4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed verzorgd. Prima hotels en uitstekend eten, vooral in Spanje. Chauffeur Adrie verleent goede service, denkt om de passagiers en vertelt leuke en interessante dingen onderweg!

4 sterren: goede service, goed behandeld

van 25 feb.2017 t/m 4 maart 2017 naar de Zwitserse Alpen geweest en met de Glacier en Mont Blanc Express gereisd. Wat een mooie vakantie is dat geweest. Veel gezien en de organisatie was grandioos. De enthousiaste inzet van Freddy en Ilias van Hotel Azalea en vooral niet te vergeten chauffeur/reisleider Klaas, hebben er toe bijgedragen dat wij deze reis niet zullen vergeten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn met Bolderman naar Berijn, Leipzig en Dresden geweest; zéér compleet. Vorig jaar de rondreis Portugal compleet met Bolderman. Zeker bij deze reis, ook meer dan compleet, was de prijs/kwaliteit-verhouding uitstekend! Door deze ervaringen hebben we een rondreis Ierland geboekt voor juni aanstaande. Bolderman is een zeer betrouwbare reisorganisatie gebleken, waar vooruitbetalen ook niet hoeft!

Goede reis organisatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

zijn al velen malen met bolderman op reis geweest. het bevalt ons uitstekend. dit jaar gaan we weer voor de zoveelste keer! bolderman jullie zijn top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net thuis van vierdaagse reis naar Praag.voor de prijs hebben we een boven verwachting goed geregelde trip gekregen.een minpuntje met het bijgeboekte pakket viel het eten in de restaurants zwaar tegen.hrt ging veel te snel en eten was karig en niet lekker.zou volgende keer zelf een restaurant opzoeken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ga al vele jaren met Bolderman met vakantie altijd prettige ervaringen en behulpzame medewerkers Ben erg blij met deze reisorganisatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorig jaar zijn wij met Bolderman naar Tossa de Mar geweest. Wat een prachtige reis en bestemming! Het stadje zelf is erg levendig en mooi. Het strand wat erbij ligt is erg helder en loopt rustig af in de zee. Wij zijn één dag bij het hotel gebleven om uit te rusten en dat kan hier erg goed. Het hotel is fijn en schoon. Mooie kamers en een goed ontbijt. Zo begin je de dag direct goed! De chauffeur had veel kennis van de omgeving en zorgde voor een gezellige reis met de groep. In Tossa kun je naar boven lopen voor een mooi uitzicht in het stadje, een hele klim maar zeker de moeite waard. Wij hebben met plezier deze reis gemaakt en zijn dan ook grote Bolderman fan. Elke keer een mooie reis en ook het personeel is erg vriendelijk. Prettig als je telefonisch wilt reserveren of een vraag hebt. Wij hadden een aantal vragen vanwege mijn man zijn slechte been wat betreft de omgeving en de bus en werden goed geholpen! Dit jaar dus weer met Bolderman op pad! De eerste reis van 2017 is alweer geboekt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn schoonzus en ik zijn in december 4 dagen naar Praag geweest. Helaas was deze reis niet zo als wij gewenst hadden. De bus zou een Luxe Comfort Class touringcar zijn, zoals in de gids vermeld staat. Luxe was de bus wel maar de zitruimte was verschrikkelijk we zaten als haringen in een tonnetje. Veel te weinig beenruimte voor zo'n lange rit, er wordt totaal geen rekening gehouden met mensen die wat gebreken hebben. En dan het hotel Olympik, dat zou een 4 sterren hotel moeten zijn, wij snappen niet hoe ze aan die 4 sterren komen. De kamer was zeer vies, troep van de vorige gasten lag er nog en dat lag er ook nog bij ons vertrek. Een stofzuiger is bij hun blijkbaar onbekend, bij hebben dit bij de chauffeur kenbaar gemaakt maar er veranderde niets. De matras was nog smerige dan de vloer vieze vlekken en met gaten erin, hier zijn foto's van gemaakt. Het enige dat goed was, was het ontbijt, je moest dan wel op tijd in de eetzaal zijn anders had je geen tafel om aan te zitten. Het diner hadden we niet in ons hotel, na de hele dag gelopen te hebben stapten we in de bus die ons ergen naar een restaurant bracht voor het diner, zonder je eerst even te kunnen opfrissen aan het diner. De bus stond een eind buiten het centrum geparkeerd en op een nogal onveilige plek dat zou goedkoper of misschien wel gratis zijn. Je moest er een eind voor in het donker en zijn ook nog lastig gevallen door 2 kerels op weg naar de bus, wij vinden dit echt onverantwoordelijk. Wij hebben hier een klacht over ingediend bij Bolderman van bovengenoemde klachten. Maar Bolderman reageert nogal laks en ontkent ook het type bus zo die wel in de gids staat. Deze reis zouden wij niemand aanbevelen. Wij zijn vaker met Boldermanreizen mee geweest en die waren uitstekend. Wij vragen ons ook af wat chauffeur/reisleider betekent, hij wou geen 06nr. geven voor noodgevallen. Dit hebben wij nog nooit mee gemaakt, bij die andere bus daar kregen ze wel een 06nr. die chauffeur zei ik ben er 24 uur voor jullie, en dat verwacht je ook van een reisleider. De mensen hadden hun diner wel in hun hotel, hun bus stond wel veilig en korter bij het centrum geparkeerd. Maar goed we proberen nog wel een volgende reis bij Bolderman. Maar hoe Bolderman reageerde op onze klachten is ons wel tegen gevallen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij gaan nu voor de 11e achtereen volgende keer met Bolderman op reis.Dat zegt alles wij blijven met Bolderman op reis gaan tot de laatste snik

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We kunnen terug kijken op een prachtige kerstreis naar Spornitz. Een mooie accommodatie met schone en ruime kamers. De ene excursie nog boeiender dan de ander. De chauffeur maakte dit plaatje helemaal af. Wederom een dikke pluim voor Bolderman reizen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 dagen praag met kerst, Hotel Olumpick kamer werd niet schoon gemaakt vieze matrassen troep van de vorige personen lag nog op de grond en bleef liggen. Ontbijt was goed maar je moest op tijd in de eet zaal zijn anders had je geen tafel om te eten. Diner in een ander restaurant je kon je niet eens opvrissen. Geen beenruimte in de bus. Bus was volgepropt. Dus niet om aan te bevelen. Dit was een slechte ervaring. Ben naar tarrenz geweest en andorra met bolderman was heel erg goed. Maar nogmaals kerst Praag nooit weer.wil nog wel een reis boeken naar Spanje maar ga eerst invormatie in winnen. En ben wel teleurgesteld dat ze hier niks mee doen. Ben ook nog eens een hartpatiënt heeft been ruimte nodig.mensen met kunstkringen. Groetjes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kerstreis Wereldstad Berlijn. Fijne buschaffeur Willem, alles goed voorbereit. Geweldige Nederlandse Gids! Hotel goed, jammer van het Kerstdinee, nauwelijks te onderscheiden van het eten ervoor en ernaar. S'avonds niets te beleven, niet op een locatie, dus altijd even na buiten lopen om te gaan eten.

Waren met kerst in Veldburg en hebben geweldige dagen gehad ! ,

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij vieren al enkele jaren de Kerst met vrienden : een dag bij hun en een dag bij ons en brengen dan de dagen met z'n viertjes door met lekker eten , een passend glaasje erbij en tussendoor een spannend kaartspel. Al enkele jaren een paar super gezellige dagen. Helaas kwam er twee weken voor de Kerst een kink in de kabel en zouden we de Kerst niet met z'n vieren kunnen vieren. Al vlug hadden wij het idee om te kijken of er voor ons tweetjes nog ergens een plekje was bij een Kerstreis. Daar we al jaren een tevreden klant zijn bij Bolderman en daar zelfs vorig jaar al twee reizen mee hadden gedaan was dit onze eerste keus, We wilden ook niet ver weg gaan en in een mum van tijd was onze Kerstreis geregeld. We kozen voor de 7 daagse Kerstreis naar Ootmarssum in Overijssel. We hebben een reis gehad ver boven de verwachtingen: een super hotel waar we iedere dag maar zeker met de Kerst super zijn verwend, daarnaast hadden we een geweldige chauffeur Klaas die voor ons hele mooie tochtjes maakte in en om het mooie Overijssel. We hebben super genoten !! We hebben ons verhaal en belevenissen verteld aan onze vrienden en het zit nu al in de planning om deze reis dit jaar met z'n viertjes te gaan doen !! Bolderman samen met Klaas en het Stadshotel in Ootmarssum wederom bedankt !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige kerstreis gehad naar Budapest voor het eerst met Bolderman heel goed bevallen, en een geweldige chauffeur Piet met zijn vrouw Krisztina en 44 leuk mensen !!! Even een min punt was de gids daar in Budapest de eerste dag geweldig Elizabeth die goed Nederlands spraak , de volgende een ander die Duits spraak slecht, en daarna twee dagen een gids die slecht Nederlands spraak maar ook niet te begrijpen was,jammer volgend jaar Bolderman één gids zo het in de papieren staat en niet veranderen als wij daar zijn !!! Piet was een geweldig chauffeur heb ons veel laten zien Budapest is een prachtige stad we hebben genoten !!! Vooral kerstavond Hongaars kerstdiner met muziek en dans een prachtige lokatie in een oude wijnkelder had Piet goed uit gezocht !!! Dank Piet en Krisztina voor deze prachtige kerstreis jullie waren geweldig liefs Will en Margriet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De reis naar Oberperfuss. 21 december. voor 8 dagen. Helaas heb ik een zwembad gemist, maar er was wel sauna????Hoort toch zwembad bij? Wat ik wel heel vervelend vond is dat de bus i.p.v. in de morgen bij kou niet om 07.00 uur kwam, maar om 07.50 uur. Ik heb reuma en kan dan helemaal niet tegen de koude zo lang. Ik neem dit de chauffeur wel kwalijk. Hij heeft toch ook een tom tom?? Wij hebben daar 3/4 uur staan blauw bekken. Nergens een onderkomen om warm te blijven staan. Koude doet mijn reuma geen goed! Neemt U mij niet kwalijk, maar ik moest dit toch even laten weten. M.v.g. Yvonne de Groot.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een prachtige kerstreis gemaakt naar Vsar. We hadden een topchauffeur die ons vanalles heeft laten zien. Het was heerlijk toeven daar in het mooie hotel met zijn heerlijke kamers. Het ontbijt en diner waren voortreffelijk. We hebben een mooie kerst beleefd met temperaturen van rond de 16-17 graden. Wij hebben alweer een mooie reis geboekt bij Bolderman. Ditmaal gaan we naar Ierland.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen jaar in juni naar Istrië Opatja geweest met Bolderman. Reis was goed geregeld! Omdat wij niet wisten welke reis wij wilden maken hebben wij ons laten informeren door de medewerkers van Boldetman. Het is uiteindelijk de reis Istrië Opatja geworden. Prachtige reis met een mooi hotel! Meerdere mensen gingen al voor de 2e keer mee met deze reis omdat het zo goed bevallen was. Het was voor ons ook de 3e keer met Bolderman. Nu Bolderman van overstappunt is gewisseld zitten ze nog dichterbij wat voor ons ideaal is!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij willen Bolderman een groot compliment geven over de organisatie van onze kerstreis naar Berlijn. Het was onze eerste reis met bolderman en waren door vrienden geinformeerd over deze reis. Op het overstappunt in beek kregen wij een heerlijk kopje koffie aangeboden waardoor wij ook al gelijk in contact kwamen met andere reizigers. Voordat we vertrokken naar onze bestemming stelde onze chauffeur zichzelf voor en wat wij allemaal konden verwachten tijdens deze reis. Wij hadden een prachtige bus met diverse faciliteiten. Toen wij aankwamen bij hotel vd Valk waren wij gelijk al in de kerststemming. Een prachtige kerstboom midden in het Hotel die met zijn piek tegen het dak aan kwam! Zoiets moois hadden wij nog nooit gezien! Geweldig! De groep met wie wij op stap waren was erg divers wat het leuk maakte! Veel leuke mensen leren kennen tijdens de reis! Het eten in het hotel was prima! De bediening zelfs super! De chauffer heeft ons diverse mooie stadjes laten zien waar wij ook genoeg tijd van kregen om het e.e.a. te verkennen. De kamers waren mooi en ruim. Helaas was de reis op dag 6 afgelopen en zijn we weer richting het overtappunt vertrokken. Eenmaal aangekomen hebben wij nig genoten van een heerlijk afscheidsbuffet met onze mede reizigers! Ik wil vooral onze chauffeur bedanken die er ook alles aan heeft gedaan om er een onvergetelijke reis van te maken! Bolderman bedankt voor deze prachtige reis, wij wensen het hele team van bolderman een goed 2017 toe! Fam. van der Sand

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Precies dezelfde ervaringen m.b.t. vertrekgarantie en annulering als 26-06-2016 van Kees uit Arnhem (pag. 13) en 18-03-2016 van Ineke uit Gemert (pag. 20). Mijn eerste boeking, en definitief de laatste. Ben nu benieuwd wanneer ze de reissom terugbetalen.

• Prijs/kwaliteit-verhouding N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij gaan in juni 2017 voor de 11e keer op rij met Bolderman reizen op stap.Het bevalt ons uitstekend,we blijven met Bolderman reizen tot we er bij neer vallen !!

2 sterren: slechter dan verwacht

Wij zijn al 15 keer met Bolderman reisen mee geweest. De laatste reis was de Eilanden van Kroatie, deze reis is beslist geen aanrader.De chauffeur was geen fijne persoon hij probeerde zelf dingen te organiseren die erg tegen vielen,Als je geen excursie pakket geboekt hebt mag je zelfs niet met de bus mee,en dat is raar.We hebben een klacht ingediend.maar op hedenwe geen reactie van Bolderman gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik ben in 2016 met jullie mee geweest naar Oostenrijk naar Drautal in Kainthie goed hotel en een prima chaffeur wist veel te vertellen over het land

Vendelier 61-B

3905 PD Veenendaal

Over Bolderman Reizen

Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.