceaqua vonden wij een pareltje! Al met al dit was een van de mooiste reizen die wij met Bolderman maakten. We gaan zeker nog eens mee!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik wil even vertellen over mijn prettige ervaringen met Bolderman reizen. Mijn dochter en ik zijn al vaker met Bolderman reizen met vakantie geweest, naar heel verschillende bestemmingen. Stedentripjes naar Praag en Berlijn, rondreizen door Engeland en Ierland, naar Oostenrijk, en iedere keer hebben we een fijne reis gehad. Een maal, bij een stedentrip, hebben we zelf een beetje een domme fout gemaakt met de reispapieren en hadden we bijna de verkeerde bestemming, maar door de geweldige hulp bij het opstappunt in Beek is het helemaal in orde gekomen. Daar al te beginnen, bij het ophalen en het overstappen in Beek, is de service en de verzorging heel fijn. In het algemeen is de vriendelijkheid en inzet van het personeel van Bolderman reizen opvallend prettig. Ik kan dat vergelijken met eerdere reizen met andere reisorganisaties, die ik niet bij naam zal noemen. Speciaal aan onze rondreis door Engeland hebben we heel prettige herinneringen. Door de inzet van onze chauffeur/reisleider (chauffeuse in dit geval) die een excursie die in verband met de gids niet zou kunnen doorgaan, heel goed heeft omgewisseld in dagen zodat we toch alles hebben gezien en gedaan (en er ook nog goed weer bij hadden….). Ik kan niet anders zeggen dan dat we een prachtige reis hebben gehad. De kwaliteit van de hotels is in het algemeen goed, en wat betreft de prijs/kwaliteit verhouding zelfs prima te noemen. Mijn volgende vakantie is zeker weer met Bolderman reizen! Ik heb al hele goede verhalen gehoord over de rondreis Baltische staten, met bezoeken aan prachtige steden als Gdansk, Vilnius en Riga. Waarschijnlijk wordt dit onze volgende bestemming, en wanneer we daar geweest zijn zal ik weer laten weten of we genoten hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Rondreis Engeland,Ierland, Schotland, 2 zeer matige hotels met of een zeer kleine kamer en/of matig diner in het programma.

2 sterren: slechter dan verwacht

Er word een touringcar met chauffeur/reisleider beloofd. Echter veel meer dan de titel een goed chauffeur zou ik niet geven. Urenlang in de bus reizen en geheel niet of nauwelijks informatie gekregen is onze ervaring. Het is meer een soort pendeldienst van A naar B en zoek het verder maar uit. Tevens de uitgebreide stadsrondrit die op het programma stond in Londen die ons langs de vele bezienswaardigheden zou voeren, zoals The Royal Albert Hall, Marble Arch, Hyde Park, The House of Parliament met de Big Ben, Buckingham Palace en St. Paul's Cathedral hebben wij niet of van verre afstand gezien. De excursie die je lopend naar bijzondere plekjes in Londen leid is meer bedoeld voor degene die in Londen al eerder de hilights van Londen hebben gezien. Wij hadden liever het advies gekregen om meteen in een open dubbeldekker de excursie door Londen te pakken. We hebben nu maar heel erg weinig van Londen gezien, terwijl dat voor ons doorslaggevend was om deze reis te boeken t.o.v. andere aanbieders. Ook het hotel was m.u.v. de goede bedden, niet de plek waar je gezellig wil / kunt zitten. Het is duidelijk meer een plek voor gast arbeiders, die er dus ook veelal aanwezig zijn. Een goed bed, simpele maaltijd en verder niets. Ondanks dat we van vele naasten van ons hebben gehoord dat het goed vertoeven is bij Bolderman, zouden wij hen deze reis zeker niet aanraden. Onze ervaring met een eerdere busreis was zeer goed, als dit onze 1e busreis was geweest, zouden we het zeer waarschijnlijk nooit meer gedaan hebben. Maar gelukkig weten we dat het ook heel anders kan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rondreis Praag Bohemen van 25-04-2016 was een heel mooie reis om te doen. Alleen vanuit het Bolderman pakket was kasteel Detenice niks bijzonders. Praag was heel mooi en je had tijd om op eigen gelegenheid wat te doen. Super

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een geweldige reis naar Istrië hebben wij gemaakt met Bolderman! Boven verwachting kun je wel zeggen. Wij waren met de servicelijn naar Beek gereisd, waar we - zoals altijd bij Bolderman - een kopje koffie kregen. Daarna onze koffers naar de bus gebracht en heerlijk op een bankje gezeten tot we gingen vertrekken. Ondanks dat er veel mensen waren, was de sfeer ontspannen. Onze chauffeur was een leuke en ervaren chauffeur. Hij heeft ons veel verteld tijdens de excursies. En waar we allemaal geweest zijn, prachtig! De Plitvice meren waren zo mooi, daar moet je echt geweest zijn. We hebben onze ogen uit gekeken op de verschillende kleuren blauw en groen van het water, de watervallen en de omliggende natuur. De wandeling daar was een hoogtepunt van deze reis. Ook de grotten van Postojna zijn erg mooi. Gelukkig hadden we goede schoenen en een jasje aangetrokken, want dat heb je daar wel nodig. In de grotten is het altijd fris. Verder hebben we verschillende authentieke plaatsjes bezocht, waar we konden winkelen en lekker konden rondkijken. In Moscenice kregen we zelfs een rondleiding met een gids en we zijn nog in een wijnkelder geweest, waar we wijn mochten proeven en een bijpassende lunch kregen. De hotels onderweg in Duitsland waren goed. Geen overbodige luxe maar gewoon goede middenklasse hotels. Hotel Imperial in Opatija is een prachtig oud hotel met allure. Onze kamer was goed schoon, de badkamer wel wat verouderd, maar alles werkte correct. De maaltijden zijn prima en de drankjes bij het avondeten zijn inbegrepen, dat is ook eens iets anders. Wij hadden dat nog niet eerder gehad op een Bolderman-reis. Aan het eind van de reis kregen we in Beek een afscheidsbuffet. Goed verzorgd en heel gezellig om met onze reisgenoten nog even na te kletsen over onze reis. Wij raden deze reis aan iedereen aan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De reis naar Italië en de bezochte steden was prima. helaas was ons eten in het hotel minder, erg minder zelfs. Grand Hotel du Park et Regina**** Montecatini is een mooi hotel, kamers zijn prima, maar voor een 4 sterren hotel verwacht je wel een goede maaltijd/ontbijt. Dit was tijdens onze reis niet het geval. b.v. een 3 gangen menu bestond uit een minimale salade bar waar nog geen tomaatje of ui te bekennen was, hoofdgerecht 1 plak rollade met wat wortelschijfjes, nagerecht appel of sinaasappel. Ontbijt was 2 soorten cornflakes, 2 soorten vleeswaren, kaas en yoghurt. koffie die niet te drinken was. Een ei kon je tegen betaling krijgen!! Tevens vonden wij het vreemd dat je alleen tijdens het diner flessen wijn kon bestellen en niet per glas. De gekozen tafel op de 1e avond moesten wij verplicht de gehele week aan blijven zitten, waarom niet rouleren zoals in de bus? Leer je tenminste ook de andere kennen. Liever nog had ik vrije keus willen hebben. Persoonlijk had ik geen moeite mee dat het overnachtingshotel geen lift had, maar voor sommige was dit wel een ramp om met een zware koffer naar 3 hoog te lopen. Dit mag wel wat duidelijker vermeld worden, zodat de mensen een klein tasje meenemen voor de overnachting. De chauffeur was prima en zeer kundig, alleen een beetje "over" georganiseerd. De dagtocht na Florence was een tegenvaller, wij gingen op zaterdag en we konden over de hoofden lopen veel te druk. De tocht naar Siena en San Gimignano kan men beter splitsen we hadden nu weinig tijd in Siena, en dat was juist erg de moeite waard. Was voor ons de 1e keer met Bolderman en dat zal het voorlopig wel blijven ook. We hebben gezien wat wij wilden, maar groepsreizen zoals dit is niets voor ons. (wij hebben ook een groepsreis gemaakt over de Nijl) Mijn tip voor deze reis is, 1. maakt er een uitgebreid buffet van in het hotel met diner en ontbijt. 2. doe Siena op 1 dag. 3. geef goede info over het overnachtingshotel. 4. doe niet alles zo "over" georganiseerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op 9 mei terug gekomen met de bus uit zuid -Duitsland. Was voor ons de eerste keer op reis met bus. Reis - Hotel - Reisleider - Gezelschap in een woord . GEWELDIG.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Net terug van een fantastische rondreis Noorwegen met Bolderman. De hele reis was een ware belevenis! Wij zijn met eigen auto naar Beek gereden en vervolgend in een luxe touringcar naar Noorwegen gereden. De chauffeur was er al vaak geweest waardoor hij is veel mooie plekken kon laten zien en erover vertellen! De hotels waren goed en het eten prima! We waren met een leuke club mensen waar ook vriendschappen uit zijn gekomen. Eenmaal terug in Beek hebben wij nog genoten van een afscheidsbuffet. Dit was onze eerste Busreis! Door deze reis zullen wij zeker nog een keer met Bolderman mee gaan! Bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rondreis Ierland 10 dagen: fijne chauffeur, strak schema, in engeland waren wat gedateerde hotels maar wel goed eten. De hotels in Ierland waren beter tot superdeluxe. Op de dagelijkse puree in Ierland na, was het eten goed en goed geregeld. Vermoeiend maar zeer aan te bevelen trip.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn voor het eerst met een groepsreis meegegaan en waren wat huiverig erover, want we zijn niet zulke kuddedieren. Maar we zijn helemaal om! We zijn met een rondreis van 8 dagen naar Ierland gegaan en hebben enorm genoten. Dit was mede te danken aan reisleidster Jenny en chauffeur Mark. Jenny heeft ons zoveel informatie over Ierland gegeven, en niet op een droge schooljuf-achtige manier, nee met heel veel humor! Wat hebben we gelachen in de bus! Ze wist ook de mooiste plekjes te vinden voor een sanitaire stop of koffie of lunchpauzes. Maar ook voor de prachtigste vergezichten en extra excursies! Echt super goed geregeld. De Ierse chauffeur Mark was de rust zelve en we voelden ons zeer veilig bij hem. De bedden in de hotels waren goed en het eten bijna ook altijd. Wij hadden in het laatste hotel (Abbey hotel) geen warm water,( is wel opgelost) en er was veel achterstallig onderhoud, maar het eten was daar weer fantastisch. En wat dat kuddedieren betreft: dat viel alles mee, je ontbijt en dineert samen maar zodra je de bus uit was, werd je meestal vrij gelaten wat je wilde doen. Als je maar op tijd terug was bij de bus en gelukkig ging dat in onze, gezellige groep heel goed! Kortom, ik zou het zo weer doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gisteren teruggekomen van een rondreis Ierland. Top geregeld fantastische gids Jenny en bij Mark de buschauffeur voelde iedereen zich veilig. Jenny maakt geschiedenis leuk we hebben erg moeten lachen om haar! Een klein minpuntje was dat alle accommodaties buiten een dorp of stad lagen zodat we 's Avonds niet nog naar de pub konden om daar met de Ieren in contact te komen want het zijn hele open mensen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zojuist weer terug van een prachtige cruise. Weer heel veel gezien en een supermooi schip ( Costa Luminosa).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op 13 maart terug van een geweldige stedentrip Praag met Bolderman! Wij hadden hotel Tristar in Praag en het hotel was goed en schoon. Het hotel was heel erg druk en vooral bij de receptie en de lift. Tijdens deze reis hebben wij een prachtige excursies gemaakt! Eerst twijfelden wij om een pluspakket bij te boeken, maar achteraf was het een goede beslissing. Ik raad het iedereen aan! Wij hadden nog nooit een busreis gemaakt, maar we kunnen het nu aanbevelen aan anderen! Onze Gids Alexander in Praag: een geweldige en een aardige man, die ons heel veel heeft verteld! Er zijn natuurlijk een paar minpunten, die wij hebben ervaren en die ga ik ook noemen, maar dat deze hebben niets te maken met Bolderman en ik ga zeker weer met Bolderman op reis. Wij gingen met de groep naar de bezienswaardigheden, waar we ook ergens een tijdje bij stil stonden. Er waren helaas een paar reisgenoten, die geen rekening hielden met ons. Ze stonden ook vaak helemaal voorin en ze rookten heel vaak. Dat vonden wij natuurlijk als niet rokers niet leuk. We hadden er erg last van. Een andere minpunt was dat we eerste 2 avonden een hele korte tijd hadden om te eten in het restaurant. Alleen maar een uur voor een avondmaaltijd met drie gangen menu vonden wij haastig eten! We moesten precies op tijd terug zijn naar de bus en iedereen hield zich gelukkig op afspraken. Ook tijdens de vertrek op de laatste ochtend om 05:30 uur! Maar helaas hield niet iedereen zich op afspraak op de laatste avond na het afscheidsdiner! We kwamen om 17:10 uur op de standplaats aan en we vertrokken pas 19:00 uur richting huis. Ik zal het zeer op prijs willen stellen als Bolderman een tijd wil afspreken met mensen, die zich aanmelden voor een afscheidsdiner!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuke steden trip naar Londen gehad ,we hebben veel gezien en hadden een zeer ervaren chauffeur die veel wist te vertellen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren gaan wij 2x per jaar naar Praag, we vinden het nog steeds geweldig. Goed hotel en dat voor zo'n prijs, kortom hoe is het mogelijk. Wij bevelen de reizen aan iedereen aan, keuze is reuze.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met Pasen met Bolderman 4 dagen naar Berlijn geweest, erg tevreden over deze reis, mooi hotel, goede chauffeur Adrie van Houwelingen, alles was perfect geregeld, ga zeker vaker met Bolderman op reis, super prijs!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met de bus 4 dagen naar Berlijn geweest. Zoals met bijna iedere busreis stoelen niet te ruim geplaatst. Chauffeur was zeer kundig en gaf volop en duidelijke info. Hotel (Havel Lodge) was prima; niets mis mee! Ontbijt en kamers waren geweldig. Diner was zeer matig (was misschien de prijs ook naar). De gids die ons rondleidde in Berlijn was een enthousiaste verteller met veel kennis van de stad. Een reis om aan te raden met deze onderneming!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Twee weken geleden naar Praag geweest. Wij hebben verbleven in Hotel Tristar. Ontbijt en reis waren ook inbegrepen bij de reissom. Ik vraag het me toch af hoe ze het voor een prijs van €79,00 hebben kunnen doen. Prachtige reis gehad en kundige chauffeur. Mocht je opzoek zijn naar een leuke en vooral goedkope stedentrip raadt in deze reis zeker aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Net terug van een geweldige stedentrip Praag met Bolderman! Ik heb deze reis tijdens een facebook actie van Bolderman gewonnen. Eerst geloofde ik het niet dat ik de reis had gewonnen, maar toen de reischeque op de mat viel was het zover: we kunnen boeken! Wij zijn op eigen gelegenheid naar Beek gereden waar de bussen klaar stonden voor vertrek. Wij hadden hotel Tristar in praag wat een goed hotel was. Tijdens deze reis hebben wij prachtige excursies gemaakt! Wij hadden nog nooit een busreis gemaakt maar kunnen het nu aanbevelen aan andere! Tevreden winnaars!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij reizen al jaren met Bolderman Reizen en ook dit jaar was het weer super georganiseerd. Ontspannen, hele vriendelijke chauffeur en echt waar voor je geld. We gaan volgend jaar zeker weer met Bolderman.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met onze 3 dochters voor 4 dagen naar Londen geweest met Bolderman, wat was dit een geweldige reis!! Uitstekend hotel, en de chauffeur die alles wist te vertellen over Londen! Dit was de eerste keer dat we met Bolderman op reis zijn geweest en gaan absoluut nog een keer mee!! Alleen maar positieve dingen over deze reis en organisatie te zeggen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In januari hebben we een 4 daagse stedentrip naar Londen via Bolderman gedaan. Dit was de eerste keer dat we met de bus een stedentrip zijn gaan doen maar dit is uitermate goed bevallen! In Londen was alles goed geregeld en verbleven we in goede hotels. We hebben in de 4 dagen dat we in Londen waren alles kunnen zien wat we graag wilden zien, dus deze reis is absoluut een aanrader. Onze volgende stedentrip gaan we weer via Bolderman boeken!

Vendelier 61-B

3905 PD Veenendaal

Over Bolderman Reizen

Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.